Срамежливост от хората. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121430)
 Любов и изневяра (29765)
 Секс и интимност (14392)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9613)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7313)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18589)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Срамежливост от хората.
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 1687 пъти
здравйте! Аз съм Момче на 16г и винаги имам чувството че все някой ме наблудава, като се разхождам;пазарувам;уча и т. н.
Когато се събираме група приятели аз съм на притеснен, всичките ми прятели се смеят общуват си, а аз почти мълча ако говорят с мен отговарят иначе постоянно мисля кога ще Се разотиваме, много притеснителен човек съм и Когато говоря говоря си странно/Срамежливо изражение опитвам се да бъда общителен но не става, а когато се разхождам имам чувството че ще падна не мога да ходя нормално представятели си? Мисля си че все някой гледа след мен, Не мога да Се отпусна Пред хората, просто да общувам и да се включа в разговор, Мисля че има хора с моят Проблем Моля тези които са запознати С това да коментират ще ми бъдете в полза.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: c462dda4b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Братле имам същия проблем който потискам от 4 години. Сега съм на 17 и не знам точно как се появи и поради каква причина, обаче това нещо е супер гадно. Не можеш нормално да се насладиш на обстановката когато си навън чувстваш се застрашен и че хората те гледат. Имам абсолютно същия проблем особено ако има много хора около мен проблема се засилва и то много чак в паника изпадам и ми се завива свят. Според мен трябва да се съберем тия хора дето сме в това състояние и да си помогнем щото това е супер гадно.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 986c472c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм така. Просто гледай да излизаш повече и да говориш пред хора, за да успееш да се владееш и да опознаеш себе си в такива ситуации, а и оттам ще дойде подобряването. ;) Успех.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e898e7276a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей! Аз съм със същият проблем! И честно да ти кажа си отдъхнах, че не съм само аз. Според мен притеснението ти идва от това, че те е страх да не се изложиш пред някой или нещо подобно. Нямам си и на идея точно. Имал ли си някакви излагащи моменти от детството ти или нещо подобно? Единственото, което можеш да направиш, е да се постараеш да го пребориш поне до някаква степен, защото с времето става по-зле и по-зле и без да направиш нищо то ще си стои и ще се трупа всичко това и един ден просто ще си момче, което не смее да излезне навън. От кога е започнало това горе-долу? Има ли хора пред които не си стеснителен, и с които можеш да говориш свободно?

Момиче, 13г.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e37bb897c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   от автора!
1:Да брат! наистина е странно и трябва да Свикнем с хората,По-точно да не обръщаме внимание От това какво ще си помислят околните за нас или нещо такова, Мисля че това е само във нашата Фантазия! Мислиме че ако се включим в някой разговор Ще се изложим И наистина така става,Ако се отпуснем и не мислим за това мисля че ще бъде по-лесно но може да е от характера или Така сме Възпитани/родени или Не Сме свикнали пред хората,нека да общуваме все повече и мисля че ще Свикнем, Да! наистина има хора които забелязват Че се притесняваме и това още повече ни притеснява даже на мен са ми го казвали да се отпусна да бъда по-общителен но просто не мога, Готов съм "да споделяме" проблема и да си помагаме един на друг със.

2:определено ще се опитам Но мисля че това е от Прекалено "Усамотяване" не трябва да се затваря ме в себе си,Липсва ни и повече "Мъжественост" дано Да се оправим с годините Всъщост аз пред гаджетата не се притеснявам може би защото се гордея тогава :D .


3:Това за детството съм го прочел в нета...Да! мисля че всеки е имал моменти в които се Провалял В прекаленото срамежливо държание Той е Супер гадно, Или е казал нещо глупаво и т.н. и някой да му се подиграл така както и на мен в някой моменти, и от това че все гледаш да Внимаваш в многото говорене или държанието/действията и от това не може да се да се отпуснем и просто да си приказвам на воля, Макар и да казваме нещо глупаво Да го казваме с друго изражение а не да се изчервяваме когато говорим.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 0a9f8e4180
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз съм така, момиче на твоята възраст съм и винаги съм била такава.
Опитай се просто да избягваш големи компании или пък да си насаме с някого, гледай да си с двама-трима човека, но все пак, гледай да се отпускаш малко по малко. :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: d20b6f4b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И аз бях така преди и не можех да си намеря приятели точно заради това, но се взех в ръце смених училището и си обещах, че ще се променя. За няколко месеца се промених много вече проблема го няма на 99%, просто трябва да направиш точно това от което се страхуваш. Излез някъде дори и сам, седни на една пейка, постои малко и се отпусни, измисляй си причини за да излизаш, ако трябва било то за да купиш нещо от магазина или да отидеш на кино. Ако не можеш, пробва да смениш обстановката при мен се получи само не се депресирай защото има много хора които са много по-зле от теб. Огледай се и ще видиш колко много такива има. Всичко е в твоите ръце!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker