Мъжете от зодия “Рак“? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мъжете от зодия “Рак“?
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 1409 пъти
Здравейте имам един съученик представител на тази зодия, към когото имам много силни симпатии. Личи се и че и при него е така постоянно ме гледа с надълзени очи и изглежда му е гадно, че нещата при нас не се получават. Но кажете ми какво да правя аз не мога да общувам с това момче, адски дръпнат е. Като цяло не ми се отдава много често възможност да общувам с него, но имам ли такава той просто се дърпа и като му кажа нещо най- често ме игнорира и незнам защо го прави. А когато не може да говори с мене се изнервя и направо ще се разплаче още малко, а защо като има тази възможност не го прави. Преди поне междучасията стоеше в стаята, а вече и това не прави. Все си търси някакво занимание за да ме избягва. Вече имам чувството, че му е приятно да страда, защото сам си го прави. Е да ама на мен ми писна вече и мисля да се отказвам, защото нямам нерви вече. Като не доспукат лесно хора до себе си, защо допуска всеки друг, но не и мен. Дали пък бе съм го притиснала, ако чакам той да ме заговори никога няма да го направи. Сега се сетих, че дори не ми беше приел поканата във фесбук, а това е просто една покана. Аз имам в приятели хора, които дори не познавам толкова добре, а с него сме съученици от почти 5 години. Таа как да направя така, че да ме допусне до себе си, защото толкова опити съм правила и не става и не става, а мина около една година. Не казвам, че изобщо не си говорим, но това става изключително рядко. Моля тези, които познават добре представителите на тази зодия, да ми кажат как да го накарам да се отпусне. На 17 сме и двамата. Много моля модераторите да ми публикуват темата, защото ми е наистина важно да покуча някакви съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: f1c587b657
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми покани го да излезете. Или само двамата, или почни да излизаш с компанията му, за да се поотпусне малко покрай теб. И или изчакай малко да започне да изпитва малко по-голямо доверие към теб, или го дръпни насаме, кажи му че искаш да говориш с него насаме и направо го питай.
Хрумвало ли ти е, че може да ти е обиден? Или много срамежлив? Изобщо познаваш ли го добре? Приятели ли сте или поне водите ли се като такива?

er

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: bc52163940
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не е от зодията.
Като е толкова дръпнат откажи се.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: dea262b2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И двамата сме раци и той и аз. Имаме еднакви интереси все едно това е моята мъжка версия. Поглежда ме през часовете дразни ме и си пишем във Фейсбук не често нито рядко но си пишем. Вчера ми написа "Виж аз много те харесвам" след 5 мин. "Шегувам се" казвам ти такива идиоти саааааааааа направо ме вбеси идеше ми да го изритам в г*за но мисълта ми е колкото повече общуваш с него и имате повече допирни точки толкова по-добре

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f8633495dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм Везни и имам много лош опит с Раци, хич не успяхме да се разберем. Ужасно изживяване, защото цялата тази потайност и мистериозност ми идваше в повече, а и мъжките представители не са особено интелигентни. Не искам да обиждам никого, но досега умен мъж Рак не съм видяла, повечето са посредствени, а двамата, с които имах вземане-даване, си бяха чиста проба комплексари на тема образование... и на каквато и да е друга тема, в която ги превъзхождах. Един съвет, миличка! Ако си амбициозна, недей да се занимаваш с такива хора, само ще те дърпат назад. Много си малка още, но по-добре ще ти е с някой уверен в себе си човек, а не такъв, който се измята след 5 мин. Цялата неопределеност на мъжете от тази зодия е буквално побъркваща!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker