Защо момчетата не ме харесват? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо момчетата не ме харесват?
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 2453 пъти
Здравейте, хора. Пише ви момиче на 17 години, 11 клас, от малък град. Не съм някаква надувка, но съм уверена в себе си и въпреки това момчетата от моя град ме харесват само като приятелка, а момчетата, които аз съм харесвала винаги са ме пращали в приятелската зона.
Не изгледам зле, поддържам си тялото и спортувам усилено без да заприличам на мъж, гримирам се, но не се труфя, имам руса коса и светлосини очи, висока съм, умея да си подбирам облеклото, за да не изглеждам нито занемарено, нито евтино, а като дама с класа. И въпреки това, момчетата винаги са предпочитали някакви грозотии, които имат ужасни характери и ги правят на 5 стотинки, пред мен! Не съм някаква тъпачка, мога да разговарям с човек на различни теми, имам брутално чувство за хумор, обожавам да изслушвам и не да говоря толкова, обичам да давам съвети... и в крайна сметка все аз съм прецаканата!
Не се хваля, просто това е мнението на много мои приятелки и интересното е, че по ФБ непрестанно ме свалят красиви и умни момчета от други градове, привличам много лесбийки, които са ми отправяли купища предложения, момичетата искат да приличат на мен. Но просто не се намира и едно момче от класа ми или гимназията ми, което да ме хареса. С какво ги отблъсквам? Мила съм към всеки и гледам да помагам на хората в нужда, но същевременно съм честна и никога не лъжа.
Имам една съученичка, което е много разсеяна, не може да свърже едно изречение, цялото й лице е в пъпки и въпреки това предишното момче, което харесвах си хвана нея и я избра пред мен! И това не е единственият такъв случай! Приятелка съм с всички момчета, но никой не гледа на мен като на нещо повече. Писнало ми е да ме игнорират заради по-грозни, гадни и тъпи момичета... а после се оплакват! Понякога ми иде да се разплача у нас, как да си запазя увереността? Онзи ден направих комплимент на едно момче от класа, че изглежда супер и той отговори с "Ми мерси... и ти не изглеждаш зле". Стана ми адски тъпо, външният вид не е всичко и не искам само да ме хвалят, но по дяволите, не можеше ли да постъпи като кавалер?
Каква според вас може да е причината да не ме харесват момчетата около мен по онзи начин? Как може да се промени това? Моля ви, дайте ми съвети, съжалявам ако историята ми е по-дълга от обичайното.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5f0d441806
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен проблемът е и в населеното място, в което живееш. Най-вероятно имаш име на надута и недостъпна, а и твоите претенции може да са прекалено големи. Освен това в тази възраст за момчетата е важно да имат сексуално активни приятелки. Ако е известно, че ти секс не правиш, то всяко момче на 17 г. ще избере най-грозната сексуално активна пред теб. Такъв е животът просто на тази възраст - достъпните жени обаче като цяло са предпочитани поне за неангажиращи връзки, така както средните по хубост жени получават повече предложение от най-хубавите, защото мъжете ги е страх от отхвърляне. Това ще продължи така и по-нататък в живота ти, така че често най-хубавите и обръщащи си внимание жени са самотни, защото просто мъжете ги е страх да са с такава жена.

И още едно нещо да научиш по принцип - мъжете искат ТЕ да са ловци, не да бъдат ловени. Показва се на момче, че го харесваш най-вече невербално и ако той дойде при теб като нарушиш приетата граница за дистанция - примерно седнеш плътно до него или стоиш плътно до него, можеш да прегърнеш момче през рамената или нещо такова, но не можеш просто ей така да кажеш на някого, че е хубав изневиделица.
Затова и излизай на дискотеки, клубове, където се събирате. От древността хората чрез танцуване са се сближавали. На място, където се танцува можеш да се доближиш до момче и с танц да покажеш, че го харесваш за повече и обратното.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 461f028a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От кой град си?

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7b4f377bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не знам, може и да си невероятно красива, но да наричаш другите момичета "грозотии" "гадни" "тъпи" и т. н. ме отвращава. И то всичкото това от злоба, че те са по-вървежни от теб пред момчетата. В крайна сметка мисля, че нещо в характера ти куца, но не е непоправимо. Просто спри да завиждаш и да гледаш какво правят другите, кой коя "грозотия" си е хванал, кой коя избрал. Обърни внимание на себе си, и на характера си. Не ти трябват момчета, които ще искат да бъдат с теб, само защото си красива. Да, хубаво е да се чувстваш желана и секси за някого, но в края на краищата, за да имаш връзка с някого трябва да си допаднете, трябва някой да вникне в теб и да види добротата, която излъчваш. Може да си много уникална и красива, но ако и по душа си така, ще имаш и едно такова излъчване, което не остава незабелязано от другите. По дрехите посрещат, по ума изпращат. Запомни го.

Depravity

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7e97f91ec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №1, " Ако е известно, че ти секс не правиш, то всяко момче на 17 г. ще избере най-грозната сексуално активна пред теб. " №1, ти как информира околните, че правиш секс, за да си намериш приятел? Съобщения ли отправи? Как може такива коментари да постваш, и то към малолетно момиче? Според тебе, за да има приятел, първо трябва да стане курва, да се разчуе, и тогава ще има много обожатели. Браво, чудесна логика, а и модератор са те направили, затова тънем все надолу.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 603bd33684
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И според мен е защото си от малък град. Пишеш бая грамотно, значи наистина си надувка според местните стандарти. Съмнява ме да си толкова хубавка, колкото се описваш, но ако е така това е още една причина да не ти върви. Парадоксално е, но много хора не се чувстват комфортно с красавица до себе си. Да не говорим, че красавиците се стараят по-малко, а имат завишени изисквания. Споко, свестните мъже харесват уверени жени. Не бъди недостъпна, но не прави и много големи компромиси от отчаяние. Няма да забравя когато свалих една манекенка на 24 и тя се оказа девствена. Просто момето не беше курва, не пускаше на мутри, а всички останали се плашеха и мислеха за недостъпна.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d9b9b3415a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   До първия коментар: По-тъпо нещо не можа ли да измислиш?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 17ff488b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторката: Благодаря на всички, дори на тези, които бяха по-крайни. Но не съм обидила нито едно добро и мило момиче в историята си, исках да кажа само, че момчетата от обкръжението ми избират най-големите клюкарки и интригантки, докато аз, която притежавам чест и достойнство винаги съм само "добрата приятелка". Да, писнало ми е. Не съм преувеличила в описанието си, сега все ще има някой чийто тип няма да съм, все пак това мое самочувствие си има покритие обаче и не мога да кажа, че тези, които описах са с нещо повече от мен. И никога не съм се фукала, особено пред момчетата. Винаги се държа скромно и мило. И да, девствена съм, не знам доколко това е известно или не, защото аз подробности за личния ми живот не споделям насам-натам, а слухове по малките градчета винаги има.
И тъй като ме попитахте - моят град е Ботевград, не е нужно модераторите да скриват, повече лична информация няма да давам.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 364e29b13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мила авторке, твоят проблем можем да наблюдаваме във всички градове :) Има едни такива парадоскални ситуации, в които няма как да си обсясниш нещо, при положение, че не зависи от теб и не е в твоята глава. Аз съм била многократно свидетел на подобни истории, в които мъжете избират подли, лицемерни интригантки, които после ги правят на нищо. Е.. въпрос на вкус. Очевидно има нещо в поведението на този тип момичета, което привлича момчетата и според мен, това е вид манипулация. Някои момичета, колкото и нестойностни да са, успяват чудесно да флиртуват, да заблудят момчето до себе си, че много го харесват, да си придават важност и какво ли още не.. разни дребни игрички, с които оплитат момчетата. Това е цяло "изкуство" и не всеки го умее. И обикновено, от моето обкръжение, тези момичета никога не са били нито красиви, нито забавни, нито са блестели с някакви други качества пред останалите. Просто са можели да се държат така, че да завъртят главата на някого.
Но това далеч не е правилният начин на поведение. Не им се чуди и не ги анализирай, ти си си ти :))) Гледай ти да се чувстваш добре в собствената си кожа и да си наясно с това, какъв човек искаш да бъдеш. Не прави компромиси със себе си и недей да гледаш другите. Изнервящо е, обидно понякога, но не можеш да контролираш хората, можеш да надграждаш само себе си. Затова се дръж земно, приятелски и уверено, и рано или късно, правилното момче ще те забележи. И в крайна сметка, вълнуват ли те тези, които избират безмозъчните интригантки пред теб? Явно това искат, нека да го имат. Ти ще си намериш друг.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7b4f377bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, аз съм Н. 3

Подкрепям Н. 9. Също, искам да допълня, че не само момичетата избират надути, капризни момичета, подиграващи се с чувствата им. Момичетата също имаме този навик. Избираме някой "играч", харесва ни тръпката, завъртява ни главата. Даваме му каквото иска, и после се подиграва с нас. Много от нас избират неподходящия партньор на младини, без значение дали сме мъж или жена. Просто защото нямаме опит, и го трупаме по този начин. Но, рано или късно се осъзнаваме и търсим момичета/момчета като авторката например. Някой, който ще бъде до нас, ще си имаме доверие, ще се обичаме и т. н. Така че, авторке, не се страхувай, няма да си завинаги във френдзона. Просто бъди себе си, и правилният човек сам ще дойде. Колкото и клиширано да звучи. Ти също може да се подлъжеш, да си паднеш по някого не за теб, но това няма да е винаги така. В крайна сметка, живот ще градиш с човек, който истински ще те обича и ти него.

Depravity

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker