Как да спра да се надявам да се влюбя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да спра да се надявам да се влюбя?
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1434 пъти
Здравейте!

Сега ще споделя най-тежкото за мен духовно преживяване -липсата на любов! Най-много от всичко на света искам да се влюбя, да обичам, но и да знам, че съм обичана. Имам нужда от това, желая го с цялото си същество.
Но нима, ако човек лежи и си мисли колко много иска да заспи, ще заспи? Не, невъзможно е... А точно това правя аз, всеки ден безброй пъти си представям как давам и получавам любов, чакам я зад всеки ъгъл и очаквам да я срещна на всяко събитие, но уви...
Ще кажете, че съм малка, все пак съм само на 17, имам време, но истината е, че сега се нуждая от това повече от всякога. Не мога да опиша мъката, тъгата и огорчението , които изпитвам всеки ден. Най-лошото е, че съм единственото момиче сред приятелките ми, което дори не е имало приятел. След като посещавам две извънкласни дейности, доброволка съм в два клуба и всеки мой ден е зает -аз винаги успявам да се натъжа от факта, че нямам човек до себе си, се замислям дали наистина някога ще ми се случи нещо толкова хубаво.
Да, вярно е нямам кой знае какво самочувствие, но не съм притеснителна дотолкова, че това да ми пречи. Не определям себе си като грозна, но е истина, че не съм най-голямата красавица на света, понякога си мисля, че това е проблема и, че хората ме виждат по-грозна, отколкото си мисля, че съм.

Знам, че нещата се случват неочаквано, НО НЕ МОГА ДА СПРА ДА СЕ НАДЯВАМ НА ТОВА! Не мога...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: bb010b95fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Звучиш много отчаяна. Дори отчаяните красавици не са привлекателни. Аз съм мъшки, нормално грозен. В периодите, в които се чувствам уверен, успешен и в кондиция не мога да се отърва от женско внимание. Когато ми е смачкано обаче не мога и една дърта циганка да сваля. Кофтито е, че човек има повече нужда от внимание, обич и секс баш когато му е кофти. Спри да го мислиш и се концентрирай в нещата, в които си добра. И отслабни малко, де.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b50b5bbf40
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "И отслабни малко, де. " - Е, не, накара ме да се изхиля, Номер 1, не пиши глупости!

Авторке, колкото повече я търсиш, толкова повече няма да можеш да я намериш! Любовта ще се случи, когато ти е отредено, когато намериш половинката си и той теб съответно. Не мисля, че мога да ти дам друг съвет освен търпение и смиреност! :)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b50b5bbf40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   "И отслабни малко, де. " - Е, не, накара ме да се изхиля, Номер 1, не пиши глупости!

Авторке, колкото повече я търсиш, толкова повече няма да можеш да я намериш! Любовта ще се случи, когато ти е отредено, когато намериш половинката си и той теб съответно. Не мисля, че мога да ти дам друг съвет освен търпение и смиреност! :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 18ba3a5768
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Драга, аз съм с 5 години по-голям от тебе и също никога не съм имал приятелка (това го дължа повече на моето поведение спрямо момичетата, което не е особено на ниво). Но същевременно аз възприемам, че любовта едва ли е най-важната. Ценности като здравето са още по-значими за човека. Сега е времето, когато трябва да си активна по отношение на обучението, за да инвестираш в бъдещето. Сега е моментът да се замислиш за личните успехи. Запомни, личният просперитет може да ти послужи през целия живот, докато една палеативна любов ще дойде и ще си замине. Любовните страсти може да ги имаш и сега, и след 5 години, и когато си поскаш.
Колкото до мен, аз избягвах да се влюбвам и в момента бера плодовете на доста време, посветено на образованието. Когато претърпях едно любовно разочарование, станах скептичен.
В този смисъл, ако желаеш да се издигнеш в йерархията, трябва да насочиш усилията си към ползотворна дейност, а не към самооплакване на непостижимия блян за любов.
Любовта няма да ти избяга, а сега се съсредоточи върху това да се запазиш здрава и върху учебния процес. Много по-важни са двете неща, защото статистическите данни са показателни - доходите в България не растат пропорционално на инфлацията и една от причините за обедняването е загубеното работно време за сметка на уреждането на любовни драми.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0ce64d4952
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 1, да не си медиум, че определи момичето като пълно? Айде не давай акъл като не знаеш, защото ако има нормална фигура ще вземе да се комплексира от такива като теб и да отслабва наистина, когато не й е нужно! А ти, момиче, може би от прекалената ти заетост не можеш да си намериш приятел? Замисляла ли си се? Вдигни си увереността, ти не знаеш в нашето училище какви грозотии с какво самочувствие ходят и си забиват добри и хубави момчета! Горе главата. Всичко е до самовнушение...

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2fa41a5148
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм момче на 16 и имам същия проблем. Жалко че не можем да се срещнем. Много бих се радвал да се запознаем пък и не мисля че си толкова грозна, колкото твърдиш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7633ca6357
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си една истинска дама, която много мъже биха ценили! Е, аз съм един от тях.. предпочитам и винаги съм предпочитал леко срамежливите, но умни момичета, които се трудят и искат да постигнат нещо в живота, пред кифлите, които мислят само за кафета и дискотеки. Сигурен съм, че един ден ще си намериш човек, който ще те обича истински, само почакай :)!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker