Има си гадже, а обича мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Има си гадже, а обича мен?
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1509 пъти
Здравейте.. не знам това моето глупост ли се нарича или любов... надявам се да ми помогнете в правилното решение..
Обичам най-добрият си приятел. С него се запознахме в началото на лятото. Тръгна с гаджето си края на лятото и есента започнахме да излизаме само двамата да пушим една, две цигари... нали сме най-добри приятели не ми пречеше, нямаше какво да стане. Но уви стана почна да ми е симпатичен, но не му казах. Един ден моята най-добра приятелка го попита дали има нещо към мен и той казал, че съм му била симпатична.. нищо сериозно. Обаче после закачане, заяждане и докато се усетя вече ме беше целунал. Почнахме да се занимаваме и аз почнах да се дразня от нея, да ревнувам, да го питам вече кога ще скъсат. Казваше ми като минат празниците и аз окей вярвах му.. минаха казваше ми скоро и това беше в продължение на 4 месеца. Преди седмица бившата ми най-добра приятелка разбра от мен и не реагира добре, но това са други филми.. беше писала на гаджето му ако държи на него да се видят само двете. И тя го попита за какво е това и той каза, че аз го харесвам което е най-якото да те обвинят теб.. обаче ми стана тъпо че той иска да остане с нея. Не е мъж да не застане зад думите си... ама той е доста странен не е като другите момчета и не го казвам, защото съм влюбена просто е с различен характер нищо че е страхливец и обвинява всички за да излезе той невинният... но аз си го обичам. Наистина виждам че ме обичам.. аз съм доста наивна по принцип, но него го познавам по добре от гаджето му... тя не знае нищичко за него. Опитвах да бъда лоша, не ми пукаше за нищо не го целувах дори един път щеше да се разреве щото дори не съм го прегърнала.. не става опитахме се да не си пишем.. това още по-малко стана, сега му показвам цялата си любов да разбере, че ще загуби много. А лятото ще имаме доста време заедно и може да свършим нещо, а ако не скъса с нея аз отивам на... Казват ми да се откажа, но аз не искам не мога.. постоянно се караме, защото мисля негативни неща за връзката ни ако ще има такава.. ама хората около мен ми набиват такива филми и аз се обърквам страшно.. примерно, че иска само с*кс за лятото или да има женска компания понеже гаджето му е в друг град. А той не иска да скъса с нея, защото са в един клас също така, че след него ще стане леко момиче и като цяло му пука много и го разбирам. И мисли че е най-добре в края на лятото да скъсат, защото щяла да го приеме по-добре и да не тръгне да се самоубива.. обичала го много.. била привързана... А не аз не го обичам, не съм никак привързана, не страдам.. що ли да страдам.. Как да постъпя? Да видя дали ще скъса с нея до края на лятото или? :(((((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: ae84538602
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   До края на това лято или на следващото лято ще го чакаш? Опитай се да се ограничиш поне до 3-4 лета най-добре... В момента упорстваш и си мислиш, че този лиглъо е любовта на живота ти, че си го харесала веднъж и повече никога няма да го забравиш. ГЛУПОСТИ бе момиче. Ако я остави щяла да стане леко момиче, викаш. Разбирам. Ама ти каква ставаш в момента? Как може да позволяваш на когото и да било да си играе така с теб. И да - естествено, че иска секс, в гимназията сте все пак. Там всеки това иска и никой не подбира кой знае колко, това е от възрастта. Ама най-ми е интересно друго. Остави, че е страхлив и т. н. Как може да искаш да си с някой, който изневерява на приятелката си? Не го ли намираш за долно и жалко? Мъжете, с които би искала да бъдеш едва ли правят така.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 41ef28fc86
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторка : Ами става въпрос за това лято.. ии на мен ми е супер обидно да си има гадже.. никога не съм попадала на правилният мъж, а за мен той е правилния... в него веждам всичко което някога съм искала.. Ами защото той не се влюбва във всяка срещната и съм му го казвала.. защо пък да не изневери и на мен и отговора е щото те обичам.. ама и нея си обичал.. просто му вярвам и бих поела този риск... само той ме прави щастлива...

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ba0cafebca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На твое място бих му ударила един шамар и бих му теглила една майна. Той не държи, нито на теб, нито на приятелката си, ти за него си просто резервен вариант и средство за разнообразие. Извинявай, че ти го казвам, но това си е самата истина! Той няма да постъпи, като мъж досега ви е разигравал с другото момиче и ще продължи да го прави. Ако в теб има поне малко покажи на другото момиче истинското лице на приятеля и, нека и тя знае с какъв боклук се е събрала! А ти не се унижавай повече за този мухльо ще срещнеш някой по - свестен!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c8361135c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   бре, каква жертвоготовна душа има тоя пич: обича едната, но се жертва заради другата... направо паметник да му издигнеш :-))
авторке, сериозно: той си ви врътка и двете както му е удобно, за да си чеше егото или други части на тялото. ти си между другото и за разнообразие. друго си е да знае, че някоя припада по него и мисли, че е великата и незаменима любов:-)
и не, не е правилният :-) дори да я остави заради теб, силно вероятно е да си намери и още една приятелка паралелно... момчето явно е бройкаджия, със сигурност не е "правилният" :-)
Ж44

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c24843699f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Момиченце, утре така ще почнеш и семейства да рушиш! Както ти казах по - нагоре изядох думата ако имаш поне малко човещина покажи на другото момиче с какъв боклук се е обвързала и и двете му теглете! Ама щом искаш да свириш втора цигулка добре!

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: cac4372d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   О той така може и 10 да ви върти!
Правил съм го. Е, не с 10, ама с 3-4 наведнъж . Докато осъзнах, че така не е правилно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 5642cb13ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пикло , хващай си учебниците и не се занимавай с тоя, той и двете ви върти на малкия си пръст. Утре така, ще попаднеш на някой женен мъж, който ще те държи за резерва!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker