Заслужава ли да му простя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121420)
 Любов и изневяра (29765)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3190)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Заслужава ли да му простя?
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1417 пъти
Здравейте, имам 3 годишна връзка на 18 год. съм. Обаче не съвсем нормална. Да започна от начало.. преди началото на връзката правеше ми много проблеми, заплашваше ме с 2 думи започнах с него насила. Обаче след време и аз се привързах към него. И първите 2-3месеца всичло беше нормално. След това започнаха проблемите, ревнуваше ме много, ограничаваше ме почти от всичко, прекратих връзка с всички приятели, нямах личен живот. Прекарвах всяка секунда с него. Дори пренебрегвах родителите си заради него. Те постоянно ме предупреждаваха, че ще се стигне до най-лошото, обаче аз не ги изслушвах и им озгубих доверието напълно. Много пъти сме се разделяли, ходил е няколко пъти в чужбина при техните даже в момента е там, и ми прави страшни филми докато е там. Само той за да бъде доволен аз бях съгласна да не излизам от вкъщи 5-6 месеца. Мислех за неговото щастияще преди моето, защото го обичах много. Обаче той постоянно ме съдеше за миналото ми, обвиняваше ме за неща които не съм правила, аз със нищо не можех да се оправдавам с нищо въпреки че имах доказателства, защото не ми вярваше
. Карахме се за това постоянно почти всеки ден и се стигна до това че накрая си развалих здравето (страхова невроза) в момента се консултирам с психиатър (много пъти съм припадала заради неговите глупости). Преди 4 месеца той въобще не ме отразяваше, аз му се молех като куче, да бъде всичко както преди. Толкова не ме отразяваше че му се молех за мъничко внимание. Той си го позволяваше защото знаеше, че винаги ше де върна при него както много пъти съм правила и си вярваше че никога няма да настъпи края. Аз постоянно му говорех че всичко се връща и ще дойде този ден в който на мен няма да ми пука, а той ще се моли. (той не го приемаше на сериозно. До ден днешен много пъти съм го хващала в крачка (на изневяра) но винаги колкото и да се караме си премълчавах накрая понеже по някакъв начин се измъкваше и така овърташе нещата, че накрая дори аз излизах виновна. Обаче преди месец той като беше в БГ си поговорихме мн сериозно и се разбрахме накрая че няма да правим никакви грешки и няма да си говорим за миналото. Замина си, 20 дена бяхме супер след което1 ден пак отвори темата за миналото и даже без дори да очаквам ми каза че иска да се разделим. В началото пак му се молех, чаках само едно извинение за да се оправим, но той си мислеше че аз ще направя първата крачка отново. Но сега от 2 седмици на мен не ми пука изобщо за него, а той мисе моли да се сдобрим. Всеки ден ми пише казва ми че без мен времето минава трудно и че даже заради мен ще се върне от чужбина. В момента без него ми е супер имам си компания в която ми е много забавно, дори не се сещам за него. Помеже сега ми е безразлично въпроса ми е (заслижава ли си да му простя? ) Мисля по въпроса толкова защото все пак имаме изминалин3 години.
Мерси предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: adadf1c285
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти капчица самоуважение имаш ли? Ако нямаш, прости му. Съсипал ти е здравето, в момента си на лечение заради него и смяташ да му простиш? ! Е, често не разбирам що за мазохизъм е това!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: befa7a2f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен почакай още малко. Недей да му простиш още гледай си кефа нека той да е на твойто място как ще се чувства.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3beee754e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   прости му, ма! после пак пиши тук, че да гледаме сеир.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 73055997c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен прекрати всякакви контакти с този човек. Достатъчно време от своя живота си похабила с него.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7ea916cba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   ТИ СИ ЕДИНСТВЕНАТА ВИНОВНА В ЦЯЛАТА СИТУАЦИЯ, сега да не започнете всички да обвинявате момчето, просто прави всичко това, ЗАЩОТО НА МОМИЧЕТАТА ИМ ХАРЕСВА И СПОРЕД ТЯХ Я ИМА ПРОКЛЕТАТА ТРЪПКА

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 97daf4b698
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не и ако продължи с това поведение се консултирай с адвокат и подай жалба в полицията и прокуратурата! Едно момиче от класа ми едвам се отърва от един такъв изрод който и посягаше!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b3f1e2a08d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да не ти пука въобще

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f01ab35091
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не заслужава.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4e1324085d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Темата е или провокация, или измислица. Този човек ти е докарал страхова невроза, ти се консултираш със психиатри, не излизаш от вас половин година и питаш дали да му простиш? Знам, доказано е, че повечето момичета (докато са млади) си падат повече по лошите момчета, защото те имат самочувствие, увереност и т. н. Но това твоето е чист идиотизъм. Или не можеш да мислиш като нормалните хора, или наистина ти харесва животът ти да бъде гаден. Ти решаваш, животът е твой.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 ден
hash: 2c724a11ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Просто тези три години с него са били огромна ГРШКА

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker