Какво да подаря на приятеля си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама
  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да подаря на приятеля си
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1266 пъти
Здравейте момиче съм и съм на 16 а приятеля ми е на 23
Трудно ми е да реша какво да подаря на приятеля си за рождения ден... чудя се дали да му взема куче понеже и гледал 4 5 години хъски в апартамента си и след това го подари на един негов приятел и той го продаде а на него му стана много гадно и сега нашите са взели куче което гледаме на село и той много се занимава с него. Та въпроса ми е дали да му купя куче дали ще му хареса ако не какво да му купя моля дайте ми идеи :(
Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: b4068b2aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   НИКОГА, абсолютно никога не се подарява домашен любимец! Това куче ти не знаеш дали той го иска - може и той да си намери ако е искал. Не се подарява просто куче и освен това кучето е скъп подарък, а ти си на 16 г. - тоест искаш да вземеш пари от родителите си и да купиш на 23 годишния си приятел голям подарък? Не става просто така!!!
На 16 г. е грозно да правиш големи подаръци. По-добре направи нещо лично - примерно му изпечи домашна торта, напиши някакъв хубав стих за него или му купи нещо символично. Когато почнеш да работиш и да си изкарваш сама парите, тогава купувай скъпи подаръци, но пак казвам - никога домашни любимци!!! Виж на улицата колко животни има! НЕ И НЕ

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 36a66ab5d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Според мен не е особено добра идея да му подариш животно. То изисква много грижи и си е разход. Щом го е подарил, предполагам, че не е имал възможност просто да се грижи за него, макар и да обича животните. Не казваш до колко пари може да е подаръка? Аз на моят приятел му подарих скоро комплект за бадминтон с 4 хилки, мрежа и перца, наистина много хубав. Ако е спортен тип защо не нещо такова или някои хубави маратонки? Може да поръчаш кутия, която когато се разтвори се разпада и върху страните има залепени снимки и да сложиш нещо вътре. Портмоне, колан, колаж от снимки, ваучер за бънджи скок.... има много неща. Замисли се какво харесва, за какво ти е говорил и хобитата му.
Поздрави!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: fe3ff8eac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Наказателният кодекс му подари и му отвори на член 155.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5d125d49b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Недей куче! Ако, иска той сам ще си вземе, щом е подарил своето значи е имал причина, дори да му е гадно след това... Аз подарих котката си преди година и въпреки, че човека все още я гледа и то много добре и на мен ми е тъжно, но тогава нямаше как да я гледам, защото бях сама и нямаше кой да се грижи за нея когато заминах да работя в чужбина... И аз обичам кучета, но съзнавам, че не мога да се грижа добре за куче в момента и за това не съм си взела, а иначе много ги обичам и си играя и даже разхождам кучетата на мои приятели... това си отговорност за поне десетина години напред и не е добра идея за подарък. Можеш да му купиш всичко друго-хубава тениска, парфюм... има много магазинчета с разни забавни подаръци като чаши със смешни надписи или шах с шотове... разгледай магазините за подаръци и все ще ти допадне нещо. Не знам, той какво обича, но ако знаеш, че иска нещо, но примерно в момента не може да отдели пари можеш да му го купиш. Примерно един мой приятел ми подари скейтборд... даже бях забравила, че в някакъв момент съм споменала, че като дете мечтаех да се науча да карам и беше голяма изненада и невероятен жест показващ най-малкото, че ме е слушал като съм плямпала. Със сигурност е споменал нещо, или се е загледал в някоя витрина... замисли се и ще се сетиш за по-добър подарък от куче.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker