Ново училище, ново начало! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ново училище, ново начало!
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1355 пъти
Здравейте искам да ви споделя моя проблем дано да го публикуват та моят проблем е малко сложен но ще се опитам да го обясня.
Аз съм 7 клас и след като завърша ще ида в друго училище в което всичко е на по-високо ниво и хората и обучението, но и имам чувства към едно момче от моя клас което мн харесвам, но няма никога да имам шанс със него не защото проблемът е в мен а е в него той на кратко е боклук и женкар минал е всички момичета от класът ми освен мен и една моя фр и той никога не би си позволил да се пробва с мен тъй като от всички момичета от класът ми аз съм на най-високото ниво тоест най-добрите оценки най-зряла съм помагал на всички казвам на всички какво мисля за тях страня от тези които мисля че не трябва да контактуват с мен и които имат лошо влияние освен с него. Та просто не мога да спра да го харесвам ако видя по-готин от него го забравям поне за малко но после само той ми е в главата кажете ми според вас как мога да спра да го харесвам знам какъв е но сме пак го харесвам.
Също така се чудя дали в новото училище бих могла да си намеря някой друг който да ме хареса и аз да харесам него дали там ще гледат на мен като на равна а не както сега да гледат на мен като по-умна и по-хубава и това е лично за момчетата момичетата само се чудят как да ме очернят на кратко поне според мен завиждат.
Една вечер даже баща ми каза такива боклуци като тези от класът ти не ти трябват и ми каза че когато ида в новото училище момчетата сами ще ходят по мен не че го вярвам много но ще се види.
Дано историята ми не ви е била досадна или банална и ви моля да ми дадете някакъв съвет. :-)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7a3ccc5e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Да ти имам самочувствието.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4bf740d17c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не знам от къде пък ти дойде на ум, че си на по-високо ниво от другите...
Не знам също за колко умна се имаш, обаче открих доста грешки в писанието ти което значи, че не си толкова колкото си мислиш. И от къде разбра, че другите гледат на теб като по-хубава? По-скоро гледат на теб като на момиче с голямо самочувствие... без покритие.
В това ти е целия проблем.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3d4fb1938a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Естествено, че ще си намериш някой по - свестен в новото училище с този изобщо не се занимавай! От него няма да стане човек! Потресена съм от деградацията на по- голямата част от децата и тийнейджърите. 13 годишни пикли и пикльовци още с мляко по устата тръгнали да правят секс! Аз на 13 въобще не съм си и помисляла за такива работи. Сега като за начало се фокусирай върху ученето за да изкараш хубави оценки и да влезнеш в добро училище и си запълвай времето за не мислиш за него. И знай от мен едно казвам ти го от личен опит когато не го виждаш всеки ден по - натам ще го забравиш много бързо! Не се хващай с него не си заслужава първо ще те използва и второ ще деградираш!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d03a883026
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторката: номер 3 май не си ме разбрала и да гледат на мен като по-умна и по-красива дори и аз да не мисля така почти всеки ден ми го казват и за правописните грешки пиша от доста малък телефон с малка клавиатура и понякога бъркам

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 15420f794d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Авторката и номер 2 нямам високо самочувствие просто всички ми казват тези неща ако имах самочувствие нямаше изобщо да пиша в сайта а щях да съм си оправила всички проблеми до сега

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6e46aeb7b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За хубоста не знам. Въобще няма да започвам да говоря за правописните ти грешки. (Видях че си казала, че си от телефон ). Но като гледам как се изразяваш мисля, че нямаш особено богат речник и хубави изразни средства. Не те виждам на матурата по БЕЛ. А самочувствието ти е до небето. Вземи чети малко книжки. Като чета как пишеш по литература само на Бай Ганьо си внимавала. (Ако въобще схванеш шегата ми).
-Момиче на твоята възраст.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ca8ea3b028
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката: вижте сега исках просто да си го излея на някой просто да споделя и да помоля за съвет не съм си молила да ми казвате със какво самочувствие съм или как пиша или каквото и да е щом няма какво полезно или хубаво да кажете не казвайте нищо хора не ме мислете за някаква 13 годишна пикла дето само за момчета мисли дето не знае как се пише или говори защото не съм проста и номер 6 задръж си мнението за себе си споко мога да си взема матурата по БЕЛ точно този предмет ми е най-лесен но теб това не те бърка също така "книжки" чета не бой се абе що ли ти се обяснявам задръж си мнението и тва е преди следващия човек да каже че имам самочувствие до небето да помисли малко написала съм това което на мен ми казват ама май никой освен номер 4 мисля че ме разбра!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker