Загуба на желание,за живот. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Загуба на желание,за живот.
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1140 пъти
Здравейте ще помоля от екипа на "СПОДЕЛИ" да публикува историята ми.
Аз съм на 17 години, нямала съм нормално "детство" не си спомням добри моменти от там а лоши моменти само.
Винаги съм била скромна, никакво самочувствие никакви приятели нямам, имам си само един прекрасен баща който прави всичко да се усмихвам. Имам ежедневни проблеми с майка ми, братята ми. Не мога да кажа че очаквам подкрепа от тях. Имам ужасен успех в училище, ужасен успех в животът ми. Просто загубих надежда за всичко не ми се живее. Никога не съм харесвала училище винаги съм го мразила и никакво желание съм нямала да ходя. Като бях 6-ти клас ме изнасилиха две момчета които бяха 10-ти клас бях в тоалетната, не можех да се защитя и стана най-лошото. Не разбрах от къде ми дойде, заплашваха ме че ако не мълча ще го повторят. Спрях да ходя на училище, няколко месеца после излъгах родителите си че имах тормоз от децата. Не споделих какво ми се случи от срам не исках никой да знае беше ме толкова страх.. И така годините минаваха желанието за живот от преживяното намаляваше. Но се влюбих в едно момче в съседния клас с него бях 5-месеца бяхме близки освен гадже ми беше и най-добрият приятел аз така го чувствах. Споделих му за преживяното, той се разплака.. Каза ми че ще ме паи съчувстваше ми. Когато той ме покани на обяд при майка му, отидох с огромно желание и любящо сърце майка му е страхотна жена и веднага се харесахме. След обяда и разговор тя излезе да разходи кучето аз исках да си тръгна но преди това говорех на приятеля ми, колко съм щастлива че ме запозна с майка му. Говорихме си, беше всичко нормално.. Изведнъж ме събори, злобно и ме изнасили.. Отново го преживях, тъкмо като бях щастлива тъкмо когато се радвах. Разбрах че всички мъже са ЖИВОТНИ, използвачи и не обичат истински. Не знам какво да правя чувствам се използвана и много зле.. Просто не ми се живее.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 88c4ec127a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако не ти се живее, защо живееш все пак? Замисли се каква е причината все пак да живееш въпреки всички проблеми. Явно има нещо, което все пак те крепи и си готова дори да страдаш заради него.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7cf55f8024
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Някой хора просто са прецакани от живота.. Едни се отказват а други просто го приемат и продължават.. Живота е кръговрат от добри и лоши моменти.. сам по своята същност света е място в което злото надделява над доброто (Това което казва религията че доброто винаги побеждава е пълна фантастика.. ) ако беше обратното нямаше да има болка и злоба и всички щяхме да живеем в мир и хармония.. което пък е прекалено хубаво за да е истина и въобще самия живот тогава губи смисъл когато всичко ти е на ред и няма за какво да се бориш.. в случая светът ще тъпчи на едно място и няма да има "еволюция".. извинявай че се изказвам толкова философски но е нужно да разбереш нещата ако искаш да ти е по леко..
С две думи за теб да кажа.. "станалото станало".. да може да прозвучи много грозно но какво можеш да направиш за миналото.. то е низ от необратими събития които не можеш вече да промениш..
И да беше се бе родила в някое дворцово имение отгледана от добри богати и грижовни родители.. какъв е смисъла? Нима живеем за да ни е по леко.. за да щракаме с пръсти да ни е весело да сме усмихнати и да спим като къпани в топлия креват с ясната представа че няма за какво да се боим и на сутринта като се събудим да си кажем.. ех какъв добър живот имам.. е прекалено е лесно.. а няма смисъл.. като че ли живеем само заради разкоша..
А живота е устроен много просто! Раждаш се.. мине време направил си каквото направил и всичко от това което си направил няма никакъв смисъл дали ще е нещо в твоя полза или за обществото тъй като нищо в този свят не е вечно и все някога ще изчезне без значение кога.. и на края умираме всички.. и от нас не устава нищо..
Не се самозалъгвай че там някъде има един по хубав свят сред облаците където след смъртта ще се излежаваме в охолство до края на света.. Просто се вгледай вечер в нощното небе и осъзнай че това което виждаш е реалния свят.. (Тъмен-Мрачен и Хаотичен! ) няма никакви завеси.. няма илюзия.. то се вижда с просто око няма какво да му мислиш а просто да го осъзнаеш!
Може да очакваш друго но такъв си е той.. нищо не може да се направи.. хората сме жалки когато си мислим че действията ни са от значение.. космическия баланс си продължава и без нас.. нашето съществуване въобще не е някакъв важен фактор за света..
. Приеми болката и я прегърни.. Не се отчайвай или пречупвай поради простия факт че това е много лесно и всеки човек го може.. а това е неуважение най на пред към теб самата да се мислиш за едно низше създание спрямо останалите.. Това е един вид егоизъм да мислиш че живота ти непременно трябва да е добър.. А ние мъжете не сме животни.. във нас просто животинския инстинкт се проявява по ярко.. Нагонът ни кара да сме такива.. това което ни спира да направим някоя глупост е моралът-разумът.. именно той ни прави хора! А тези момчета са нямали морал и разум което ги прави животни.. диваци.. То е много лесно да задоволиш нуждите си със сила.. почти всяко момче инстинктивно иска да се напъха между краката на някое момиче.. друг е въпроса кой с какви методи и средства ще го направи.. нямай доверие на никой.. човешката душа е една тъмна бездна а човешкото съзнание е едно от най силните оръжия защото в него могат да се зародят всякакви зловещи идеи.. но дето се вика.. прощавай и на враговете си.. всеки човек може да се промени към по добро.. с две думи имай надежда.. и обичайните баналности които всеки би казал: Не се предавай.. не се пречупвай.. не се отказвай.. продължавай на пред и така на татък.. Но това няма как да стане докато не промениш мирогледа си.. именно това се опитвам да ти обясня.. нужно е да погледнеш на нещата по философски от друга гледна точка.. Дано си разбрала какво съм искал да ти кажа.. това е то.. Успех: :) A. G.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: ac28337ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако е вярно това, което си написала имаш моето голямо сачуствие. След като са направили това, което казваш и то цели двапъти защо не си споделила на баща ти? При полужение, че само той те разбира за да си получат заслуженото извратеняците? Аз досега съм нямал приятелка, но това не е начина като ми се прийска да правя секс да хвана някое момиче и даго изнасиля. Това е супер гадно и нечовешко нещо. Моя съвет е. Сподели на баща ти и вземете мерки, за да бъдат наказани извратеняците, които са ти сторили това. Успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker