Баща ми не ми позволява да си имам приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Баща ми не ми позволява да си имам приятел
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1810 пъти
Здравейте :) Аз съм момиче на 15 години. Имам един малък, но много важен за мен проблем - баща ми е твърдо против да си имам приятел (гадже). На скоро срещнах едно момче и доста се харесахме, оказа се че имаме доста общи неща и така започнахме да излизаме през повечето дни. И дойде моментът в който трябваше да кажа на баща си за този приятел, а той е изключително строг и суров когато стане въпрос за момчета. Казах му, че просто го харесвам, за да видя неговата реакция, а реакцията му беше просто неописуема каза ми да не си давам някакви надежди за това момче, защото нямало как да стане просто изключително против него е! Тове момче попринцип доста пиеше алкохол преди година и казваха, че е алкохолик, пуши, пие и т. н. (на 16 е), а това всичко баща ми го знаеше. Момчето ми спомена за всичко това и каза, че е било преди а сега не пие. А аз в момента съм адски хлътнала по това момче ама много... лапешка работа ше си кажеете да ама не знам какво да правя искам да съм с него ужасно много, не спирам да плача за това че трябва да му кажа че няма да се получи. Все пак първото ми хлътване е това. Да продължа ли да излизам с него, но тайно и да крия от баща си или да кажа просто на момчето, че няма да се получи между нас. Знам че ако крия от баща си той ще разбере след време и ще стане много лошо за мен исках да проведа нормален разговор с него, но не успявам той само вика. Иска да ме предпази, но вече не съм малко дете и искам един път аз сама да реша какво ще правя, неговата загриженост е обсебваща и само по-лошо прави.
Не знам какво да правя :/

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 69e729ce11
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблемът не е в баща ти и забраните му. Проблемът е, че си се влюбила в идиот. Нормално е баща ти или, който и да е друг приятел/приятелка на който му пука за теб, да не одобрява връзката ви.

Не те съветвам да криеш от баща си, но ако е краткосрочно увлечение, не виждам защо трябва да знае дали сте излезнали с въпросното момче или не. Не си казвай, че връзката ви е невъзможна, защото така още повече ще се вманиачиш по него. По-добре излезте и най-вероятно сама ще видиш, че е кофти и не става. Помисли си хубаво какво точно харесваш в него и има ли изобщо какво да харесваш.

Баща ти просто те оценява по-високо и не иска да те "даде" на първия срещнат скапанят. Само дето не знае как по-добре да ти го обясни и му е по-лесно да налага забрани вместо да си поговори с теб.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: dd0e686b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   " но вече не съм малко дете"

Не си малко дете, затова може да спреш да си играеш с кукли, но си малка за сериозна връзка. Баща ти знае, че нищо сериозно няма да бъде и съвсем разумно те предпазва от разочарования. Гледай си образованието, а след 18 ще му мислиш за връзка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker