Как да се държа с гаджето? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да се държа с гаджето?
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 4223 пъти
Здравейте. Знам, че историята ми може да се стори глупава и хлапашка на някои хора, но имам нужда от съвети. На 17 години съм и имам гадже от моята гимназия, една година по-голям. Заедно сме вече от 2 седмици. Съвсем в началото. Той е доста по-общителен, докато аз съм затворена. Притесняват ме елементарни неща и не искам да го загубя или да го отегча.
Стаята му е на първия етаж, а на мен на втория. Обикновено той ме моли, когато искам да го видя, да слизам долу, защото излизаме пред училището и се разхождаме на междучасията. Да, обаче се чудя всяко междучасие ли да слизам или само на голямото? Как да знам дали той иска да прекара повече време с мен или със своите приятели? Не мога да му чета мислите, а ме е срам да го питам такива дебилни въпроси. Не искам да го задушавам, не съм от този тип момичета, но пък и не искам да изглежда сякаш ми е безразличен.
Още нещо е, че ме е срам от неговите приятели много, постоянно си мисля дали ме харесват. А ако не ме харесват и кажат нещо лошо за мен, той на тях ли ще се върже, ще ме защити ли... тези въпроси ме глождят нонстоп.
Той е първото ми гадже, затова се държа така. Някои от вас могат да кажат, че като не знам как да се държа, да не съм си хващала гадже, но както вече споменах преди него само съм си писала с момчета или съм имала леки флиртове, нищо повече. Все пак човек не се ражда с опит, а аз наистина го харесвам и не искам да го губя.
И последното нещо е - дали за него би било проблем според вас да не правим секс, защото аз изобщо не се чувствам готова, но той все пак е на 18. Момчетата бихте ли могли да ми кажете, вие на негово място как бихте процедирали с такова момиче? Той изобщо не ми е намеквал такива работи, ама аз си се чудя. Как мога просто да се отпусна и да спра да се тревожа постоянно за връзката си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 41c4a41079
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че си яко във филма, момиче..

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e292b7b9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Попитай го - искаш ли да слизам при теб всички междучасия или само голямото?

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1d08b4b6f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Номер 1, по някакъв начин помогна ли ми с твоя коментар? Аз това си го знам, но вместо да ме заливаш с негативизма си, можеше просто да си задържиш излишния коментар. Благодаря предварително на всеки следващ, който би могъл да коментира със СЪВЕТ.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 060ff1ca9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Носи му кюфтета да си хапва голямото междучасие. След това иди следващото малко и го питай да са му понесли защото са били стояли 3 дена сурови на слънце.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e5c4aeec6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Според мен трябва да се отпуснеш. Можете да излезете с него някъде и да поговорите. Кажи му за притесненията си. Ако е умно момче, ще разбере :)

Късмет и пиши какво е станало :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 81e00f3d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (49 гласа)

7.   Не ходи всяко междучасие за да не му досаждаш. Виждайте се по-често след училище, говорете си по телефона по-често. И един въпрос той не се държи перверзно с теб нали? Повтаря ли ти често много си секси? Или нещо от сорта тази къса рокля ти седи добре иска ми се да погледна под нея.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1eb3e74e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Скъпа авторке, напълно те разбирам. Притесняваш се, че няма да се държиш така, както на него му се иска, както се очаква, че нямаш опит, че може би ще му направиш лошо впечатление с нещо и какво ли още не. Всички тези притеснения са нормални, когато харесваш някого, но трябва да са в рамките на разумното, за да не ти попречат. Недей да анализираш толкова много нещата и да премисляш всяка следваща стъпка. Както и не се товари да мислиш най-различни сценарии и варианти, в които ще го отблъснеш от себе си или някой ще му каже нещо за теб.. радвай се на момента, имаш момче до себе си, което харесваш, късметлийка си! Повярвай си малко, бъди по-уверена в действията си. И най-вече, ти ще усетиш какво му харесва и какво не. Нищо не може да е толкова фатално, че да го откаже от теб, ако наистина има чувства към теб. Ако сбъркаш някъде, после ще се поправиш, няма нищо страшно.
А пък за секса, нормално е да пожелае в някакъв момент, но ще мислиш за това, като стигнете до там. Всяко момче на тази възраст си мисли за такива работи, особено когато си има приятелка. Разбира се, че ще иска да спи с теб, трябва да приемеш тази мисъл, важното е да не иска САМО това. А и как и кога ще се случат нещата, зависи и от двама ви. Ще се опознаете, ще си говорите, ще му кажеш как стоят нещата при теб и така. Всичко ще ви се нареди с времето, не се тревожи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker