Боядисване на косата вкъщи?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Боядисване на косата вкъщи??
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1308 пъти
Привет!
Естествената ми коса е в средно-кестеняв цвят,може би дори върви към тъмно-кестеняво,но не мога да определя с точност. Искам да я изсветля до светло кестеняво. Не искам да ходя на фризьор,защото използват много агресивни бои,а моята коса е доста фина и тънка и много лесно може да заприлича на метла. Отделно от това взимат много пари,които аз в момента не мога да отделя за фризьор. Препоръчайте ми добра боя,с която да се боядисам вкъщи и да се получи добър резултат. Дори и да е постепенно и да се наложи да се боядисвам 2-3 пъти няма проблем,аз не държа да стане от първия път,за мен е по-важно накрая да изглежда добре. Не разбирам изобщо от бои,не знам каква е разликата между амонячна и безамонячна,не знам какво прави едната и другата и като цяло едва ли бих се справила сама,за това искам да ми препоръчате хубава и щадяща косата боя. Освен това и друго искам да попитам-аз не искам да се правя руса,а просто по-светло кестенява. В такъв случай трябва ли да изсветлявам косата си постепенно или мога да взема боята и от първото боядисване да получа желания цвят? А ако ми омръзне след време светлият цвят или пък след като съм го направила реша,че не ми отива мога ли лесно да го махна? Това е общо взето,което ме интересуваше,ако искате да знаете още нещо,което пропускам ме питайте и ще отговоря като коментар,но главно искам да ми препоръчате хубава и щадяща боя за коса,която да ползвам.Благодаря предварителното на отговорилите ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 906e46e893
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За изсветляване не се ползва боя а обезцветител като перхидрол/кислородна вода и блондор.
Ще ги намериш при обикновените бои. Пак са в такава кутия, но блондора е прахче, а не е в туба като боята. Смесваш го с кислородната вода според указанията и се мажеш. Щом искаш само да бъдеш по-светло кестенява, а не руса, просто чакаш по-малко време и го измиваш по-рано, когато видиш, че е достигнал желания от теб цвят.
После вече като си я изсветлила, ако искаш можеш да и сложиш и боя, в случй че ти трябва някакъв по специфичен отенък. Ти ще си прецениш. Успех :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9fad266a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако искаш да изсветлиш косата си с до няколко тона. То не ти трябва боя. Това можеш да го направиш с изсветляващи продукти за коса- обезцветител като перхидрол или блондор. Определено е по - сложно да ги използваш в домашни условия. Тъй като можеш да оплескаш нещо с изсветляването и връщане назад няма. Аз лично не съм го пробвала това. Но преди и аз исках като теб няколоко тона по- светла коса. Затова се поразрових и тъкмо на пазара бяха пуснали геловете за изсветляване на L'Oreal Casting SUNKISS. Взех че си го купех - струваше някъде 12 lv. В DM го има при боите. Определено при мен имаше изсветляване на косата след няколко нанасяния. Просто нанасяш гела върху косата си и сушиш със сешоар. Но трябва търпение за косата. Иначе доказано върху мен, определено има ефект. Това е най- щадящия начин за който се сещам. Без излишни мазаници и бои да си скапеш косата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker