Момчето, което преобърна живота ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Момчето, което преобърна живота ми!
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1819 пъти
Нека ви разкажа моята история, за момчето, което ме съсипа до основи... Ще започна от самото начало. Имаше едно момче, излизахме, чакахме заедно автобуса за училище, пишехме си много. Влюбих се в това момче. Всяка една моя мисъл беше свързана с него. Когато го зърнех, краката ми омекваха. Беше с година по - малък от мен, не ми пречеше. Исках само това момче да бъде мое и единствено мое.... И този ден дойде, каза ми, че ми харесва и иска да бъде с мен. Дори не се замислих. Бях щастлива, обичах, за пръв път обичах истински. Всеки ден бяхме заедно, бяхме неразделни. Обичах да чувам гласа му, до усещам устните му, докосванията му. Всичко беше хубаво, но кратко. Бяхме заедно няколко месеца. Всичко беше прекрасно, докато не се появи едно момиче, което развали щастието ми. Започнаха да си пишат, натъквах се на отвратителни чатове с нея. Въпреки всичко аз не се отказвах, пазех си моето и не осъзнавах колко съм наивна. На Нова Година, той отиде да празнува извън града. Писахме си през цялото време, но той не е писал само с мен, а и с нея. Тя започна да ми праща чатовете им. Бяха ужасни, дори не намирам думи, с които да ви опиша. Той се прибра, веднага взех телефона му и започнах да разглеждами всяко едно редче от чата им. Искаше ми се това да не е истина. Той й беше искал голи снимки, а тя съответно му ги беше пратила. Тогава разбрах, че всичко между нас е приключило и то отдавна. Той поиска да се разделим и го направихме. Бях съсипана. Не знаех кога е ден и кога е нощ. В главата ми беше само той, исках го обратно, до мен. Писа ми, писа ми, че му липсвам, нямах сили да отговоря. Може би, защото знаех, че всичко е лъжа и ще ме нарани отново. Мина време, така и не го забравих. Срещите из коридорите в училище, засичането в стаите. Не можах да го забравя. Всеки се опитваше да ми помогне - приятелите ми, родителите ми, най-вече баща ми. Бях постигнала някакво примирие със себе си. Започнах да излизам, запознах се с момче. Щеше до се получи нещо с нас, но всяка една целувка и прегръдка, ме връщаха при предишната ми любов. Не се получи и с това момче. Реших да си почина. Докато един ден не получих покана от момчето, което толкова ме беше наранило да се видим. Нямаше как да откажа, обичах го. А бях готова да му дам хиляди шансове и да правя компромиси, колкото беше нужно. Излязохме един път.. Излязохме и втори, целуна ме, прегръщаше ме. Всичко беше, както преди. Обичам го и искам да ми отвърне със същото. Но трети път не ми се обади, като изключим кратките ни съобщения вечер.
Ще се радвам ако историята ми бъде публикувана.. искам да видя и вашето мнение, защото се чувствам като в задънена улица.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 00dc2685e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно не знае какво иска
А ти нямаш нужда от това. не се занимавай

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ac052e8e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка, аз съм мъж на 20 години и може да нямам ''ПРО'' опит в живота, но ще ти кажа, че момче което обича ЕДНО момиче, не иска голи снимки от ку*ви. Той вероятно е искал секс от теб и ако ти не си му го дала, е търсел лесният начин, така че се радвай. Не се тормози, не знаеш колко свестни мъже има и чакат да си намерят половинки (като мен). Продължавай напред и назад не гледай защото там няма да намериш нищо.

Данев

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e3b3c15f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей авторке! Аз съм момче на 18 и до сега не съм имал гадже... Опитвам се с всички сили някой да забележи добродушието ми и самият мен, но.... има други момчета които са... "женкари". Вие момичетата се влюбвате в самия него и е истинска любовта. При момчетата не е баш така. Те не винаги си показват истинската същност (иначе много от "играчите" ще си останат сами). Не знам твоето момче какъв е бил, но ако беше като мен (добър, романтичен, знаещ какво иска и какво е истинка любов), нямаше да гледа други момичета. Такива момчета не си заслужават, но няма как да разбереш какви са, след като са спали с теб и вече е твърде късно.
Главата горе и съвет: Не избирай нахаканите момчета, със самочувствие. Добрите момчета са срамежливи и не ти се нахвърлят да те опознават. По-пасивни са. Аз поне съм такъв1 :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker