Не мога да забравя бившия си приятел. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да забравя бившия си приятел.
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 3038 пъти
Ще бъда много кратка, защото просто каквото и да кажа ще бъде излишно. Преди 5 месеца се разделих с дадения мъж. На 18 съм, а той е на 28 разликата е огромна може би и затова не се получиха нещата между нас, отделно и, че сме с много различни характери.
След като се разделихме смених 3-ма приятеля и не мога да го забравя. Не знам дали, защото продължава да ме търси и да поддържаме контакт или, защото когато бяхме заедно не ме ценеше въобще и си остана нещо като неизживяна любов.
В момента с новия си приятел съм от 1 месец, но не го искам, даже не знам, защо се хванах с него.
Не искам да изглеждам като лека нито в хорските очи, нито във вашите, но просто ако съм сама каточели ми е по-тежко, а като съм с някой пак ми е не знам.
Много ми е трудно. Вие имали ли сте такъв проблем. Моля ви не ме оплювайте, знам, че съм ужасен човек, но просто не знам как да се спася. Вече се чувствам болна и безсилна...

Моля Ви споделете, това което написах. Отчаяно се нуждая от съвет. Не мога нито на родителите си да кажа, нито на приятелки.
Трябва някой да ми даде съвет, а няма кой..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 1617575d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Всъщност има много двойки, които се събират заедно, именно, заради страха си, от самотата. Но, чувала ли си някога за подобни двойки, че са щастливи заедно? Задоволени? Обичани? Искам само да ти кажа, че от твоя страна е доста грозно така да подлъгваш момчето. Не мисли само за себе си, а и за човека до теб. Представи си как би се почувствала, ако бившия ти, ходи с теб, само и единствено, за да не бъде сам? Така ще се чувства и това момче, когато, и ако, разбере.

Няма нищо страшно в това да бъдеш сам. Именно тогава, човек опознава себе си, експериментира, свободен е, независим. Защото, колкото и да си говорим, когато сме във връзка, ние сме малко или много зависими от любимите си. Емоционално зависими, поне. Та, мисълта ми е, че това не е задължително да е лош период. Просто ще останеш сама със себе си, ще си отделяш повече време, ще се занимаваш с каквото ти душа иска. Но, все пак, ще бъдеш отворена и за нови връзки, ще търсиш човек, с когото си допадаш. И намериш ли го, бъди с него, защото те прави щастлива, а не защото не знаеш как да бъдеш сама със себе си.

Успех!

Depravity

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d76c5c08dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Просто не мога да ви разбера жените. За някакви си пет месеца си сменила трима приятеля, лягаш си с мъж, който и ти не знаеш защо го правиш. Според мен, няма решение за теб. Каквото и да направиш все ще си недоволна.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1174a85761
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   "Не искам да изглеждам като лека нито в хорските очи, нито във вашите, " - не, не си лека жена, ти си просто волна пеперуда, която каца от цвят, на цвят. И от такива има нужда, за разтуха на мъжете. Добра труженичка си, щом за 5 месеца след раздялата с първият, си прецапала още двама. Говори за всичко друго, но не и за любов, такава не те е спохождала още.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9feccffb51
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Преди 5 месеца се разделих с дадения мъж. ", "След като се разделихме смених 3-ма приятеля", "В момента с новия си приятел съм от 1 месец, но не го искам, даже не знам, защо се хванах с него. "Не искам да изглеждам като лека нито в хорските очи, нито във вашите"

Ами не искаш да изглеждаш като лека, но по това което изчетох друго впечатление добивам... За тези 5 месеца да смениш трима и сега си с четвърти, който дори не обичаш а си се хванала с него? Извинявай но има хора, които не могат да си намерят приятел/ка с години а ти за 5 месеца 4-ма... Неее хич не си лека...
Моето момиче един съвет - самотата е качество на силните! Щом си сменила толкова много - ти не си силна! Ти си слаба, ти си лека!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: cb181c38b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Мила изобщо не си ужасен човек, просто си влюбена, много хора са били в твоето положение включително и аз на твоята възраст. Има едно правило, което ти явно не знаеш, че когато се разделиш със сериозен приятел трябва да мине поне една година преди да се хванеш с някой друг. За да можеш през това време да си събереш ума, да обмислиш какви грешки си допуснала и какви не трябва да допускаш и общо взето да си починеш от толкова любов и в един хубав ден, съвсем случайно ще срещнеш правилния човек. Моят съвет е да се опиташ да го забравиш. Прави неща , които са ти интересни, излизай повече с приятелки, забавлявай се и не падай ниско да стоиш във връзка, в която не те уважават! УСПЕХХ! :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3e20da00d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Клин клин избива, ама си го приела твърде буквално. Никъде не прочетох за чувства към следващите трима. Не бъди с някой просто така. А пичЪ "неизживяна любов" му дай тотален игнор! Играе игрички като някоя ку*ка.

Няма да ма послушаш за игнора, ама заслужаваш ли да се чувстваш така, заради него?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 539dc91d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Оххх.. сега, искаш съвет, получаваш. Преустанови всякакъв контакт с този твой бивш. От него полза- никаква. За да се разделите, е имало причина. Тази причина не се е изпарила във времето, ти просто сега я пренебрегваш по някакъв начин и смяташ, че ако върнеш всичко както е било, ще се оправят нещата. Това е често срещан "синдром". Е, да.. ама не. Този човек продължава да те държи за себе си, къде е било това внимание, когато сте били заедно и си се чувствала пренебрегната? Защо и за какво продължава да те търси? Очевидно не иска да се съберете, тогава какво? Ами, според мен, държи си вратичката отворена към нещо сигурно. Докато той подхранва някакви надежди в теб, а ти му го позволяваш, напред няма да продължиш. Нито можеш да си "приятелка" с него, защото все още искаш да си нещо повече. А и няма да имаш пълноценна връзка, защото все ще мислиш за него. И в този ред на мисли, не искам да те съдя, защото това не е идеята на коментара ми, но не се ли замисляш, че постъпваш с настоящия си приятел така, както бившият ти е постъпил с теб? Ами ако момчето наистина те харесва, а ти го караш напразно да си мисли, че искаш да си с него? Не прави такива неща, защото предизвикваш и на теб да ти се случват.
Ти си САМО на 18! Сама няма да останеш, предстои ти да срещнеш много момчета, дай си малко време, остани сама, изясни си какво искаш. И недей да си с някого, само за да не си сама. Кофти е, знам, друго си е като има някой, който да те харесва, но идеята е чувствата да са взаимни.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 52f6140b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не, не си ужасен човек... Докато четох историята ти все едно аз съм я писала.. По начина, в който се втурваме в разни връзки с надеждата да забравим човека, който истински обичаме.. Но не се получава :) Ако човекът наистина е за теб, рано или късно ще се съберете! :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3519227254
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ей направо ме дразни това изказване - възрастта е голяма и затова не се получи. Знаеш ли, че има успешни дългогодишни бракове с 20 - 30г. разлика.
Пък това, че сте различни характери е вярно, доколкото тези характери са несъвместими.
Например при два властни характера нещата няма да се получат. Властният характер би съществувал най - добре с послушен характер.

Защо пък реши, че си ужасен човек. Ми зарязала си го много ясно, като не те ценял. То пък щеше да е глупаво да стоиш при него.
Направо е мазохистично, най - много да искаш, човек който не те е ценял.

Това не е много нормално - да искаш някой с когото не си подхождаш и той не те цени. Така че малко хора ще са изживели твоята ситуация.
Обикновено като се види, че другата страна не ти отвръща и я зарязваш.

Изобщо това, защо за приказки са - той не ме цени и се държи гадно с мен, постоянно се караме, но аз много го обичам и не мога без него.
Потребността от внимание и любов е такава, че ние искаме да я получим.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 498925ae79
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От:Авторката
Благодаря на всички и за хубавите и лошите коментари не се сърдя на никой за казаните думи, защото всичко е вярно.
Номер 7 най-правилно ме е разбрал в каква ситуация съм, наистина онзи мъж беше заради облаги с мен. Той вече иска да се жени и не знам явно търси някоя с пари. А моите родители колкото и да е имат пари... татко има заведения и клубове в различни градове... Както и да е това, та явно се е постарал доста да ме замая. Ще се опитам да го забравя по всякакъв начин.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker