Разделихме се, но го обичам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Разделихме се, но го обичам
преди: 8 години, 1 ден, прочетена 1448 пъти
Здравейте скоро бях писала история, която разказваше за едно момче с което исках да тръгна. Еми тръгнахме.. всичко беше много хубаво, по- скоро беше твърде хубаво, за да е истина. По време на връзката ни тъй като много момичета го харесват, а мен момчета и те се мъчеха да ни разделят измисляха всякакви лъжи които изглеждаха толкова истинско, а аз им вярвах. Ходихме 2 месеца и когато ги направихме ми подари роза. Бях толкова изненадана. След 2 дни бившата му приятелка се завърна. Тоест започна да му пише сърца в коментарите, обвързаха се във фейсбук, и там където са писали "честито" е отговорил с :мерси:, после тя го тагна в някаква снимка той и писа целувка, а преди това той ме махна от фейсбук както и общите ни приятели, за да не ми кажат какво става и тогава разбрах, че явно наистина са се събрали. Започнах да плача.. На другия ден се видях. Той дойде и аз не го поздравих той се разсърди после тръгна да се прибира аз се разревах успокоих се и го подгоних казах му, че искам да говорим той в началото не искаше после се съгласи и през повечето време мълчахме той каза че са му влизали във фейсбука и че той не е влизал от ония ден и накрая го питах какви сме той каза не знам аз му казах, че го обичам и той каза и аз но винаги ще има някой който да ни скара после помълчахме и той се ядоса вика майка му и живот писна ми на някой все съм му виновен не ми тряят гаджета и аз казах ами както искаш това ли е краят и той каза май да и вика ако искаш да останем приятели и аз казах добре... Прибрах се и започнах да плача. Аз не искам да сме само приятели.
Моля Ви дайте ми съвет не подминавайте историята. Моля и редактора да я публикува, защото в момента имам нужда от съветите Ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 148907b36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, първо не казваш годините ви.. А аз дори да не ги кажеш, ще ви кажа, че сте на по 15-16 годишни хлапета, които си играят на съпруг и съпруга. Защо изобщо се занимаваш с него, след като той не знае какво иска и не иска да е с теб. А ако иска, ще те ползва като секс играчка и като му омръзнеш ще ти бие шута. Стегни се, не си толкова слаба за колкото се имаш.

Данев

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5bbcd22e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Майко мила! Добре че си родих децата, че иначе щяха да ме тагват и разтагват, лайкват и местят из разни списъци до Второ пришествие!
Даже се чудя и дали някакви дигитални крипто-бебета, като биткойните, нямаше да се родят!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: eec4eabbb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ще бъде жалко да тичаш по него. Казваш, че има и други, така че не е зле положението.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 296bfc691c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, не си го слагай на сърце, повярвай ми всеки е минал през този път на разбитото сърце. Не ми се вярва някой да му е влезнал в Фейсбука, по-скоро се е опитвал да те разкара деликатно. Не искам в никакъв случай да те нараня, просто с това искам да ти кажа, че след известно време като дойде да ти плаче, не се събирай с него, няма смисъл, пак ще се стигне до тук. Излез с приятелки и се забавлявай, не го мисли, сигурна съм, че скоро ще срещнеш точния човек!
Ж, 22

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: faad373b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мен трябва да го потърсиш, и да се опиташ да по говорите. Бори се за любовта си направи първата крачка ти, защото след време може и да съжаляваш че не си го направила. Успех мила

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: faad373b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен трябва да го потърсиш, и да се опиташ да по говорите. Бори се за любовта си направи първата крачка ти, защото след време може и да съжаляваш че не си го направила. Успех мила

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: faad373b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен трябва да го потърсиш, и да се опиташ да по говорите. Бори се за любовта си направи първата крачка ти, защото след време може и да съжаляваш че не си го направила. Успех мила

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: faad373b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен трябва да го потърсиш, и да се опиташ да по говорите. Бори се за любовта си направи първата крачка ти, защото след време може и да съжаляваш че не си го направила. Успех мила

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b4c29ae3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Защо ви е толкова трудно да разговаряте?
Знаеш ли защо, никога не са ме напускали, и бившите търсят контакт с мен дори след години?
Техниката е проста. Усещам, че има проблем, и сядам да говоря с любимият. Изказвам как виждам нещата, като се стремя да съм максимално честен, не крия нищо. Оставям я да се изкаже, мисля над това което е казала. Стремя се да бъда обективен.
Ми седнете и поговорите. Кво толкова, кажи му как се чувстваш, какви мисли имаш. Постави се и на негово място.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9c351ec80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря на всички. До номер 9 искам да поговоря с него, но не знам кога ще имам тази възможност. Искам да се опитам да се поставя на негово място, но не мога, защото не знам дали това с фейсбука е вярно. Пък и да е вярно какъв е смисъла да ме лъже? Чак сега разбирам, че без фейсбук е много по- добре, но вече го има за жалост.
от авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker