Сънувам един и същ човек около година - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сънувам един и същ човек около година
преди: 8 години, 12 дни, прочетена 2416 пъти
Здравейте на всички, не съм много запозната с тези неща, затова реших да се обърна към по-компетентна аудитория.
Сънувам един и същ човек, на различни интервали от време около вече година. В действителността с този човек дори не си говорим и никога не сме си, освен да се поздравим, ако се засечем на улицата. Съученици сме, но не сме от една компания. Никога не е имало нищо повече от едно просто познанство. Не е представлявал интерес за мен.
Помня първия си сън с него, търсеше интернет и седна до мен, защото твърдеше, че до мен има... :D и аз му казах да стане, защото момичето, което стои до мен, ще дойде всеки момент. И той се премести, но след малко се върна и ме прегърна и на мен ми беше ужасно неловко и просто стоя така.. Повечето ми сънища с него са такива, не мога да си го обясня - или се опитва да ме предпази от някого в сънищата ми, или просто вървим безцелно през гори и се привързвам в съня си.. но няма конкретни разговори, сякаш просто се радваме да сме двамата.
Мисълта ми е защо този човек, с който в действителност няма нещо, което да ни свързва.. съм толкова свързана с него в сънищата ми, вече година?
Благодарна съм на всякакви коментари, които ще ми помогнат да разбера какво се крие зад тези сънища.
Лек и спокоен ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 12 дни
hash: a0ac9439e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Наистина много интересен въпрос. Абонирах се за коментари. Това е свързано с нещо на подсъзнателно ниво, на и на мен не ми е ясно как точно да се тълкува. Надявам се да се намерят психолози, които да хвърлят светлина.

 
  ...
преди: 8 години, 12 дни
hash: e4eeb04e70
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Здравей, ако наистина са много сънища в продължително време, без ти съзнателно да си мислиш за него по цял ден, значи подсъзнателно има някакво общуване между вас. Твоето подсъзнание, което е много по-висше от обичайния ти ежедневен разсъдък се опитва да ти подскаже нещо, което ако не можеш да схванеш през деня ти се спуска в съня, обобщено и леко изопачено. Освен това е възможно той да си мисли за теб, но да не се издава (и ти да не го усещаш, понеже си малка) но все пак подсъзнателно да си обменяте енергия, която изплува насън. Не се впрягай, времето ще покаже. Ако има да става нещо важно, то ще стане от само себе си, ако ли не - значи си се увлякла неразумно и ти е спестено разочарование.

 
  ...
преди: 8 години, 12 дни
hash: b75603a292
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Сладко.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 12 дни
hash: da18899e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм така, но аз сънувам един и същ човек 2 години..
Доста търсих в интернет, съновници и т. н. и на всякъде пишеше почти еднакви неща.
Изводът е, че на подсъзнателно ниво някак и двамата мислите един за друг, дори е било възможно някак и двамата да сънувате почти еднакви сънища... не знам до колко е вярно, но в цялята история има нещо подсъзнателно.

 
  ...
преди: 8 години, 11 дни
hash: 74e7eadf95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да разбирам ли, че започваш да го харесваш в сънищата си, но на живо нямате нищо общо? Предлагам ти да се сприятелиш с него и в училище, запознайте се... и спри да мислиш за тези сънища. Ако не си от срамежливите, сподели с някоя по-близка приятелка, на която имаш доверие и си сигурна, че няма да каже на никой. :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 дни
hash: d44017896d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хммм...според мен сънищата са начинът на нашето подсъзнание да ни каже нещо. Тоест, когато не осъзнаваме и не си даваме сметка за определени аспекти от живота, чрез сънищата ние сме способни да изживеем много неща, които иначе не бихме могли. Сънят се определя като обмен на информация на двете полукълба на мозъка, но научните изследвания в тази област са все още много оскъдни. Всеки сам избира как да ги тълкува, но един повтарящ се сън не е за пренебрегване. Мисля, че сънуваш това момче, защото имаш нужда от някой нов в живота си. Не е задължително да е свързано точно с определения човек, както казваш, ти не изпитваш симпатии към него. Но някак си се е загнездил в подсъзнанието ти и в сънищата си ти му придаваш някакви качества и поведение, които може би ти се иска да видиш в някого, когото харесваш. Искам да кажа, че мозъкът ти е избрал да канализира тези "чувства", ако можем да ги наречем така, към едно познато лице, без това да значи, че имат някаква връзка с него конкретно.
В крайна сметка, ако опознаеш този човек, може би ще спреш да го сънуваш, защото вече ще имаш реална представа за него. А и е твърде вероятно той да се окаже нещо много различно от това в сънищата ти. Ако бях на твое място, щеше да ми е интересно и щях да завържа някакъв контакт с него, ей така, от чисто любопитство. А иначе, смятам, че просто имаш нужда от човек до себе си, който да се държи така, както в сънищата ти.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 дни
hash: 9fbdd6fd96
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Можеш да се поразровиш в интернет повечко за тези неща. Според някои психолози, сънищата са ''плод на въображенията и желанията ни''. Може би ти самата искаш някой да те предпази, или да има човек с, който да си щастлива просто, защото е до теб, без някакви празни приказки. Може би има някакво качество, което си забелязала в това момче и това те привлича (приятелски искам да кажа). Някога опитала ли си да се запознаеш с въпросния човек? Защо не го заговориш, може би тогава вече няма да го сънуваш? :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 дни
hash: 096c51b932
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Момиче направили са ти черна магия отивай на врачка не си губи времето, че ще стане по - опасно

 
  ...
преди: 8 години, 9 дни
hash: c4f7282a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   При мен е същото със едно момиче което познавам от 7 години. Започнах да я сънувам преди около година и половина, но тези сънища започнаха когато започнах да я харесвам.
Според мен това се дължи на на нещо специално което те привързва към него опитай да го заговориш тогава може би няма да сънуваш това момче. Лично при мен тези сънища спряха когато признах на момичето че го харесвам.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 дни
hash: a251ba488d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не вярвай на номер 8! Отиди на психолог. И наистина трябва да се запознаеш с този човек.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 дни
hash: 870987d12e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ЛОЛ! това е тема която наистина ми е много интересна лично аз само искам да вметна че до преди година сънувах починалия ми братовчед много редовно тои почина много отдавна преди когато го сънувах много редовно не съм мислил за него но просто го сънувах а казват че когато починал ти се яви е на хубаво и търси комуникация с теб! демек ддз. аз така с моя си акъл мога да ти го кажа като поука едва ли не.. ;д че или ти си влюбена в него или тои в теб ако не е това може би е знак на съдбата да станете поне приятели може да сте сродни души и много да си паснете! може да сте или големи врагове! може тва да ти е истинската любов! все нещо е опознайте се и ще разбереш : ) ти самата какво е... ако не сам познал на нито едно от тези неща значи си е просто нещо твое под съзнателно което ще отшуми : ) на мен често ми се случва да сънувам хора които не съм виждал от сумъти години на ред и дори не са ми били близки а просто някакви познати тай че спокс ;дд

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker