Изпитвам чувства към най-добрата ми приятелка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изпитвам чувства към най-добрата ми приятелка!
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1978 пъти
Моля редакторите да публикуват историята, защото ми е много важно и знам, че има други истории обаче прочетох всички, но нито една не ми помогна.

Така.. Момиче съм и години няма нужда да споменавам. Преди една година започнахме да ставаме от близки по близки с момиче и вече сме ако мога така да се изразя "най-добри приятелки". Точно от както станахме доста близки започнах да изпитвам нещо по-силно от приятелска любов.. Всеки път когато ме гушне или докосне просто сърцето ми е готово да изскочи, всеки ден излизаме и си пишем и т. н. и със всеки ден се влюбвам все повече и повече във нея..
От 2 седмици обаче започна някакъв дето е доста по-голям от нея да и пише и мисля, че започна да я сваля и май му се получава и това ми нанася голяма болка всеки ден, но я подкрепям във всяка ситуация, защото на първо място ми е приятелка. От вече 1 седмица съм във страшна депресия заради това и нито излизам, нито ям, нито нищо.. просто нямам настроение и не ми се прави нищо. Не искам да ме боли вече затова.. нека да мина направо на въпросът..

Ще можете ли да ми дадете някакъв съвет как да и призная чувствата си, защото ми омръзна да ги крия?

Извинявам се ако някъде не е обяснено нещо като хората.. просто във главата ми в момента е пълен хаос и написах това, което чувствам.
Ще помоля да няма "хейтърски" изказвания.
Лек ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: b1a5560d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мога да ти кажа, че съм в същата ситуация.
И това което правя в момента е да разбера дали и при нея има нещо такова спрямо мен. Защото не искам спрямо едно мое признание, да я изгубя.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8e023307d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   момиче мисля че трябва по скоро да и признаеш чувствата си разбира се това може да доведе до разваляне на отношенията ви но може и да отговори на чувствата ти положително така че не губи време обади и се да се видите и и признай всичко ако него направиш един ден ще съжаляваш че не си го направила

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5cf00d70a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Кажи и следното: Май съм лезбийка, не съм съвсем сигурна, но със сигурност те харесвам. Ти какво мислиш по въпроса? И така, ако ти каже, че не те харесва по тоя начин и че харесва момчета, не и се сърди, а и кажи, че искаш да си останете просто приятелки. Пък и може да ти отговори, че също те харесва.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: dbfd3b1dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Най - голямата любов която съм виждал беше между две момичета.
Това бе на Автогарата във Варна преди години.
Едната беше по нахакана, говореше нещо на другата, често я прегръщаше и целуваше, гушкаше я.
А другата сякаш копнееше за всяко оказано внимание.
Дойде време да се разделят и по - кроткото момиче я стискаше и не искаше да я пусне, имаше сълзи в очите ѝ.
Когато по нахаканата се качи в рейса другата се разрева.
Рейсът тръгна, а другата тичаше след него, махайки ѝ.
Когато рейсът се загуби тя се разрева още по - силно.
Такава любов е много рядка.
Стигаща до там, че да те побърка.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f19f2730f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Номер 3 това ли е според теб начина тя да си признае чувствата? Това е сериозен въпрос, по който трябва да се обсъдят няколко неща:
1-во трябва да и обясни за своята сексуална ориентация (била тя хомосексуална или бисексуална). Все пак не всеки е толерантен към хората с друга сексуална ориентация.
2-ро трябва да подходи внимателно към това с признаването на чувствата си към най-добрата и приятелка..
Ии 3-то към авторката: Подпитай я по някакъв начин за мнението и за различните (ако мога така да ги нарека) хора.. за това какво би направила, ако някой от същия пол изпитва чувства към нея.. и ако сметнеш, че мнението и е добро давай смело признай и чувствата си. Знам, че рискуваш много, но ти достатъчно се измъчваш вътрешно. Плюсът е, че е възможно тя да отвърне на чувствата ти и да се плучи нещо прекрасно. Успех! Пиши да разкажеш за развитието на нещата.
Поздрави! Vtheredgirl

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b5cf0b065d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разкажи й какво чувстваш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f6730a0f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Айде моля ви се не давайте съвети да си каже в прав текст какво чувства, защото на мацката ще й падне като гръм от ясно небе най-добрата й приятелка изведнъж да й каже, че най-вероятно е лесбийка и, че я харесва. Тва нещо няма да направи нищо друго освен да развали до n-та степен отношенията им, особено ако въпросното момиче не е толерантно към хомосексуалистите. Значи, може би ще те разочаровам, но по-добре да сме реалисти и да си подготвена за това. Щом казваш, че момичето изпитва интерес към момче (колкото и по-голямо да е от нея) значи не е със същата сексуална ориентация като твоята, съответно шансът да ти отвърне на чувствата е супер малък и едва ли ще се получи. Както и да е. Трябва да се подходи много внимателно, за да не се окаже, че приятелката ти е някой хомофоб :D (което всъщност го казвам на шега, но не е изключено да е с крайно нетолерантно и лошо мнение към гейовете/лесбийките) Първо те съветвам да си поговорите на тези теми. Поразпитай я какво е мнението й за хората с различна сексуална ориентация, как би реагирала ако някое момиче я харесва и някакви подобни въпроси, за да видиш как ще реагира. И тук те съветвам ако е против хомосексуалността, да не продължаваш нататък, защото ще завърши много зле за теб и най-вероятно ще те отреже тотално) При положение, че нещата се развият добре можеш да й подхвърлиш, че мислиш, че изпитваш чувства към момиче. Тя най-вероятно ще те попита кое е то, а ти можеш направо да й кажеш, че е тя. Така плавно и полека трябва да признаеш чувствата си. Ситуацията е много нежна и деликатна и повярвай ми, ако й кажеш всичко на веднъж в прав текст после може много да съжаляваш и не е изключен варианта приятелството ви тотално да се скапе. Успех ти пожелавам и дано да станат нещата!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 62682ac869
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   А замисляла ли си се дали това не е просто истинска приятелска любов, защото лично аз съм се чувствала наранена, от факта, че съм мислила, че съм пренебрегната от даденото момиче. Замисляла ли си се дали просто не си се привързала толкова много към нея, че не искаш да я делиш просто хаха :D А ако наистина изпитваш по- по- дълбоки чувства, не и го пускай като гръм от ясно небе, опипай почвата питай я какво мисли за този тип сексуалност и атемп подобни

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker