Безчуствена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Безчуствена?
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1327 пъти
На 18 съв и досега не съм се влюбвала в никого. Харесвала съм момчета, но никога не съм се сваляла с някого. Имаше само един, който прояви интерес към мен, но аз не го харесвах. Страшно съм смотана... никога не съм била от момичетата, които са ходили по купони и са се натискали с някого. Просто не съм такъв човек, а и съм твърде стеснителна.
Започвам да се притеснявам, защото навлизам във възраст, в която е нормално да си харесвам някого и да имам полов живот, а не проявявам особен интерес към другия пол. Да, виждала съм хубави момчета, но само съм ги гледала и до там. Тревожи ме и че може би имам твърде нереални и високи изисквания към момчетата, но истината е, че много често няма какво да си кажа с тях или просто сме адски различни. Не съм срещнала момче, с което наистина да ми е интересно да си говоря. Е, има няколко такива, но не ги възприемам като нещо повече от приятел, както и те мен. Още от малка ми е трудно да контактувам с момчета и доста често се държа адски глупаво.
Не мисля, че съм лесбийка. Да, като видя хубаво момиче си казвам, че е красива, но само това.
Не знам какво да очаквам, качвайки моята история тук. Знам, че не може да решите проблема ми, но може би ще успеете да ми дадете съвет или да разкажете за вашия любовен живот - кога е започнал и т. н.
П. П.
Не си мислете, че не излизам и не водя социален живот. Напротив - имам приятели и обичам да излизам намън с тях. Последните две години излизаме понякога и вечер, но все така нямам успех с момчетата. Приятелите ми не са в по-различно положение. Не знам какво ми има, но положението не ми харесва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 40990353b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто не ти е дошло времето, тези неща не стават насила. Все някога ще срещнеш човек, после още един и още един, с които разговорът ще върви от само себе си.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 823dbfa829
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здравей
искам да ти кажа, че абсолютно нищо ти няма. Ще срещнеш момче в най-неочаквания момент, което ще ти вземе акъла и ще те обича истински. Разбирам те. И аз не съм ходила на купони, не съм пушила и пиела. Не ми харесват просто тези неща. Не си смотана или пък задръстена, просто си различна итова е много хубаво. Съветът ми към теб е следния: ходи там, където ти е интересно. Ако си почитателка на книгите се разходи в някоя библиотека, книжарница. Току виж те е намерило някое сладко момче :). ако пък си спортистка, бягай по-често в парка, отиди във фитнеса и така. Намери си средата. Бъди усмихната и търпелива. Успех :) - момиче на 16 години

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker