Правилно ли постъпих? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Правилно ли постъпих?
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1290 пъти
Здравейте!
Пише ви едно момиче от Бургас, на 15 години.
Историята ми е малко дълга и тези, които ще я прочетат искам да им благодаря, че отделиха време.
То не е точно история... и аз не знам. Нека започна.
Когато бях във втори клас сложиха едно момче до мен на чина, което ще нарека Д. Дотук нищо, но преди да го сложат, имахме родителска среща и бях с мама и той беше дошъл с неговата и непрекъснато ме гледаше и нещо каза на майка си. И ето на другия ден го сложиха при мен, аз седях сама, обяснявах си с това, че не беше много добър ученик. Но се случи нещо в 3 клас, което ми преобърна живота... Прибирах се от училище през зимата-беше 1 малт и аз паднах и си счупих ръката. Лежах на земята и плачех. И точно това момче ми помогна и ме вдигна, след което му благодарих през сълзи. Помогна ми, а другите гледаха. Това няма да забравя. Докато ме е нямало на училище е питал за мен. Когато се върнах, започнахме да си говорим още повече през междучасията и така се сприятелихме. Помагах му в уроците, нали бях отличничката на класа, а той в нещата по бит и техника.... Забелязвах, че докато седим заедно си слага ръката зад гърба ми, пипа ми косата, но нищо не казах. Мина така 4 клас и дойде 5 и пак бяхме заедно, но имахме нова класна и той вече седеше с друго момче, а аз си отидох при момичетата и така. Но да беше това... Забелязвах че отново ме гледа и в часовете стана разсеян.... Започна да не слуша, не пишеше, правеше проблеми, но ме гледаше. Виждах го с крайчеца на окото си.
Сега ще разкажа нещо по-интересно :
Той живее близо до блока на моята приятелка и заедно с неговите приятели се прибираше по нашия път, но нарочно се бавеше, за да сме пред него и другите и да ни слуша какво си говорим. Не се случваше за пръв път.
Дори веднъж с един негов приятел седнаха на една пейка, и аз изпращах приятелката си и като се връщах вкъщи обратно от училище (пейката на която седяха беше на другия тротоар пред един вход по средата на пътя ми за нас) забелязах, че ме гледаше как вървя и се прибирам. И като преполових пътя усещах, че някой върви зад мен, а като се обръщах нямаше никой.. И така до вкъщи. Накрая разбрах, че ме е следял.. А ето защо, поне според мен:
Той не харесваше приятелката ми, която е малко избухлива и един път като я изпращах се срещнахме на пешеходната пътека и пред нея започна да ме пита защо съм я изпращала, къде съм живеела. Аз му казах, че не го интересува и той пак неговата. Приятелката ми се намеси и той си отиде.
Един път искаше тетрадката ми по география в 6 клас, за да препишел домашното и аз му го дадох(защото започнах малко да го харесвам). Приятелките ми ме смъмриха, но нищо не казаха. Накрая същите тези тетрадки ги събра госпожата и уж той трябваше да препише от мен, а нищо не беше направил. Писаха му двойка. Но когато си взех тетрадката обратно, миришеше на мъжки парфюм или поне така си мислех. И по история беше станало нещо такова, само че си написа името на корицата и го задраска.
И още такива случаи, питаше ме за разни неща, обаждаше ми се.
Веднъж по английски се премести пред мен под предлог, че имал приятел, който ще му помагал. Но в часа най-нахално се обърна с лице към мен и ми каза, че ме харесвал. Но аз мислех, че се шегува. Не му обърнах внимание. После взе да ми ги бръщолеви някакви такива. След няколко дни разпитваше приятелките ми пред мен дали го харесвали.

Някои ще кажат, защо не съм му казала, че съм започнала да го харесвам? ! Да ама кой ще ме хареса мен? Никога самата аз не съм се харесвала, не съм очаквала нищо. Най-много си харесвам косата, която е дълга до кръста. Не харесвам нито корема си, който според мен е голям и се мъчех да отслабна но нищо не стана и си останах така. Нито крака, нито ръце... Аз се чувствам като грозна. Не се харесвам и не очаквах, че някой ще ме хареса или пък че ще ми го каже. Та ето затова не обърнах внимание, все пак от класа има много по-хубави.

Сега бях 8 клас, завърших с 5. 50. Но той кандидатсва след 7 в електрото. И повече не съм го виждала. Може да ме питате как изглежда:Единственото, което ще кажа, че и той беше по-едър от другите момчета и висок. :)Какво значение има.

Но аз не обръщах въпроса никога на тема гадже. За мен това са тъпотии и както винаги бях лидера на класа. Първа по успех. Е, не съм някой зубър, който наизустява всичко, просто в час запомнях всичко, което ми се преподава и се упражнявах. Като момиче на 14 г. тогава, сега на 15, мислех, че за това е още рано и нищо повече.

Та аз искам да Ви попитам :Мислите ли, че ме е харесвал наистина или само се е шегувал? ! Срам ме беше да го питам какво мисли. Проблемът е, че сега в последните години 6-7 клас започнах да го харесвам и си мислех за него. Дори вече съм го сънувала 2-3 пъти че ми говори. :)Знам, че е окачено и че може да съм виновна, но моля, кажете мнение? ! Правилно ли постъпих и Вие на мое място какво щяхте да направите?
Благодаря Ви! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2f0781c6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами да, много те е харесвал даже.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: af61676afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Авторке, не знам за момчето, но ще ти дам съвет. Учи си уроците, забавлявай се пък ако щеш си играй с кукли. съзнателния ти живот те първа почва и е много смешно дс кажеш: в 3 клас се случи нещо, което преобърна целия ми живот. Забавлявай се. Още 2 съвета. 1. Харесвай се такава каквато си, иначе никой друг няма да те хареса истински. 2. скромността краси човека :) Хубав ден

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b7fa1486d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не знаеш какво искаш. Непозната територия ти е.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4ce8f4b1ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз прочетох твоята история не мисля, че ще искаш съвет точно от мен защото аз самата завърших 5-ти клас тази година, но в интерес наистината на мен ми се случи същото нали сега нама да навлизам в подробности, но аз също не харесвам нищо в себе си освен косата ми. И се оказа, че момчето в моята история наистина ме харесва. Според мен няма как да си постъпила грешно защото решението е твое и ти така си го чуствала (само да кажа, че това е моето мнение).
Пожелавам ти хубав ден и да съм ти била полезна.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1c05e38061
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен момчето те е харесвало . Ако искаш да разбереш дали наистина чувства нещо виж дали сега след като вече не се виждате всеки ден той се сеща за теб и ти пише или звъни . Това вече е сигурен знак . Относно външния вид , момиче , никой свестен няма да те харесва , защото си красива или грозна :) Така че не се безпокой той няма да те харесва само заради външния ти вид, ако те харесва наистина :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker