Разликата в годините -пречка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Разликата в годините -пречка
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1302 пъти
Здравейте :) Пиша от телефона си и се извинявям за грешките допуснати в обясненията ми :) Без критики моля!

Имам приятел на 25 аз съм на 16 скоро 17... Срещнахме се в един сайт. Беше объркан и разтревожен заради тогавашната му приятелка. Писахме си няколко часа след което се видяхме. Хоресах го още в сайта затова се съгласих. При срещата го утешавах, но копнеех да бъде мой.... тъпанарско, но не бях имала отдавна някой до себе си тъй като бях приключила връзка 2 годишна... (моля без на 16 си какви връзки и тем подобни) Същата вечер преспахме.. на следващия ден той беше казал на момичето и тя си призна че е от седмица с бившия затова се държала гадно че да я зареже.. детинско... станахме гаджета... всичко върви идеално, но има едно НО :(... и заради това НО усещам че всичко ще се срине.. Пречи му това че не съм пълнолетна и го разбирам... Снощи неговите родители му говореха за деца и как му е време и ми стана гадно... той е на 25 и наистина му е време а и той е влюбен в дечицата.. Седнахме и поговорихме казах му следното :
"Виж вашите са прави и ти искаш семейство затова ако искаш бих те разбрала да ме напуснеш и да си търсиш жена на твоите години... "
Насила казвах всичките тези думи и с огромна болка... нз как за малкото време го обикнах толкова...
При което той ми отговори :
"Бебе знам че ми е време знам и че не съм най-доброто за теб, но обичам теб и ще те чакам колкото е нужно.. ти си тази която в нрудните моменти е до мен и ми помагаш дори и да не ти е по силите.. родителите ми могат да си говорят, но те самите знаят какво е да обичаш и да чакаш.. (баща му е чакал майка му.. ) и тонове мили думи.. "

Много ме боли не знам защо след като ми каза всичко това но просто че съм малка и не мога да му дам 3-4 човешки живота ме убива... не искам да съм и без него.. за този период в който сме заедно нито сме се карали нито нещо фатално.. всеки ден ме обгрижва показва ми обичта си.. вевнуваме се взаично за което се цупи после единия но и това 2 мин трае.. нито ми намеква за секс нито нищо.. ще ми намекне и ако искам ще има ако не няма.. и дори след отказ не ми бие шута както един бивш...
Преди мен винаги е бил с момичета по-голями 5-10 години от него..

Не зная как да си измъкна тази тревога (така да я наречем) от главата си..


Моля без критики просто исках да споделя това което ми тежи най-много в момента :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: dde4e80cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Смях в залата. Какви деца за мъж на 25 г.? Той най-вероятно още живее у техните. Май си търси причина да те зареже.
Възрастовата разлика не виждам да е проблем. Ти си на 17 г., можеш да бъдеш с когото си искаш мъж, но си много наивен човек. Явно ти се е наситил и си търси поводи да те зареже
И за в бъдеще - никога ама никога не спи с мъж на първа среща. Такава връзка не може да просъществува, защото този мъж ще мисли винаги, че ти си лесна и че можеш да му изневериш.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4f3e52ce12
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нека позная, ти си много зряла за годините си, различна си от своите връстници, особено от момчетата, които са незрели. Ами не, не си. Мисленето ти не е пубертетско, ами детинско.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4f3e52ce12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нека позная, ти си много зряла за годините си, различна си от своите връстници, особено от момчетата, които са незрели. Ами не, не си. Мисленето ти не е пубертетско, ами детинско.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f918b2ad56
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   То да кажеш без нападки и да се излеят само такива... не живее с родителите си самостоятелен е... и никъде не казах зряла съм превъзхождам тези на моите години никъде...

Бива бива ама злобата на бъргарина край няма

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: dcf4e0db9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Най важното е да си щастлива!

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ec8b032651
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моят приятел също беше на 25 а аз 17 когато тръгнахме. Историята е същата той имаше много тежка връзка с една жена, и аз така през цялото време бях до него и единственият човек, който истински се интересуваше от него, никога не съм го оставяла колкото и тежко да ми беше. Той се влюби в мен от първ поглед. Аз му отказвах 8 месеца, но един ден открих нещо в него. Сега сме 6месеца заедно. Имах две доста разочароващи връзки и сега съм мн щастлива с него, е имаме си проблеми но като цяло той е моето щастие.
Малко си избързала като си приспала с него, но минало заминало. Виж деца не се гледат само с години. Има куп условия- трябва да имаш съзнанието да го гледаш, това че е на 25 не значи че е готов; трябват стъбилни финанси- не можеш да кажеш на детето този месец няма пелени ще търпиш; трябва място където да го гледаш; и не на последно място здрава връзка, да познаваш човека до себе си и да се разбирате, иначе няма смисъл. Просто бъди себе си и ако той не те цени, не те заслужава! На каквато и да се правиш ти пак ще си останеш на 17 :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ad979b680b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не искаш критика, ама историята си е направо детинска и абсурдна! Зрелите хора не смятат кога е време за деца, а го чувстват! Айде нека всички на 25 да правят деца, пък после да плачат по сайтовете... егати закостенялото мислене! И двамата явно още сте незрели, затова си стойте заедно. Не знам колко те обича, но ако наистина е така, разликата няма значение. В крайна сметка това са 8, не 28 години.

ELSA

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker