Съвет? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Съвет?
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1271 пъти
Здравейте :)
Извинявам се предварително за правописни грешки и ще помоля темата да бъде публикувана, въпреки че може да е малко по-дълга.
В момента съм на 15 години навършени преди 1 месец, на 26 ноември миналата година започнах да излизам с момче (на 17 в момента), но постоянно се карахме и разделяхме заради баща ми. Имаше един момент 1 месец в който приятеля ми идваше у нас, запозна се с баща ми, докато не разбра, че приятеля ми е мелес(майка му циганка, баща му българин). Баща ми много го намрази (мрази цигани и турци), аз самата не се интересувах какъв е приятеля ми смисъл с български имена е, имах съмнения леки, но това не ми пречеше. Момчето е много възпитано, любезно, добронамерено, работливо (работи си и изключително много помага на майка си и баща си). Така де баща ми постоянно искаше да говорим за него да се разделяме, разбра че не е българин от познат в полицията, представяте ли се, разказа на целия род всички разбраха, че си имам приятел. Майка ми от друга страна щеше да ни остави и въобще нямаше да се интересува какъв е по народност. Исках да бягам от вкъщи по едно време с приятеля ми, но ме спираше и казваше недей ще те изчакам до 18. Баща ми постоянно ме следи и пита с кого съм, къде съм, трудно се виждаме и постоянно се крием и не останаха вече и места, защото градът е малък, а баща ми има познати. Мама вече спря да ме прикрива като съм с него, защото баща ми ми каза, че доближи ли ме, ще отиде до полицията и ще пусне рапорт да не ме доближава и защото я е страх също, представяте ли сиии. Аз им повтарях 100 пъти, че стана ли на 18 няма да ме видят и че сами си го правят като ме спират от това и онова. Съжалявам, баща ми се притеснява също и да не правим секс и не съм му казвала нали, но винаги като сме правили секс с приятеля ми (той ми е първи и аз на него) сме ползвали кондоми, дори съм го карала да го маха, а той не искаше и винаги след акта, зависи от часа, ми купува по един тест. Но не можем повече да се крием, поне на мен вече ми писва, да си крия чата, да се крием като излизаме и да седим на едно и също място, за да не ме хванат. Техните включително и познати и приятели изключително много ме харесват и все пак 7-8 месеца ходим, но вече не знам какво да правя. До 18 години със сигурност ще ме хванат или някой ще му каже на баща ми, а не искам да пуска рапорт, защото тогава няма въобще да го видя. Приятеля ми искаше да го бие, но съм го спирала. Казваше ми по едно време да се оплача на закрила на детето.

Разбирате ли не се търпи до 18, това са още 3 години, на баща ми само гласа да му чуя и ми става зле, толкова го мразя. Явно не разбира, че щом Господ ми го е пратил, значи трябва да съм с него и съм ужасно щастлива с него само като го видя и усмивката и като ме прегърне, толкова бързо ни минава времето заедно. Като сме разделени страдам повече. Зададох следния въпрос на баща ми, имам избор от двама мъже, единия е българин, който се държи изключително гадно с мен, а другия мелес и времето с него е като в рая и баща ми ми каза по-добре, че ще знаеш, че е българин. И от друга страна, наскоро мама му беше изневерила за втори път, говорих му да се разведат, не се разведоха даже сега като че ли още по-щастливи и мисля да отида при някой ходжа да направи някаква магия, ако трябва те да се разделят да си отида при майка ми или да не е магия за раздяла, а ходжата да направи така, че баща ми да ми дава да съм с това момче, но такава магия няма така, че остава само магията за раздяла. Моля ви за съвети :(!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8c65df4f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Но ти си на 15. Имам предвид какво толкова го мислиш. Да ясно обичате се, но не позволявай това да ти вреди повече отколкото да ти носи щастие. Живота ми е много по-лесен (ако може да се нарече така) без такива неща. Просто прави това което те кара да се чувстваш щастлива и незабравяй, че си на 15 и на света има много по-големи проблеми. Не мрази баща си какъвто и да е той е твоето семейство и прави всичко защото те обича (и от малко инат), но си помисли наистина ли би ти било по-добре без него. А това с цигъните не можеш да го промениш. За мен има два типа хора добри и лоши. Но като цяло (отново) си на само на 15. И още нещо научи се да си си самодостатъчна, да не се нуждаеш от друг за да си щастлива.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5794fdaffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какъв ти мелез, каквото е семето, това пониква. Щом семето му е българско, той си е чист българин. Баща ти не се притеснява от това, че е мелез(сам той не знае каква кръв тече в него), а се притеснява, че си само на 15 и вместо да си гледаш ученето, ти си играеш с гърмящи пу(и)шки. Даже синеок и рус скандинавец да му представиш, пак ще е недоволен. Напълно го разбирам, но ти си още зелена и ума ти не го проумява. Добре е, че поне предпазни мерки вземаш. Какво да се прави, такива са всички бащи, страдат за дъщерите си. Един ден ако и ти имаш дъщеря, тогава ще разбереш поведението на баща си, сега не го кори, за твое добро го прави. Независимо дали е циганин или българин, малко са сериозните връзки на вашата възраст. Уроците си не четете, но за Ромео и Жулиета научавате още от малки. Тук е грешката Господна, още от малки ви разгонва, не е виновен баща ти!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 133e6cceda
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   какъв Господ, какви 5 лева? Ти мислиш ли, че тази "връзка" изобщо ще просъществува 3 години, та бягаш от къщи чак, и да се наденеш на първия цигански чеп, който ти попадне?
И като избягаш от къщи кой ще те храни, кой ще те облича, кой ще те образова - приятелчето ли, или родата му? Ще станеш непълнолетна, необразована сервитьорка, курве, наркодилърка или слугиня някъде, само защото не можеш да си прекършиш хатъра и да послушаш родителите си... Ама животът си е твой - прецаквай си го какво си искаш. Но знай едно, прекрачиш ли прага на вашите - връщане назад няма!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2a73c17720
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И като не иска баща ти да живееш с циганин и какво от това. Как така този мъж е решил да бие баща ти. Прост е но и ти си като него. Решила си била да правиш магия да миже да се разделят родителите ти за да си с това момче. Мислиш и пишеш някакви глупости. Да те чака да станеш на 18 г. ако може. Ама че гнусна простотия си написала. Може да не му харесват на баща ти хора от друга раса. Хората си имат морал и принципи. Трябва дисциплина в това отношение. Не може да се тръгва с всеки. Какво е това поведение

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ffa053f08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката: Както написах вече 7-8 месеца сме заедно, минали сме през толкова много, но само баща ми ми пречи. Ако ме остави да си бъда с него, нито ще го ядосвам, нито ще го ненавиждам, нито някакви проблеми ще има, ще сме си двамата с приятеля ми, ще си уча, но в момента ми обърква тотално живота, променя ми съдбата, след като ме е разделял с приятеля ми все лоши неща му се случват дори щеше да почине последния път. Та така де, според мен няма смисъл да ме спира, защото аз ще искам още повече и повече да направя нещото от което ме е спрял. Просто не ми оставя право на личен избор. Много добре ги знам ПОВЕЧЕТО цигани какви са, но защо не помислим и повечето българи какви са? ! Явно не напразно сме още с този човек? И да ще ме изчака, убедена съм в това по приказките му, погледа, поведението. А и все пак, кой човек няма да изчака друг като знае, че само 3 години го делят от щастието? Живота на приятеля ми е супер напечен и труден и ми е казвал, че в скапания си живот аз го радвам най-много и си личи, че е така. Много добре знам и какви са връзките и какви са и много от момичетата на моята възраст, но това е моят живот какъв е смисъла да ме спира, само и само заради секса е, но хората са си измислили предпазни мерки? И как точно разбра номер 3, че ще стана необразована сервитьорка, к*рва или слугиня, като всичко ми е наред просто искам да имам един приятел? Теб като те обиждат, като забраняват да бъдеш с някого, въпреки че с доброто си пробвал доста пъти и като те гледа на кръв като те види няма ли да се ядосаш да поискаш да направиш нещо в повече. Сам си го прави, това са 3 години не са много, не са и малко, ще минат и той въпреки това ще ми забранява, като гледам другите момичета с приятеля си на море, разходки въпреки, че някои момчета също не са чисти българи. Другата година започвам да работя и да събирам парички, приятеля ми още от сега събира, за да може да се изнесем, когато стана на 18 и яко работи. Ако приятеля ми е бил с мен за секс отдавна да ме е зарязал, да съм му писнала и такива. Кажа ли му не, не правим. Съобразява се с мен и гледа аз да съм добре.
Благодаря за мненията, ще чакам още.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 133e6cceda
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 3 разбира, че ако избягаш от къщи по някакъв начин ще трябва да се прехранваш САМА. И като каква смяташ, че ще ти се отдаде да работиш? Като инженер, конструктор, пилот, съдия? Ще работиш нещо от това, което изредих. В най-добрия случай - продавачка в някое магазинче, направено в мазе. И покрай тези си занимания кога ще учиш, за да станеш нещо повече? Ами ако забременееш? Знаеш - циганките раждат на 12...
Баща ти не е прав, ама ти си 100 пъти по-неправа! Та ти допреди месец си била на 14! Разбери, че НИЩО от логиката и правилата на живота не ти е ясно! Ако сега оплетеш конците - ще съжаляваш безкрайно след това. Послушай възрастните - те със сигурност имат много повече опит от тебе.
И недей да завиждаш на глупавите си приятелки, които от 14 годишни ходят с "гаджетата" си по морета. А сигурно покрай това и пият, пушат, дрогират се, водят преждевременен полов живот и кой знае още какво правят... Виж какво ще стане с тези "момичета" към 30-те - ще бъдат абсолютни РАЗВАЛИНИ. Ще работят продавачки, бензинаджийки, кенефочистачки в крайпътни заведения и все такива "престижни" професии, ще имат зад гърба си по няколко аборта, куп венерически болести, висше я запишат, я не... Не се хващай в този капан! Учи си сериозно, завърши си. Джипсито, ако е мъж на място, ще те чака и ще се радва на успехите ти в живота. Ако не е - ще си намериш 100 пъти по-подходящ от него.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ffa053f08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Той ще ме изчака разбира се, ако не ме изчака прав му път. Въпроса е, че не знам докога ще се крием без да ни хванат, все ще дойде и това време.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 33ba7e9874
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Недей да правиш никакви магии! Тези неща имат ужасни последствия! Както ти каза - каквото е писано, ще стане. Не се намесвай в сили, които не разбираш. Казвам ти го от личен опит. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker