Какво да правя с живота си?? ;( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да правя с живота си?? ;(
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1224 пъти
ПомОощ...

Здравейте хора!! :) Аз съм момиче на 14-15 г. от В.
Пиша тук, за да ми олекне малко и да поискам някакъв съвет от вас... :/

Ужасно страдам и ме боли!! Имам многоо проблеми... моля вии нека споделя с вас...

1. Майка ми е болна... от рак на гърдата ;'(
Сега е на 6-та химия обаче... татко скоро напусна работа и шефа му не му дава парите, и тя няма как да си плати осигуровките...
2. Мен ме боли сърцето (поне си мисля, че е сърцето//страх ме е да нямам и аз нещо, но все пак съм само на 14 г.... освен това отдавна имам проблеми със сърцето... то ме боде... НЕ искам да ходя на преглед, зашото имам косми по корема и гърдите ;'(... а нямам никакви пари... нито за кола маска или др... А и направих ОГРОМНА грешка... космите по корема... ги обръснах веднъж и сега са нещо ужасно!! ... Беше ми ясно, че не трябваше, но бях на лекар...
2. Аз нищо не мога да правя... нямам никакво хоби... цял ден скучая и не знам какво да правя... не ме бива по нищо!!
Нито знам да пиша красиво, нито да рисувам... бе нищо не мога!!
НА 15. 09 почвам в ново училище... въобще не знам как ще я бъде, защото татко няма пари... надявам се да започне друга работа дотогава, но и аз не знам дали съм грозна... но имам тъмни кръгове... които ме правят по... не знам как да се изразя... загрозяват и освен това имам косми и по лицето над горната устна... мустак. :( Никак не съм общителна... Ниска съм... Едва ли ще си намеря приятели и сигурно пак ще ми се подиграват както в старото училище...
3. Мисля, че съм тъпа... нищо не ми се отдава... в ученето съм много зле... искам да обикалям света, а за това ще ми трябва английски, а аз не знам!!

Моля ви помогнете ми посъветвайте ме какво да правя с живота си... всичко е такава каша... По принцип най ме интересува за сърцето... НАДЯВАМ се да ме боли сърцето... не че не знам как боли или къде е :Д... но не искам да е по-страшно... нещо, което споменах в - 1. // То боде и изведнъж една болка усещам... понякога сякаш ми тежии... много съм и нервна... Благодаря ви за отделеното време... приемам всякакъв съвет... Благодаря!! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: bee162659c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   1. Ти не си виновна за това, нито пък родителите ти. Просто се опитай да бъдеш силна, да бъдеш до тях и да им даваш морална подкрепа.
2. Това за сърцето-не се притеснявай. Нормално е, когато си в цикъл, или когато си преуморена да те преболява, при всеки е така, но ако мислиш, че е по-сериозно, отиди на лекар и не се срамувай. Всички сме хора.
3. Според мен, всеки трябва да се харесва и сабеуважава такъв, какъвто е. Не се страхувай, че няма да си намериш приятели. Който те хареса, ще те харесва такава. А за това, че нищо не можеш: Да не ти пука. Не всеки е роден научен или перфектен. Рисувай за удоволствие, а не за това дали ще е хубаво.
4. Ами стегни се и учи. Не си тъпа, ако се постараеш.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2d7d852549
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Съчувствам ти за майка ти. Пожелавам ти да оздравее бързо!
За сърцето мисля, че може да е от силно притеснение, но те съветвам да посетиш личния си лекар за всеки случай. Той/тя ще ти даде направление за кардиоолог. Няма от какво да се притесняваш, за това че имаш косми. Само лекарят ще ги види, а това му е работата. Да не ти пука грам.
На мен ми се е случвало да имам болки, случвало ми се е да имам аритмия, както и пулса ми да се качи над 120 само от притеснение. Но пак казвам нищо не ти коства да провериш. Трябва само потребителската такса да платиш (2. 90).
Относно космите - мисля, че имаше евтини варианти за кола маска, а в краен случай - вземи си пинсета за мъха над устните. Това също не е голяма работа. Повечето момичета имат мъх над горната устна. При някои е повече, при други - по-малко.
Сигурна съм, че не си тъпа. Започни да се занимаваш сама по английски, в интернет има много безплатни ресурси за това. И на мен английския не ми се отдаваше, но с много труд и четене, отведнъж нещата тръгнаха (и ми стана по-лесно да уча и други езици). Мозъкът не е даденост, той се развива с учене и задачи (математически, логически). Дори художествената литература помага.
Пожелавам ти успех :) дано нещата се подредят за теб.
Ж27

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 514f57e81e
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Здравей, непознато момиче! Наистина ти е трудно. За сърцето никой не може да ти каже без да те прегледа, възможно е да е от стрес, но трябва ЕКГ и слушалка. За окосмяването също трябва да се провери дали не е на хормонална основа. За скуката ти давам съвет да започнеш да помагаш в домакинството, защото майка ти е болна и се нуждае от помощ. Така хем ще си полезна, хем ще повишиш самочувствието си като научиш нещо ново. А щом мечтаеш да обикаляш света, залягай над английския и късмет от тотото!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 87d6efce2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ооо, наистина много съжалявам за всичките тези лоши неща, които са ти се случили! ....
1. Опитай се, да бъдеш при семейството ти в тези техни трудни моменти, давай им подкрепа, кажи им да не се предават. Бъди до тях и им давай подкрепа.
2. И аз имах такъв проблем и все още имам, но да не ти пука изобщо. Отиваш на кардиолог (след като си отишла до личният ти лекар) и готово. Изобщо да не ти пука.
3. И на мен ми е много скучно, но се опитай да си направил ежедневието хубаво. Карай колело, прави някакви упражнения, ако имаш домашен любимец си играй с него, чети книги от препоръчаната литература.
4. Можеш да спестяваш. Ако имаш някакви спестявания от празници ги събирай, когато си взимаш нещо примерно рестото си го взимай.
5. За тъмните кръгове също да не ти пука, да не им обръщаш внимание.
6. В интернет има много уроци, клипчета и такива неща за научаване на Английски. Прегледай старите си сборници и учебници и си учи.
Надявам се да съм помогнала с нещо.
.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e0019fcbe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   В кое училище ще учиш ?

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3749e34fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трябва да си силна, не се самосъжалявай и предавай! Живота е една постоянна борба! Започни промените от самата себе си, след около месец ще си в ново училище, опитай се да завържеш нови приятели, с които да излизаш и да се забавляваш. Дръж се на ниво пред тях и не показвай слабост, защото първото впечатление е най-важно и определящо. Помни че ти не си виновна за това, което се случва с родителите ти, съчувствам ти искрено. Единственото, което трябва да правиш и да им помагаш и да ги подкрепяш в този труден момент. Не трябва да губите надеждата, това е най-важното! :) А болките в "сърцето" предполагам, че са от стрес, но все пак не се притеснявай да отидеш на лекар. На тях това им е работата, а и какви ли не неща са виждали, все пак има и Хипократова клетва, каквото стане в кабинета си остава там, няма от какво да се притесняваш!
Всичко ще се оправи! Просто имай търпение :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0965cb7217
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Съжалявам за родителите ти, дано се оправят. "НЕ искам да ходя на преглед, зашото имам косми по корема и гърдите ;'(... а нямам никакви пари... " Лекарите надали се интересуват дали имаш косми някъде. Тяхно задължение е да те прегледат. "Грозна съм, тъпа съм" Не, съмнявам се да си тъпа, щом си загрижена за най-близките около теб. " искам да обикалям света, а за това ще ми трябва английски, а аз не знам!! " Виж, английския е лесен език. Ако имаш компютъ/смартфон може да намериш хиляди уроци.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker