Просто споделяне - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121334)
 Любов и изневяра (29742)
 Секс и интимност (14380)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто споделяне
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1774 пъти
Тривиално или не и аз осъзнах, че е хубаво човек да си има приятелка без да се гледат само цици, задници и т. н. а човек да може да си каже нещо с другият на теми, които ги интересуват.. въпреки че риби в морето много като се прибирах за България с автобус *над 1 ден път* се запознах с едно много готино момиче (има си приятел) но ме изкефи много като външност е красива в лице, но не е от манекенките по които съм се заглеждал до сега.. Е също така разбрах че е и почти невъзможно може би някога да сме заедно и да стане нещо, тъй като нейното семейство е в доста по-добро финансово положение докато аз съм се биел с циганите в училище тя е залягала зад учебниците *най-вероятно* учи в чужбина, докато моята цел е да съм ченге или военен.. някак си с тоя човек ми беше в пъти по готино отколкото ако съм с някаква с силиконови цици само например..

СЕГА казвам почти невъзможно, защото ще се опитам да следя ситуацията около нея с приятеля и и евентуална раздяла в бъдеще.. на нея също и беше добре с мене смееше се на мой шеги бъзици и т. н. намерихме много общи теми.. е да образованието е на светлинни години както и средата в която тя е израстнала споделям това за да си сваля товара от сърцето знам че и нищо да не стане ще имам и друг шанс макар и малък да срещна момиче като това, но естесвено дали ще си паснеме или не никога няма да се разбере без човек да опита.. е успех на всички

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: a4fde94e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво да ти кажа съдба, щом си я срещнал. щом сте говорили, щом сте се смяли , то това не ли знак, че трябва да не се отказваш от нея. Аз така се запознах със сегашния си приятел. Още на самото запознанство знаех, че искам този човек и ще направя всичко за да го имам. Беше различен така както ти казваш за нея.. За това ти казвам следи ситуацята около нея, ако имаш кординатите и търси я, на първо време като приятел пък туко виж съдбата я накара да се влюби точно в теб. Образованието ти няма значение , парите също, най - важното е уважението и взаймното разбиране. Горе главата и смело напред вярвам, че ще сте заедно.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9410626fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма ли да опиташ да скъсиш тези светлинни разстояния като се погрижиш за собствените си образование и среда. Не е ли по-добре първо да пребориш комплексите и да изчистиш недостатъците си, вместо да "следиш ситуацията" около обвързаното момиче. Израза "риба в морето" е неуважителен и несериозен както към дамите, които ще срещнеш в живота си, така и към теб самия.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1adc9d2df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пичага, не се подценявай! За жените не е толкова важно КАКВО работиш, ами КАК го работиш. За тях е важно мъжът да е амбициозен, да има ясни цели и да ги гони постоянно. В този смисъл, няма значение дали си ченге, военен или адвокат. Има едно много грешно твърдение - че жените харесват богати мъже. Не, жените харесват РАБОТЛИВИ мъже, просто в повечето случаи работливите стават и богати, това е. Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d89f21d8b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора съм

До коментар - 1

Мерси за куража наистина, да имам и кординатите и мисля точно така да подходя - да си пишем не всеки ден естествено и нищо кой знае какво като сериозност.. проблема също е че тя живее и работи в чужбина докато на мен не ми се остава там, тя ще се върне след няколко седмици, но каза че попринцип би могла да се върне и тук в бг Но не иска заради много неща които не и допадат тук и то с право естествено, но каза че никога не се знае какво ще стане..

до коментар 2- Да наистина риби в морето е малко грубо, но просто това ми беше на езика мисълта ми е че не е единствената *най-вероятно* може да е пък единствената за мен и да не успеем да сме заедно, както и да е иначе за образованието си прав, но на мен ми се работи в сферата която вече казах че искам.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 288bab98f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Усещам как ще я направиш твоя.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d89f21d8b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Автора е

До номер 5 - Мерси наистина за куража отново, днес си писахме и пускам съвсем приятелски шеги без никакви намеци и т.н. , но мисля че не е добре всеки ден да продължавам с писането за да не досаждам и да не си помисли , че имам намерения докато е обвързана.. надявам се да стане нещо и да не и потръгне с сегашния и приятел а през това време да бъда само приятел за нея а после може би нещо повече и така ..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d89f21d8b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора е

Споделям си просто в темата ми..

В петък си писахме с въпросното момиче, после и в събота малко на обядх аз и казах че в България са нужни хора като нея образовани, амбициозни, отговорни, но тя не прочете съобщенията до 10 вечерта.. или ги е прочела но не ги видя нарочно за да не разбера че ги е прочела

После вечерта и писах отново просто емотиконка.. без отговор.. накрая към 23:30 чак тогава реших нещо да се избъзикам за каквото си бяхме говорили и тогава видях че вече го прочете съобшението и съответно другите НО НЕ МИ ОТГОВОРИ НИЩО..


сега ми е кофти и няма да и пиша до сряда абсолютно нищо ако тя ми пише тогава, ако ли не в сряда ще направя последен опит нещо просто да и пиша и ако не ми отговори ще я попитам че не знам каква е причината за това и ще и кажа че вече се отказвам от каквото и да е и съответно нямам намерение да я търся вече (тя си заминава за чужбина след няколко седмици, но аз бях готов да и бъда просто приятел от дистанция и ако реши да се върне в бг или се раздели с приятеля си да стане нещо с нас, но може би няма да имам и тази възможност)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d89f21d8b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Автора е

Пиша отново развръзката на случката ми..

Ами вместо да чакам до сряда в мълчание и дадох шанс в неделя да ми пише без да я търся е тя не го направи.. после днес в понеделник не и писах докато бях на работа и в 6 часа и написах ХЕЙ , и преди да съм написал другото нещо ВЕЧЕ БЯХ БЛОКИРАН... писах и смс защо ме блокира без отговор..

и сега се чудя защо тва момиче спря да ми пише изведнъж след като и казах че в тая страна има нужда от хора като нея и т. н. изглеждаше ми широкоскроена нямам си представа защо ме блокира при положение на живо се смяхме за много неща говорихме на много теми, имамхме и различни мнения по тях разбирасе, но даде ми номера си и т. н. просто исках като приятел да и следя положението но нямах и явно тази възможност съмнява ме че ще ме и деблокира и че ще се извини и т. н. НО дори да го направи няма какво да направя освен да си го преместя в другия крачол за нея.. при положение че си писахме и т. н. изведнъж да спреш да ми пишеш без НИКАКВА ПРИЧИНА или мжое би причината е че съм казал че не трябва да заминава за чужбина и тук има нужда от хората като нея образовани, отговорни, амбицирани с ДОБРИ СЪРЦА които рядко се срещат тези с добрите сърца... но както и да е е нямаше хепи енд но опитах : )

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker