Това не го издържам вече нетърпимо е!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Това не го издържам вече нетърпимо е!!
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 19599 пъти
Здравейте аз съм момиче на 13 искам да ви помоля за съвет защото вече незнам какво да правя. Значи да започнем от началото сега съм 7 клас минала година бях в друго училище, но родителите ми прецениха че то не е добро и ме премстиха в друго. Аз се преместих заедно с една моя приятелка от старият ми клас първите дни се запознахме с едно момиче отидохме на кафе и всичко беше приятно. Едно от момчетата започна да се закача с мен рещих. че изобщо няма да е лошо някои да ме харесва. Той ми предложи да ходим и аз казах, че ще си помисля и така и не му отговорих.

С времето това момче както се закачаше само с думи започна да ме обарва на мен изобщо не ми беше приятно. Казах на класната ми учителка тя му се скара, но нишо не се промени. След време започна да става още по зле запозна да ми сваля гащите да ми вдига блузата и най-вече с всичко това ме излагаше. Отново казах на госпожата тя каза да останем след часовете и ни каза вечерта да дойдем с родители така и направих казах на баща си също и на майка си и вечерта бях с татко си в училище, но нито той се появи нито някой от родителите му. На следващият ден всичко се повтаряше, ноо сега вече не беше и единствен започнаха и дръгите момчета от класа да ме закачат да ме удрят да ме обарват мен и защото станах много добра приятелка с друго момиче от калса и нея закачаха.

Идваха до нас без дори да сме продумали и започват да ни удрят,обарват или пък обиждат и най-гадното е че ни удряха с всичка сила и имахме много синини. Казвахме милиони пъти на госпожата а тя само им казваше да не се повтаря. Веднъж едно от момчетата ми разкърви носа. Много пъти плачех, но знаех че нищо няма да се промени. Веднъж едно момче удари едно момиче, което се води зубър и когато каза на госпожата тя направо скочи за нея и едва не го заведе при директорката, а когато аз или моята приятелка се оплакваме и тъй като не се справяме много добре с ученето явно затова не ни защитават така. Какво ли не преживяхме страх ни е да излезнем от женската тоалетна защото ни тормозят. Това ли е начинът да покажат на момиче че го харесват???

Какво ли не ни направиха вкараха ни в мъжката тоалетна,обарват ни като луди каде ли не, свалят ни дрехоте,ритат ни с всичка сила, удрят ни с шамари , с токати , спъват ни , удрят ни баскетболни и футболни топки по главите отново с всичка сила, обиждат ни , дори ми бъркаха в г*за търпим какви ли не подигравки взимат ни якетата и чантите ритат ги хвърлят ги в коша бутат си ги в кащите дори и всичко това без никаква основателна причина. Моля ви помогнете ми немога повече така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 1bb696d83e
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Здравей! Аз също съм момиче (на 12), но не ме тормоят, както теб. Мен само ме удрят, ритат и обиждат, но не ме обарват. И аз като кажа на учителите, те само им казват да не се повтаря, но се ПОВТАРЯ! Съветвам те да кажеш отново на родителите си, да повдигнете въпроса.. просто не знам как може такова нещо. Старайте се да ги отбягвате, като ги видите, отидете в другата посока и така нататък. И аз имам също подобен проблем и с едни момчета от другия клас, но вече знам какво ще ми се случи и като ги видя, веднага се махам - завивам в другата посока или влизам в женската тоалетна. Те направо като ме видят, започвата да ми ритат чантата и мене също. Казах на класния им, но той нищо не направи. Трябва непременно да говориш с родителите си. Просто не знам как може такова нещо. Тези момчета са направо някакви изроди...

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2403b10ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   майкооо ми зимайте сичко с вас преместете се в друг клас друго даскало. Удряйте ги и вия ако една от вас 2те има по голям брат или сестра викнете ги да ги сплашат малко или се биите и вия не оставяйте да ви правят на боклуци !

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 16b07f30a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Алеле... тия нещастници малки... ахх :@ :@ Само да набарам такива лекенца... ще им осигуря еднопосочен билет за някоя болница!!! :@ Родителите ти имат ли възможност да дойдат в училището и директно да се разправят с тия нехранимайковци? Ако имат направо да идват, да им набият шамарите, та следващия път, като се опитат да ти направят нещо (и на приятелката ти), да имат едно на ум!

Rocky

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: df04888f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   И каква е поуката тук? Ако си отличник, класната ще ти стане личен гард, ама кой да ходи по кафенца цял ден :@
Странно ми е какви родители имат днешните 10+ годишни? Отишла тя с баща си, ама понеже другият баща не дошъл и всичко си останало по старо му. Баща ти не се ли сети да установи контакт с дригият родител и въпроса да се реши? Щом пишеш тук, значи не му е дошло на ум. Пък аз не съм много умен и след като съм се сетил ....... смятай какви родители ......тц тц тц

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 4dfad4de58
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   От авторката: Отностно до номер 2 неможе да се преместим просто така в друго училище все пак сега започва втория срок и сме 7 клас предстои ни кандидатсване също така удряме ги но когато им посегнем те са уйасно силни и ни удрят още по силно с една дума те могат всичко да ни правят но ние на тях нищо за другият клас и да се преместим то нищо няма да се промени та нали все пак сме в една сграда пак могат да дойдат да ни тормозят...

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 5b47678393
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   аз сам другото момиче и искам да кажа,че когато и ние се опитаме да ги отбльснем по някакьв начин те стават още по озверели и ни удрят още по силно!!!а решението да отидем в друго даскало не е изход! и за това моля за сьвет който реално ще неи помогне!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: acf4d3b251
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   по-добре кажи на ваште щтото може да стане от лошо шще по-лощо !!! или просто набий някое от момчетата което ти се вижда най-слабо и другите момчета ще се уплашат и няма да те закачат аз така направих и повече никой не ме закачи или обара !!!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 31b69df3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Момичета, преди всичко не се шашкайте толкова, това са нормални неща, много хора са минали през това, да не кажа почти всички. Такива малки боклуци винаги е имало и винаги ще има!

Когато аз бях 10ти клас имах подобен проблем с едно момче от класа - закачаше се с мен и най-добрата ми приятелка, обиждаше ни, целеше ни с най-различни глупости - химикалки, листчета, боклуци.. и т.н. и т.н. И ние като вас се оплакахме на класната, но тя не направи нищо и то не защото имахме лоши оценки, даже напротив - бяхме едни от отличничките в класа, но нищо.

И накрая бащата на мойта приятелка дойде, викна го въпросното момче настрани, поговориха си, сплаши го малко и от тогава се подминаваме като пътни знаци с него. Докато завършихме, че дори и след това (вече сме 1ва година студенти повечето) и дори като се видим някъде из квартала - все едно не се познаваме.
Така че зарежете я госпожата ви, ясно е, че не я е много зор. Говорете с родителите си, само те може да ви помогнат ;)
Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 04d2eabbfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Каква е тази извратена младеж?!? Едно е обарване, просто ей така - пощипване по гърдите или шляпкане по дупето, но това, което описваш е направо извратено. Още повече, че се извършва от деца. Моят съвет е ти и приятелката ти да разкажете всичко на родителите си. След това отивате и двете с родителите си по отделно в дома на всеки един от тези идиоти и вашите провеждат сериозен разговор с техните, като участвате и вие. Нека въпросъ бъде поставен така: Ако още веднъж се повтори нещо от споменатото, ще стигнем по-далеч. И ако наистина след това всичко се повтаря търсете друго решение, но недейте да стоите и да се чудите какво да правите, докато тези ла*нарчета издевателстват срещу вас.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 807f7687bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   оххх момичета.... харесват виии.... аз пък предпочитам д а съм на ваше място... мен никое момче не ме и доближаваа... най- много да ми се подиграят че съм дебела или нещо такова... за това по добре се радвайте!!!


мимето

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 1bb696d83e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11, как така ще се радват на такова нещо? Та това си е извратено направо! А и не разбирам, как може да искаш да се отнасят така с теб. Те не ги харесват, те се гаврят с тях. Не дай си, Боже може да ги изнасилят някой ден, а пък ти дори и искаш да си на тяхно място. По-добре да не те доближават, отколкото да ти бъркат в дупето, да те удрят много силно и др. И на мен доскоро не ми обръщаше никой внимание, но един ден едно момче от 8 клас ме шляпна по дупето като си седях спокойно с гръб към него в коридора в училище, а пък и дори и не си и помислях, че може такова нещо да ми се случи. Повярвай ми, беше много неприятно. Въобще и не си пожелавай да си на тяхно място, защото едно е как ти си го представяш, но е друго какво те ще ти направят. Хората са казали:
"Внимавай какво си пожелаваш! "
*Яса

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 5b491fedf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   според мен просто ви харесват.... аз съм мом4е и вии казвам че всащност... абе с 2 думи искат ви...!!! предполагам че и ти и твойта преятелка сте някакви кифлички с мнн гримм.... така ли е? 99% сам сигурен че да.... тогава не се чудете...!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: af942aa18c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   отиди при директора или намери адресите им за това могат да ги съдят като непълнолетни а родителите им като пълнолетни за тормоз или пък има още един съвет кажи на собствените им родители и това ще и свиди шапката но преди това ги остави да ти направят нещо видимо покажи им сенените си и това няма как да не помогне освен ако не си в училище за ненормални

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2d95c07770
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Съгласна съм с номер 9. На учителите не им пука гледат да си изкарат парите и тва е.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 024e837c70
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   аз също съм като теб, поне говоря за това, че ако кажа нещо на калсната тя си стои седнала, а ако каже някое по - умно момиче или момче тя става и завежда виновния при директорката. според мен просто трябва да им се упълчиш, да им кажеш две три думи с които да ги засегнеш, да им кажеш че проблемите не се решават с бой, или с псувни, ако просто ти сама не си помогнеш, няма кой друг. колкото до бъркането в задните ти части аз не вярвам с това, а и зависи с какво са ти бъркали, напомни им за тази случка и действай. успех.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: e2b9377b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Ако те харесваха нямаше да ти разкървавят носа. С закачките от типа аз те харесвам са само до обарване. Но направи нещо. Може да ги съдиш за сексуален тормоз

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 790be8821d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Ако и родителите ти не помогнат, по-добре се запиши на нещо. Някакви бойни изкуства. Примерно тайкуондо или кунг-фу, а може и карате. Каквото ти си прецениш, но не оставяй нещата така, защото те виждат че им се разминава и че вие не се отбранявате и ще стаен по-лошо. Това е моят съвет! Запиши се на нещо!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 829151382b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Аз също съм момиче на 17 години и ако бях на ваше място до сега да съм казала на полицията това е моя съвет оплача!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1b5efdee36
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Тия дето правят така са пълни позиори. Дето не знаят каде се намират. Аз съм момче никога с мойте приятели не сме правили така. Ако харесваш някой покажи му го с намек или нещо др. Не с ритници и побой.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8c0ee0dd07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Съгласна съм с номер 21. Ако бях на твое място хубаво щях да ги натупам, но за теб може би наистина ще е по–добре да се запишеш на нещо или да кажеш на вашите. При всички случаи не оставяй нещата!

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c6d5da647d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Не трябва да се оставяш, но за обарването.... На 13 и не съм отнай-харесваните момичате и до скоро никое момче не се беше закачало с мен което много ме комплексираше. Сега още един идеот да ме доближи твърде много... лошо му се пише!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: efa9922237
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Момичетата имат Голям Проблем Че не Са Силни не тренират на Лостове както при мен Ас дъм на 17 Год Момче съм :P

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 36a4fd8878
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Мила твоята история ме трогна ;( и, ми е супер гадно за теб.. искам само да ти кажа, че няма решение, трябва да се преместиш в друго училище

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e8c9a6fdf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   ами по добре отидете с родителите си направо в дирекцията
аз имах абсолютно същият проблем но бях сама и отидох при педагог-психоложката и тя изпрати наредба тези мом4ета да отидат при нея и сега всичко е различно и като ме видят забиват поглед в земята а мен вече всиччки ме уважават

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 74f9f6f4b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Запишете се на уроци по-бойни изкуства(карате)-това също ще ви е от полза и ще ви помогне срещу тези насилници които така гадно ви тормозят и обарват!!! БОЙНИТЕ ИЗКУСТВА СА ЗА САМОЗАЩИТА!!! ТОВА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ И ТОВА Е МОЯТ СЪВЕТ!!! НО МНОГО ВНИМАВАЙТЕ СЪС БОЙНИТЕ ИЗКУСТВА КОГАТО ГИ ТРЕНИРАТЕ ЗА ДА НЕ СИ СЧУПИТЕ НЯКОЙ КРАЙНИК-(РЪЦЕ, КРАКА)-И ТОВА Е МОЯТ СЪВЕТ!!! ЗАПИШЕТЕ СЕ НА БОЙНОТО ИЗКУСТВО-АЙКИДО ТО Е МНОГО ДОБРО ИЛИ НА БОЙНОТО ИЗКУСТВО ДЖУ-ДЖИТСУ ИЛИ КИО-КУШИН-КАЙ СЪЩО ТАКА ИМА И ДЖИТ-КУН-ДО-ТОВА Е БОЙНОТО ИЗКУСТВО НА БРУС ЛИ И БРАНДЪН ЛИ-НЕГОВИЯТ СИН!!! А И БОЙНИТЕ ИЗКУСТВА ЩЕ ВИ ДАДАТ СЪЩО ТАКА ДОБРА КУЛТУРА И ИНТИЛИГЕНТНОСТ!!! ТОВА Е МОЯТ СЪВЕТ ПОСЛУШАЙТЕ МЕ!!! ЗА ДА НЕ ВИ ТОРМОЗЯТ ПОВЕЧЕ!!!

Модератор - Моля, не пишете с големи букви!

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7ca07f40d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Купи си един мощен електрошок

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 54444ed2d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Според мен не ви харесват, защото ако беше така щяха само да ви обарват и т. н. За момчето, което ти е предложило съм съгласна, че иска да ти го върне като те унижава, но за другите не съм. Съгласна съм с един от по-горните коментари(не помня номера), че може би сте кифли. Малко преувеличаваш, ако мене ме питаш. Иначе до някъде знам какво ти е и на мен едно момче от класа ми ме закача постоянно, а даже и по-лошо. Няма да изпадам в подробности както и да е.... Не е задължително някой да те харесва за да те закача или обратното. Всяко момче изразява любовта си по-различен начин.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f22862bc8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Като класната на ги кара при директора, закарай него при тях. Покажи синините и се оплачи пред тях и ги виж какво ще кажат... А ако това не помогне помоли няколко твои приятели, момчета, да ги набият и да се занимават пак с теб. :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3162ecbb47
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   И после казват, че любовта е хубаво нещо! Ако това е любов, аз да скоча от някой блок и да се свърши... Леле тия копелета ако ги набарам ще им счупя черепите от бой. Как ги търпите, викнете някой, бийте се, заплашете ги с оръжие... Аз ако бях на ваше място нямаше да се оплаквам на глупавата учителка, а щях да направя нещо супер мръсно и гадно... Въобще нямаше да ми дреме, ако ме изключат от даскалото и без това си е супер смотано... Щях да направя нещо на тия, да ги снимам, да ги пусна в нета, някаква мизерия... Аз също съм здуханячката на класа ама такова нещо никога няма да позволя... И после ти казват, че милите момченца просто така изразявали чувствата си... Е не мерси, тия мили момченца да отидат да изразяват чувствата си върху майка си и баща си, какви са те, че да ви удрят... После очакваш да се влюбиш в такова създание, дето те удря като животно. Трагедия...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 469b8165df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   И мен мен ме тормозят по горе - долу същият начин, но това си е мой проблем. Искам да кажа, макар че съм момче и не съм много по боевете. Ще ги спукам от бой и няма да посмеят да те пипнат и да ти проговорят. Ако се случи това в класа, нека ми се подиграват, че ви защитавам и нека, нека да ме изключат, ама само да ги спипам ще им се иска те да се местят в друго училище.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d8b40c5a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Досега и аз бях седми клас, но подобни неща никога не са се случвали. Аз и моята тогавашна най - добра приятелка бяхме страшно близки с момчетата - с някой бяхме просто приятели с други се стремяхме към нещо повече. Те винаги ни защитаваха. Въпреки всичко те са се пробвали да ни обарват, пробвали са се и да ни хвърлят нещата, пробвали са се и да ни удрят, но от цялата работа най - важна е твоята реакция. Към различните хора, се подхожда по различен начин, но винаги трябва да показваш, че си с високо самочувствие и че не ти се занимава с дечковци. А и всички мразят клюкарите! Не бива да се защитаваш с госпожите и да се криеш в тоалетната! Ние с приятелката ми винаги се защитавахме взаимно когато ни издразнят. Но като цяло никога не сме имали такива проблеми, най - вероятно защото знаеха, че извън училище излизаме с по - големи. Така че, моят съвет е да не се защитаваш с майка ти, баща ти, госпожата и т. н. просто си намери по - големи приятели и те без дори да казваш каквото и да било ще имат малко или много страх от теб ;))

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b7e1bdebde
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   абе деца, нямате ли си родители, които да се заемат със случая, щом учителите не могат или не искат да се справят??? как така ще мълчите и ще се криете?
ако само разбера, че някой тормози така някое от децата ми, първо баща им лично ще се заеме да ги "респектира"! а толкова жалби могат да се напишат до директорката или регионалния инспекторат, че свят ще им се завие!
изобщо не мълчете, а се оплаете на родителите си! вие сте деца, от вас не се очаква да знаете как да се справите с всяка ситуация!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e8894030a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Двата ми съвета към всички са:

1. Защити се сам със сила
2. Оплачи се на по-висшестоящи :)

Лично аз (момиче на 14) такива проблеми твърде нямам. Защитавам се сама като мога, ако не имам много приятели, които ме защитават :) Ако не помогне следвам номер 2 Препоръчвам на всички втория съвет, по-добър е. Без насилие! :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d74b4f722b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Виж сега, има момичета които ги обарват постоянно и те много се дразнят, но не ги удрят. Не съм сигурна каква си, но отиваш при госпожата и и казваш така: "Госпожо, не ме интересува какво ще правите, 100 пъти ви казах за моето положение. Оправяйте се с тях или още веднага се обаждам в полицията или в защита на детето и обвинявам със съгласието на родителите ми в сексуален и физически тормоз. За вас се отнася същото и ви обвинявам в безотговорност по време на служба. " - ако не друго ще я сплаши. Даскалките се плашат като им се спомене за полиция или разни такива инстанции. Вече не си малка, можеш да вземаш решения и да правиш сериозни работи. Ако даскалката и този път нищо не направи отиваш при директора и му казваш същото. И ако и той до един ден не промени картинката звъниш в полицията и в защита на детето, пък ако ще и до върховния съд да се стигне.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e80908c0cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   След като си уведомила класната и няма резултат ти предлагам да се обадиш в Нова Телевизия и те да попитат директора. Не се притеснявай. Успех.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9e453fa97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Просто е! По време на голямото междучасие без никой от тея келеши да те види, се обаждаш на баща си и чакаш в коридора докато дойде, разказваш му всичко, хващате класната и всички заедно отпрашвате при директора!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d15c634500
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   момичета брат нямате ли си на мен ако ми закачат гажето или сестра ми ше чупа крака за тях викнете бащите си и да ги натупат малко

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e30be224cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   След като никой не взема мерки вземи нещата в свои ръце! Когато те ударят удряй с всичка сила! Когато ти вдигнат блузата или нещо от сорта свали им ти гащите! Да видят хубаво ли е да те излагат пред целия клас!!! Никога не се оставяй да те тъпчат! Казва ти го човек, който го знае от опит! Успех, мила...

Ж-13

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 27b76db35e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Момиче си пък не можеш да се защитаваш? ! Я се стегни и му отговори на насилието с думи!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2d14915cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Защо се оплаквате на тъпата класна отидете направо при педагогическите съветници, директорът, помощник-директорът!!! А родителите ви къде са в тая история!!!!

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cd7c5374be
гласове:
1 2 3 4 5
  (9936 гласа)

50.   Аз съм момиче на 12г. Едно момче от другия клас постоянно ми обарва г*за и когато го прави, другите го гледат и те почват да ме обарват. Даже когато понякога вляза в тяхната стая и той ми вика - Много як з*дник имаш. - и по този начин ме засрамва пред всички. Пробвала съм се да не му обръщам внимание, но той продължава. Понякога даже не ме удря, ами ме хваща за з*дника и почва да ме щипе. Аз почвам да го гоня... и понякога го хващам и почвам да го удрям.
Не съм казала на нашите, нито на класната ни, защото ме е срам да отида при тях и да им кажа, че някой ме обарва. Моля ви дайте ми съвет, защото това се повтаря почти всеки ден.
Понякога се случва както си вървя по коридора някой да ме обарва... и като се обърна виждам, че това е той. Братовчед му е в моя клас и аз преди го харесвах, та той ми каза, че въпросното момче, което ме обарва ме харесва.... и аз му казвам, че не ми пука. Даже завчера започна да ми показва как се целували по филмите.
... Моля ви кажете ми какво да правя!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker