Малки гърди ( въпрос и към двата пола) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Малки гърди ( въпрос и към двата пола)
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2854 пъти
Здравейте! Още от заглавието става ясно за какво ще пиша. Не започвайте с обидите към моя страна или нещо от сорта да си гледам уроците и прочие. Да знам, че темата е адски изтъркана, но просто искам така да се изразя " адекватни" отговори.
Аз съм почти на 15 години, а съм плоска като дъска буквално... Срам ме е да изляза извън къщата, а в училище.... Ужас! Та ще ви задам няколко въпроса ( и към момичетата и към момчетата)
1. С какво мога да си увеличава бюста, като например някакви упражнения или нещо подобно? ( базата доколкото знам не помага, да пия хапчета за това - абсурд, а силикон НИКОГА няма да си сложа)
2. Също така на вас кога започнаха да ви растат, носите ли бюстие или сутиен и на колко години сте?
3. Вие момчетата, само бюста ли виждате в едно момиче? Или, ако наистина я харесвате визията няма значение?
4. Давайте идеи как да кажа на майка ми, че искам да нося бюстие? Много ме е срам... Ние живеем в голяма къща и при нас живеят още доста роднини и се притеснявам от тяхната и реакцията на нашите.
5. И разбрах, че има 5 фази на растежа на бюста, но така и не можах да намеря информация кои са те. Ако знаете кои са въпросните 5 фази, моля да споделите с мен. Знам, че ще кажете, не знае елементарни неща относно тези теми, ама се притеснява... Да и вие сте прави, но... Аз се чувствам ужасно!
Моля модераторите да публикуват моята " история"!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1e63f3ba38
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   аз също съм почти на 15 и съм чашка А, което е сравнително малко, но предполагам че всеки с времето си. По- добре си купи бюстие, дори да нямаш толкова. Отиди си купи едно, не са скъпи, няма нужда да молиш майка си.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a105c7935c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм жена с голям бюст - чашка С-E в зависимост от теглото и ще отговоря на въпросите ти както следва
1. С какво мога да си увеличава бюста
Гърците ти са млечна жлеза, която е защитена от мастна тъкан. И мъжете имат гърди, но под влияние на женските хормони като естрогена, при нас жлезите се развиват, за да можем да кърмим децата си един ден. Какъв ще е размера ти обаче зависи от от гена, от теглото ти и от нивата на женски хормони - тоест колко мазнини ще натрупаш около жлезата и как ще се развие самата жлеза. Можеш да се развиеш по-късно, но като цяло виж гърдите на майка си и баба си - това горе-долу ще е твоят размер и форма.
Има упражнения за заздравяване на мускула под гърдите, което кара гърдите да се повдигнат и да изглеждат по-стегнати, но това е за зрели жени с големи гърди. Има и възможност за хирургично увеличаване със силиконови имплантати, но няма нито мазило, нито упражнения, нито храни, които да ти увеличат бюста. 99% генче.


2. Също така на вас кога започнаха да ви растат, носите ли бюстие или сутиен и на колко години сте?
На 13-14 г. някъде почнаха да ме болят гърдите и растяха непрекъснато с развитието ми като последно на 25 г. дори порастнаха с 1 размер без да съм напълнявала. Нося сутиен, разбира се, а на 13-14 си купих сама бюстие.

3....
Въпросът е за мъже/момчета
4. Давайте идеи как да кажа на майка ми, че искам да нося бюстие?
Просто си спести 5 лв и си купи спортен „сутиен“ Това са вид бюстиета, но са по-добри като материя и качество и не се виждат под дрехите. На 15 г. нямаш нужда да питаш майка си за такива неща.
5. И разбрах, че има 5 фази на растежа на бюста, но така и не можах да намеря информация кои са те.
За пръв път чувам за това, но мисля, че всичко е индивидуално. За мен лично всичко след чашка А е нормално. Най-много си харесвам гърдите при чашка С и затова сега правя упражнения и отслабвам, но съм забелязала, че когато съм по-пълна и гърдите ми се наливат до чашка Е и на мъжете това им харесва, НО е просто глупаво да живееш заради мъжете.
Големите гърди имат много недостатаци - тежат, боли те кръста, пречат при спорт и болят. Мисля, че нищо не трябва да правиш - А-В стигнеш ли, си си добре.

Мъжете между другото харесват много стегнати дупета, а върху дупето можеш да работиш, докато гърдите са си ген и случайност, така че ако търсиш упражнения - по-добре прави нещо за стегнато дупе, корем, талия. При тънка талия и малък бюст изглежда голям

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f0370abe14
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №2 е уточнил "гърдите са млечна жлеза, която е защитена от мастна тъкан. " Ти си имаш нормални гърди, липсва ти мастната тъкан. И за какво ти е тя, да мъкнеш допълнително килограми ли. Имам комшийка, плоска като дъска и слаба като вейка, но има 3 прекрасни деца. Значи и без големи "мазни" гърди, могат да се отгледат деца. Вместо да се радва, че жените с малки гърди са по стройни, авторката се тревожи, че няма да може да се прегърбва от излишни килограми и иска да заприлича на монтафонка. Мъж съм и не понасям жени с големи цици, особено увисналите. А няма голяма цица, която да не виси като мех. По добре малки, но стегнати, всичко друго са медузи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 71d68ad819
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз съм момче на 15 който ги направих преди 2 месеца. Искам да кажа мме да като номер 2 момчетата харесват стегнати задници повече от гърдите. Но като гледаш едно момиче или жена от страни си личи колко и са големи гърдитеч. Това не означава че момичето е хубаво и перфектно или нещо такова. Но когато момчето погледне във бюста на момичето което харесва го кара още повече да я иска и желае. Аз предпочитам повече задници но и гърди харесвам затова залагай и на двете. Момчето обича хубави не прекалено голями или малки гърди, а най-вече стегнати гърди среден разме. Не разбирам много неща по тази тема но според мен трябва да пиеш някъкви хапчета който да ти овеличат женските хормони в теб. Един мой приятел който е по горям от мене имаше подобен проблем. Имаше наличия на женски хормони във тялото си при което имаше млечни жрези а беше момче. Такаче момчето не е като момичето той се влюбва във външният вид. Залагай на него, усмихвай се дръж се както подобава на едно момиче за да има момчета около тебе. И залагай най-вече на аромата когато момчето усети твоя аромат ще се разтопи и хич няма да мисли за гърдите ти. Успех

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2f6fdafb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Яж повече животински мазнини - яйца, месо, сметана, масло, сирене които да осигурят градивните елементи за строежа на циците ти.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7ba9d8d507
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чесно казано не ми пука. Ако гледам жена за една нощ може и да обърна по-голямо внимание. Момичето, в което съм влюбен няма големи гъди, но мисля, че тя е най-страхотното и красиво момиче на света и не бих я заменил за никоя.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0475f5be2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз пък, като момче, никога не гледам само външния вид. Трябва да ми хареса като характер. И второто, не си падам особено по големи гърди и дупета, жени тип Кардашиян и Лопез ме отблъскват. Предпочитанията ми клонят към слабички и дребни жени, не толкова спортни натури, височки или с по-обли форми. По-добре си остани така. За какво са ти цици като на крава... и вземи се харесвай ти, не ни гледай нас момчетата, или другите момичета, че няма угодия за всеки!!!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 078d42f7b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Няма жена, която абсолютно всички мъже смятат за идеална. Всеки е различен и харесва различни неща в хората. Познавам много мъже, които си падат по малки гърди и само по малки гърди - това ти е най-малкия проблем. Колко големи са ти е до ген и не можеш да го промениш с нищо освен операция...
Вместо да се тревожиш за това, което нямаш оцени това, което имаш - здрав гръб и бюст, който не се тресе при всяко движение.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: fc4515e11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз съм момче и гърдите са последното нещо, което ме интересува в едно момиче.
Честно казано, изобщо няма да има значение, ако приятелката ми бъде "плоска".

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 125acf8c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ок момче съм, но ще ти кажа, следното
За размера - Примири се с това, което имаш. Мжеш да правиш упражнения, но те само ще повдигна бюста ти (което е добре, никое момче не харесва виснали гърди). Да, има и импланти, но си прекалено млада, за да взимаш подобни решения. Има и още нещо - хормонални терапии и глупости, но няма свестен лекар, който ще ти препоръча това, защото резултатите могат да бъдат катастрофални. Повярвай ми.

За това, какво харесват мъжете - Ок, факта си е факт. Мъжете са привлечени към големите гърди. Но мъже са привлечени и към правилната женска фигура. Т.е. НЕ, не гледаме само бюста. Ако имаш стегнато дупе, не ти висят сланините и си красива, само някое прасе би се отказало от теб, заради малките ти гърди. Ако някой е с теб, само заради циците ти, то по-добре да нямаш връзка с него. Като бонус, момчетата ще те гледат в лицето. Аз съм феминист и съм за свободата и правата на жените. Знам, че жените не са просто сексуален обект, създаден за моето удоволствие. Но когато пред мен застане красива жена с големи гърди, има една невидима ръка, която ми бута главата надолу. Налага се, да полагам усилие, за да откъсна поглед. С времето стана по-лесно, но пак се получават изцепки. Да, харесвам цици и няма да се извинявам за това.

За това, как да говориш с родителите си. Майка ти, независимо какво мисли по въпроса, има родителското задължение да говори с теб, за тези неща. Помоли я да излезете на кафе и ѝ кажи, че не се чувстваш комфортно. Майка ти е жена и макар да е малко странно, би те разбрала и би ти дала добър съвет. Не изитърсвай в лицете - Мамо искам да нося това и онова, а първо и обясни какъв ти е проблема и след това я попитай "Ами бюстие", но вярвам, че ако майка ти е свестен човек, яма дори и да мислиш за това.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2e3a7853b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   На мен като мъж не ми пречи. Спал съм с моничета с големи и с малки. Но това е моят избор. Има цицомани които гледат гърдите. Аз не ги гледам. Дори момичетата с които съм имал дълги връзки имаха малки цици, но телата им бяха...!!! Още ги мисля.... а какъв секс правех с тях не е истина. Та не всичко е до гърди. Като са ти малки голяма работа.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 545386f40c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Виж роднините ти с какви гърди са (жените естествено) Ще имаш горе-долу като техните. Това е гентика.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 90cea7f35a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Благодаря на номер 1 и 2.
Наистина номер 2 беше изчерпателна, благодаря! (:

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d39144e188
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аз също имам много малки гърди, но не съм страдала от липса на мъжко внимание. Всичко е до това как ти се приемаш. Ако се харесваш такава, каквато си и другите ще те харесват.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 90cea7f35a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От авторката (:
Благодаря на всички коментари! Сега ми вдъхнахте поне малко кураж...
Наистина отново ви благодаря!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f6fe304451
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Започнаха на ми растат на около 12 и тогава започнах да нося бюстие. Сега съм на 14 и съм с чашка А. Винаги съм била с малки гърди, но нигога нищо не са ми казвали. Купи си бюстие с подплънки и така гърдите ти ще изглеждат малго по-големи и оформени! :) Не знам как можеш да предизвикаш разтежа им, но не мисля, че има някакъв здравословен начин. Да не ти пука, едно момче ще те хареса заради това, което си, а не дали имаш големи гърди :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e76af2957f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не се притеснявай, че имаш малък бюст, това не е страшно. Аз съм на 14 и започнаха да ми растат интензивно на 12, нося сутиен от 12 годишна. Ти си на 15 и е напълно нормално да носиш бюстие дори и сутиен, носи такива с повече подплънки. И не се притеснявай!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8e4e1ccd2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Виж в ютюб показват начини да накараш бюста си да изглежда по-голям. Слагаш накой по-голям сутиен, отдолу чорапи, мажеш се с малко грим по тялото и изглеждат малко по-големи. Има и кремове за тази работа, но за тях мак трябва да имаш така важните "18" години. Става и с някои определени плодове като череши, ябълки и т. н.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f006816247
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Аз съм момче на 16 и бих искал да изкажа мнението си по темата и да ти дам някой-друг съвет.
Нормално е на тази възраст да почнеш да се притесняваш за тези неща. Та ето и отговорите и моето мнение като цяло, относно темата.
1. Женските гърди не могат да се развият с упражнения, тъй като мускулте са чак в най-задната им част. За хапчета и селикони, да не си си и помислила, а за бозата... според мен това е мит, но ако си по-слаба, пробвай да натрупаш малко мазнини (НЕ ПРЕКАЛЕНО) и така малко, или много ще се уголемят гърдите ти.

2. Гърдите ти те първа започват да растът, имаш време докато станеш напълно физически зряла, или по-точно казано, гърдите ти ще спрът да растът около 19-20 годишна възраст.

3. Всеки мъж/момче е с индивидуално мнение по въпроса.
Това е все едно да попиташ ''китайците лош народ ли са'',
всеки е различен.
Аз лично в едно момиче гледам да е интелигиентно, умно и тн. Ако я виждам за пръв път естествено, че външния вид също играе роля, но аз не държа приятелката ми да има големи гърди, важно е да я харесвам като човек като цяло, не само от вън. Гърдите и дупето са странични неща и те не са фактор.

4. Не разбирам от сутиени, бюстиета и тн. Но според мен това е нещо нормално за едно момиче на твоята възраст, което подраства, още по-малко, че е бюстие, а не сутиен.

5. Не мога да ти помогна с петте фази на растежа, но не се притеснявай, горе главата. Погледни от друга страна, така може да си намериш някой, който го е грижа за теб и няма да го интересуват само секс, дупе и гърди.
Късмет!! :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 367f4b4078
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   1. Няма начин да си увеличиш бюста съществено (е, при някои се получава като надебелеят, но не си е работа:) Въпрос на ген.

2. Започнаха да растат, когато бях на 12 години. Сложих бюстие скоро след това. Първия сутиен сложих на 14 – 70B. Много скоро след това минах на 75B. Сега нося 75D.

3. -

4. Когато следващия път отидете с майка ти в магазин за бельо, покажи ѝ какво искаш.

5. За първи път чувам за тия фази.

P. S. Най-привлекателното нещо в една жена е самочувствието. Ако си слаба, стройна и уверена, само заклетите цицомани няма да те харесват, но те не са много и без това. Най-добрата ми приятелка е с много малки гърди, не може да се отърве от мъжко внимание. Не се комплексирай, това е най-важното. Браво, че не помисляш за силикон, това е глупава комплексария. Ако си слаба, с хубава коса, лице, крака... хич да не ти пука:) Човек трябва да се харесва.

Alpha, ж. 26

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2a1a4d615c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Хаха.. Аз пък даже харесвам малки гърди. Знам, че е странно, но за мен колкото са по-малки гърдите толкова по секси е момичето :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 97c4307009
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Виж сега, аз харесвам едно момиче и тя няма гърди и всички ми се присмиват но аз не ги слушам защото за мен тя е красива и бюстът и въобще не ме интересува. Моите приятели казват:
-Що я харесваш тая дето няма цици?
А аз им казах, че не големината на циците е показател за красота!
ЗА мен е така, бюстът няма значение!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker