Как да го накарам да ме забележи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да го накарам да ме забележи?
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 13344 пъти
Дано да ми прочетете моята историия и да ми помогнете с съвет как да се отнасямм с него (:

След като четох толкова много мнения и истории, реших и аз да драсна нещо. Моята история, разбира се е свързана с любовта към човек. На 15 години съм, скъпият за мен човек ми е набор. Преди година може би се запознахме съвсем случайно.. скайпове.. фейсбук.. Всичко беше идеално. Бях на 7-мото небе. Чувствах го толкова близък. Привързах се към него,не можехме да не си пишем нямаше такъв ден.. Излезе ми възможност да бъда с него, но аз отказах(все още съжалявам). Той ме забрави - аз него не .. Като го видя чувствам тези познати пеперудки в стомаха.. След известно време го забравих.. не ми пукаше особено много, но каза две думи(думите не са от особено значение), с които запали огъня в мен отново. След време разбрах, че не е с мен заради момиче,което той обича. (тя явно не изпитва същото, щом не са заедно). Той знае,че съм се привързала към него, но не прави нищо по въпроса. А аз съм срамежлива и не мога да му призная-знам ли, може да не ми отвърне със същото. Как да го накарам да ме забележи?Как да превъзмогна този УЖАСЕН срам ?! мамка му ):

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 97db613c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Лекичко, със закачка...

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 78fcb3bab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   бади откровенна. Невиждам от какво има да те е срам. Аз лично бих му признала чувстава си (все пак неможе цял живот да седиш и да го чакаш да те забележи). Признаи му че изпитваш чувства към него и ЗДРАВЕ ДА Е ;). Така лично аз бих постъпила. Късмет.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 76c22cc11f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Офф, и аз имам твоя проблем. Много го харесвам и незнам какво да напрявал Преди ме харесваше, но аз му отказах, за което още съжалявам. Ще се надявам да ми помогнете.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 17 дни
hash: 2f543f3fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте, ето и моята история. Преди 3 години имах навика да сядам в една и съща градина на една и съща пейка. Един ден беше необикновен. Видях момчето, което харесвам. Той всеки ден ходеше в същата градина. Тогава просто ми стана симпатичен, не съм и мислела, че ще го видя отново. Веднъж, когато бях в училище и излязох в коридора. Тогава той излезе от съседната стая. Тогава не повярвах, че се е намирал точно през една стена. Още тогава ме погледна много странно и това сякаш пробуди нещо в мен. И така вече трета година всеки път като се засечем някъде не спираме да се наблюдаваме. Не се познаваме, но знам, че харесва същите неща като мен. А погледа му, погледа му.... това е нещото, което бих искала да виждам всеки ден. Чувствам се много странно покрай него. Проблема е, че тази година завършва и скоро ще замине... Наистина искам да се запозная с него, но не знам как да постъпя. Не знам дали, ако го заговоря ще го отблъсна. Може би всеки така се чувства на тази възраст (18), но наистина съм много объркана. Чувствам сякаш изпускам най-голямото си щастие в живота. Ако някой може да ме посъветва бих била много по-спокойна. Благодаря!

 
  ...
преди: 13 години, 17 дни
hash: 70c3f4e0f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   уф, не сте толкова малки вече, действайте деее... номер 4 ако така се срамува да пита някой познат от неговия клас как му е име и фамилия и да го намери във фейсбук и да му се обясни, ако не става това, другия път отиди при него и го питай дали ще е удобно да се запознаете, не е толкова сложно...

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: bfd9a93e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ok

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2f0bfdcd44
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Ръгни 2 водки и срамът ще ти мине

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 752a942f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Здравейте, аз съм въпросният номер 4, хохо 2 години по-късно (: Е, направо по темата, с въпросното момче така и нищо не стана, замина си, както и аз вече. Сега нещата за мен поне са по-различни. Да кажем, че дори да не го осъзнаава или да не иска да го осъзнае, всеки човек се променя, малко или много. При мен промените след 11ти клас вероломно настъпиха, откъм гледна точка на живота, отново се задълбавам прекалено много в нещата, но пък гледам по-позитвино и най-важното старая се много да не се засягам от различните мнения на хората. (: А за срама горе долу го овладях, гадината му ((: Но разбира се, това съм аз все пак, запозная ли се с някой нов човек, не можеш гласчето да ми чуеш (: Трябва да мине мнооого време, че да се отпусна, което пък понякога отблъсква хората и не успявам да ги задържа като приятели... Абе не е лесно. Но най-свободна се чувствам на път ((: пътувам ли на стоп ставам друг човек. То затова са казали: "Човек е човек, когато е на път". (: Та, хора, каквото и да става, никога не се молете някой да ви обича и не тичайте след него! А за срама, честно казано за него няма лек, единственото лекарство сте си вие самите. Просто трябва да се превъзмогне. Научих, че няма нищо страшно да кажеш на някой, че го обичаш или че го харесваш! За любовта няма граници... казвали хората (: Та, ако въпросният човек те отхвърли, значи не е бил за теб, просто не си го открил когото трябва. А, ако ти се присмее, значи никога не е обичал и не знае колко боли да се подиграват на любовта ти, не може да оцени какво значи за теб. И ако сега си мислите, че това е единственото момче/момиче, и че никога повече няма да обичате никой друг като него/нея, че не знаете какво ще правите, ако не го/я виждате повече... е, изтрийте тия глупости от главата си и продължете напред, защото си нямате и на идея какви незабравими емоции и колко готини хора ви чакат в бъдещето! Живейте, бе, хора, сега му е момента! Стига от мен толкова, весели и слънчеви дни, незабравими и звездни нощи! ((:

 
  ...
преди: 10 години, 2 дни
hash: 0fb7e76956
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

10.   Аз съм 6-ти клас. Много харесвах момче, с което си хвърляхме погледи като се засечем по коридорите на училището... Виждах, че той проявява интерес към мен, но не бях напълно сигурна и както всяко друго момиче ме беше страх да не се изложа. Не знаех много неща за него и страшно много исках да разбера неща от сорта - къде живее, кои номер е в клас, какви са му оценките, рождената дата и др.. И тъй като бях отговорник на дневника, веднъж отидох в учителската стая и скришом взех дневника на неговия клас. Видях нещата, които ме инетесуваха и като че ли се влюбих още повече. Бях по-уверена и му давах доста знаци, че съм заинтересована от него, но напразно....
Бях се забавила прекалено много. Един ден, (вече хлътнала до полуда), се прибирах от училище и го виждях да се прибира с едно момиче, което беше 2 години по-голяма от него. Започнах доста често да ги виждам заедно и един ден разбрах, че са гаджета. Тогава осъзнах, че всички знаци и погледи са били пълна заблуда.
С моята история исках да кажа, че любовта идва и си отива... Ако чакаш прекалено много време (като мен) можеш да изпуснеш възможността си, но никога не трябва да забравяш, че живота продължава и че ще срещаш много нови хора!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b8def32ac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Охх, според мен му признай чувствата си няма смисъл да криеш няма как да го криеш вечно от него все някога ще разбере че го харесваш по-добре да разбере от теб че го харесваш отколкото от някой друг и после да ти обърне гръб... събери си мислите и действай >3 и аз съм на същото положение, но се боря няма да се откажа както и ти не се отказвай никога а пък ако той не те харесва след време да речем ти ще спреш той ще се влюби в теб и така но може би тогава ще е късно...
Късмет <3

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: bc81f315ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Стана ли

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: fe22d6d392
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Момичета, не тичайте по такива борсуци, а към такива дето ви свалят. :) Между тях има силни попадения.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker