Наивна и глупава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Наивна и глупава
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1351 пъти
Здравейте! Започвам отначало... Бях с бившия ми 6 месеца, но не му пуснах, а просто той ме натягаше да го направим.. Не се дадох, но му правех свирки-само така се ограничавахме. Това беше най-голямата ми грешка, след това скъсахме и той каза на всички негови приятели за всичко.. Сега съм с лошо име, но най-лошото е, че не мога да го преживея.. Той смени поне 5 за един месец, а аз просто не мога. През 6те месеца той ми е изневерявал, но не му правих проблем, за да не скъсаме.. И сега не знам какво да правя. И, за да се знае-на 16 съм!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: fc98a5a8b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напротив, не си наивна, а си момиче, което си знае цената! Не си се дала и не си станала поредната в списъка му, защото щом за месец е имал 5 приятелки, а преди това ти е изневерявал, сама си прави сметката за какъв човек става дума. Бройкаджия, който на всичкото отгоре не си държи устата затворена и после в подробности разказва на приятелите си. Е, ако беше легнала с него сега всички щяха да знаят всичко, кога сте го направили, в каква поза, какви умения имаш в леглото и т. н. По-добре ли щеше да е?
Така, че радвай се, че пак си се отървала леко и сега целия квартал не знае и най-малката подробност от личния ти живот. И спокойно, ще срещнеш човек, който ще те обича, ще те уважава и няма да е нито клюкар, нито неверник и тогава ще се чудиш защо си страдала толкова много за някой, който те е смятал за поредната бройка.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 64f88f8e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка, това показва, че той изобщо не е държал на теб! Ако наистина те обичаше нямаше да те притиска! А това, че е бил с други докато сте били заедно е повече от показателно, че не е имал сериозни намерения към теб просто щеше да си му поредната бройка, а и да го бяхте направили сигурно пак щеше да ходи да се разнообразява с други! Не съжалявай ходи с високо вдигната глава, даже се радвай, че си разбрала навреме що за човек е и си се отървала от него! Заслужаваш някой по -добър, който наистина ще държи на теб!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ffb5e022bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Не се притеснявай. Ако ти се подиграват се прави, че не съществуват. Не мисля, че си постъпила правилно, като си стояла с него, въпреки че ти е изневерявал... и то 5 пъти. Никое момиче не заслужава това, но правилно, че не сте спали заедно, защото още по-зле щеше да е положението! Спокойно, ще намериш някой, който ще те обича истински. :)

Д. :з

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 449095e232
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Избрала си лошо, некачествено по характер момче, предполагам по обичайните погрешни критерии, затова той сега е още по-надут, че си му въртяла свирки, разказва го наляво-надясно, ти в очите на хората си се превърнала в курва а той си излиза с други глупави момичета като теб. Не трябваше да избираш популярно момче което се харесва, не трябваше да си алчна да избираш това което ти мислиш за най-доброто до което можеш да се докопаш и трябваше да гледаш първо характера и нравствените качества.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 966afcebf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Детски му работи. Пиши си домашните.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 69fa5f09c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Мацка, излишно е да мислиш за мнението на приятелите му, които са същите загубеняци.



Mollyе

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 98e387024a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто го забрави! Той не си заслужава! Съди по постъпките му, а не по външен вид или др. Най-добре ще е да си намериш свястно момче, коете не е с теб само заради секса!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e74e035266
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Тоя пикльо заслужава , когато порасне още малко и стане родител да е баща на момиче , тогава ще разбере какво им е било на всички момичета с чиито чувства си е играл ! Ще се чуди тогава как да опази момиченцето си от боклучета , като него навремето !

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e689d32104
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   пусни гаден слух и за него. И какво като е минал 90% от момичетата в града за един месец, това не го прави герой а мухльо. Толкова не става за нищо че никоя не се задържа с него.
Един съвет от по голяма и вече патила от тези ситуации. Никога не пренебрегвай собственото си щастие заради който и да било. Изневерява ти- ами чупката тогава. Ти си момиче и трябва да държиш на достойнството си. Един човек ако наистина иска да е с теб ще те приема такава каквато си и ще вижда само теб.
Преди и аз имах такава връзка правех какво ли не за да задържа човека до себе си и ето резултата - вече даже и не сме си писали, дори не се поздравяваме като се засечем някъде. Но пък 6 месеца имам връзка с едно момче и той цени това което съм аз и това което правя за него дори и то да е нещо малко.
Мъж не се определя от годините, а от поведението

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker