Най-дълбоката ми любов заминава да учи на над 7000 километра от мен!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най-дълбоката ми любов заминава да учи на над 7000 километра от мен!!
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1582 пъти
Здравейте!!!
Пише ви младо момиче на 15 години. От 2 години съм влюбена в едно страхотно момче и съм сигурна че никога не бих обичала друг толкова силно, защото точно това е момчето с което искам да прекарам живота си. Харесвам абсолютно всичко в него, той е най идеалният, той е момчето, за което съм мечтала винаги. Обичам го повече от всичко и бих дала всичко за него. Досега сме се виждали само няколко пъти на живо защото сме от различни градове но аз знам много за него от брат му който ми е мн добър приятел. Но той е вече на 19 и много скоро заминава да учи в САЩ защото е богаташ. Живота ми ще бъде съсипан!! Не си представям дните когато той е на над 7000 километра! Всъщност както казах сме от различни градове и сега също сме далеко но едно са 70 километра и друго 7000. Найстина много го обичам но заминава :(((((
И тук реших че ми трябва МНОГО СЕРИОЗНА ПРИЧИНА за да го задържа в България. Но каква да е тя??


п. с. не сме гаджета, семействата ни са много близки приятели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 95d6f18d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Айде ся, айде. Не си пропуснала да кажеш, че е богат. То вие глупаците и глупачките по такива си падате.

Данев

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c3aa421084
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обичаш човек когото си виждала няколко пъти? Бягай от тука и ходи си пиши домашните.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2886a3b469
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това твоето е пустинен мираж... гледаш отдалече човека и си фантазираш, че познаваш човека и си близка до него, но това е заблуда подобно на ожаднелите пътешественици в пустинята които виждат оазис там където има само сух пясък и дюни. Правиш грешка като идеализираш отдалеч даден човек заради външното без да го познаваш отвътре. Ще ти кажа, че живота поставя пред нас множество спънки, неуспехи, разочарования, скръб и други горчиви уроци и човек получава множество удари които искат да го сломят, но не трябва да пада духом. Нещата не се случват според идеализирания сценарий по който ти си представяш, че стават ти с времето ще го разбереш. Най-много пази сърцето си, защото там са изворите на живота.

М

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a86e7ddb02
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Извинявай, но нито можеш да го спреш да отиде, нито трябва... Човекът си е решил да отиде там да хвърли куп пари, за да учи... Дори да можеше да го спреш да замине, това би било много лош избор, така ти един вид би обрекла бъдещето му... Всеки, който има възможност да учи в САЩ би трябвало да го направи според мен... Плюс това не разбрах, той поне знае ли за чувствата ти? Ако не нещо, поне му ги сподели, опитай се да прекараш остатъка от времето му в България с него, като гаджета, ако чувствата ти са споделени...
Каквото и да стане, пожелавам ти късмет!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5cdd54eefa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ох, горкото то на батко! Едва си го виждала няколко пъти и вече си готова на всичко. Миличка, осъзнай се! Кое ти харесва толкова много в него, че е богаташ ли? Не мисля, че можеш да го задържиш, тъй като, по думите ти, между вас не е имало нищо. Не би било и правилно, защото на 19 ще е най-добре всеки да мисли за образованието си. Не знам, богаташ у нас, не означава задължително и богаташ в САЩ, но вероятно го очакват безброй емоции с момичета от цял свят в университета. Разбира се, и много секс, много любов. По-добре се преориентирай към местно момче. Може и да не е чак толкова заможно.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1493dd52c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   На 15 си. Сериозно ли вярваш, че това ще е единственият мъж в живота ти? ! Спокойно, ще има още колко пъти да се влюбваш... и всеки пък ще вярваш, че това е голямата ти любов. Така, че не страдай! А и в наши дни има whatsapp, viber, skype, facebook... т. е. страшно много начини да поддържате връзка. Така, че дали е на 7 000 или на 70 км, ами единствената различа е часовата зона. Все пак трябва да го имаш предвид. Оттам нататък всичко ще си е същото. Пък и ми стана смешно как така знаеш, че е толкова идеален след като сте се срещали само няколко пъти и повечето неща за него ги знаеш от брат му. Е, нормално е, брат му да говори хубави неща за него, няма да ти разправя гадости за него, я! Така, че съвсем, ама съвсем пък не виждам повод да страдаш. Прибави си го в списъка във Фейса и от време на време му казвай здрасти и това е.
Да сте били неразделни през цялото време, да страдаш, ама да се тръшкаш за някой, който си виждала няколко пъти... и не ти е никакъв, освен брат на един приятел, това вече е прекалено. Спокойно! Най-късно след няколко месеца ще си си намерила друга "голяма любов".

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0745223e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Като каза, че бил богаташ, ми стана ясно защо за теб е най-идеалния и искаш да прекараш живота си с него.Не го приемай лично, не си единствената.Моля феминистките да не ме нападат, няма смисъл, не бих си правил труда да ви чета коментарите.Момче 16г.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0d959f61b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пишеш че искаш да прекараш живота си с него, пък отдоло пишеш, че не сте гаджета. Изясни се какво искаш.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 30f92fb677
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Причина нкаква, още повече че нямате реално нищо. Споко, ще срещнеш и други любови. Може някой ден да си спомняш с усмивка за сегашните си любовни терзания. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 92550f0558
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз съм на над 2000 километра намирам се в Германия уча и работя едновременно

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 08bd21f457
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Връзка от разстояние НЯМА бъдеще мойто момиче! Забрави го и си гледай уроците най- вече преговори българския, защото е срамота на 15 да допускаш толкова много грешки! Освен това госпожичке, сте на различни етапи от живота си той в студент, а ти си още в гимназията, а когато ти тръгнеш да следваш, ако въобще имаш намерения и те приемат с тоя правопис той вече ще е завършил и ще е на вълна кариера и градене на семейство. Остави човека на мира никаква не си му за да му държиш сметка как ще живее светът не се върти около теб момиченце!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c472b6cf9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не го обичам заради парите му и даже ми се иска да е беден само и само да не замине, но той щракне ли с пръст всичко му е уредено. Иначе мисля скоро да му разкажа всичко което чувствам към него. Мисля че така трябва. Ще прекарам колкото мога време с него. Дано се зароди силна приятелска връзка, но в последствие се надявам да се влюби в мен. Най-вероятно най-доброто за него е да замине, постъпва доста егоистично, тук има много роднини и приятели който го обичат. Но аз ще преодолея всичко и ще изчакам да завърши образованието си. Когато се върне в България вече ще съм пълнолетна и ще се виждаме по често по празници и събития. Благодаря на всички коментари, но аз наистина не обичам парите му. И знам всичките му лоши и всички добри качества, слушала съм наистина много за него и преценявам що за човек е. Семейството му много ме харесва и моето много го харесват. Ще видим какво ще правим по нататък. Надявам се когато се върне всичко да е наред. Толкова го обичам че съм готова да го изчакам 5 години да се изучи. А и е за неговото добро, в България, няма бъдеще а и е от малък град. Аз нямам голямо семейство, мама и баба, и се надявам родителите му да ме приемат като свое дете и да имаме хубави отношения. Пак Ви благодаря на всички коментирали, очаквам още коментари.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8155994a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Момиченце, за 4 години много неща могат да се случат, той може да хареса някоя колежка, а ти също като не го виждаш постепенно ще спреш да мислиш за него и може и да си харесаш някой друг. И не не е егоист, само защото мисли за бъдещето си не виждаш ли, че България става все по -зле начело с гербаджийте? Току виж решил и да остане там завинаги. Единствената егоистка в случая си ти, защото ти искаш да стане твоето обаче пак ще ти повторя малката не може вечно да става, както на нас ни се иска, светът НЕ се върти около теб! Ако той не покаже същите чувства към теб не можеш да го накараш насила да сте заедно разбери!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1493dd52c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ех, мила! Ама как си личи, че се на 15... не, че искам да те обидя, ама от последния ти коментар много ясно си личи детското в теб. Постъпвал егоистично, че заминавал? Спрямо кого? Нима мислиш, че роднините му не се радват за него, че ще се измъкне от малкото градче, че ще иде там, ще има шанс за развитие...
А и това, че ще го чакаш 5 години и неговото семейство ще те приеме за свое дете... запази си тази тема някъде и я прочети пак след 5 години! Доста ще се смееш, гарантирам ти, но както казах всички сме били на 15 и сме хвърчали из облаците, така че лошо няма, нали това му е хубавото на детството? :)) Само не знам какво ще правиш ако той реши да остане там, ама хайде няма да съм лоша и да ти развалям фантазията.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker