Проблеми с общуването - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблеми с общуването
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1160 пъти
Здравейте, момче на 13 години съм. Тази година съм в 7 клас и знам, че не е времето за търсене на приятели или гаджета, но аз намирам време и за учене. Та ето го и моят проблем - откакто се помня имам проблеми с общуването или по-точно с момичетата. Винаги когато се запозная с някоя девойка сме в добри отношения за 1-2 седмици и после започва да ме отбягва. Винаги момичетата са ме мислили за странен, ненорнален, особняк, тъп, малоумен и подобни. С момчетата не е така! Те много ме харесват. Всеки ден си пишем, говорим си по телефона, ходим на уичлище един час по-рано, за да имаме време да си говорим (втора смяна сме). Помагаме си с уроците и имаме еднакви интереси! Само че не мога да разбера защо винаги не намирам еднакъв език, с което и да е било момиче. От 15 девойки в класа едва 2 са в добри отношения с мен, 3 са неутрални и останалите 10 направо ме мразят. Като чуят за мен и им става лошо. Това може да ми създаде проблеми след време. Ако попадна в клас от 4 момчета и 20 момичета няма да мога да оцелея с едва 4 приятели. Да кажем, че 3 момичета ще ме харесват, но пак няма да бъда приет добре в класа. Освен това след 2-3 години като всички си намерят гаджета аз ще ги гледам как се целуват ще се комплексирам и ще трябва да излизам с първата, която е в добри отношения с мен. Не съм грозен - даже бих казал, че съм доста красив - висок съм 170 и съм с руса коса и светлокафяви очи. Обличам се малко по-елегантно от останалите, което ме отличава, но това по-скоро ме прави по-оригинален и стилен отколкото особен. Не слушам някаква тъпа музика. Харесвам Хардбасс, рап, естрадна музика и руски песни (Бочка Басс, Катюша, Калинка, Свещенная Война, Наркотик кал). Вярно, че е по-застаряла, но всички момчета в класа ги слушат, а те нямат такива проблеми. Понякога павя глупости, но всички момчета в класа са доста пред мен по простотия. Вие какво ще кажете по въпроса? Къде е причината да съм толкова особен. 95% от момичетата, които познавам ме мразят силно. Къде е причината? Всеки ден слушам реплики от рода на "Ти си неуспешен аборт, никога няма да имаш гадже, ще умреш на 45 сам, ти си срам за родителите си". Това много ме дразни и нервира. Помогнете ми да съм като останалите и да имам приятели от двата пола, а не само от единия. Искам да мога и да имам гадже като останалите, а не да чакам "правилната девойка" в продължение на 10 години. Ще съм много благодарен ако публикувате историята ми, защото този проблем много ме притеснява и почнах да имам чувството, че ще съм така цял живот. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: fdc0ee9ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е бате, не може всички момичета да те харесват :). Но ако се промениш, за да те харесват ти гарантирам, че още по-малко ще те харесват. Остани си такъв какъвто си, отговаряй с ебавки на злобни коментари-например и аз те обичам, много си секси, като ми говориш така. Предполагам, че изпъкваш пред останалите, обличаш се добре, добре излглеждаш и женките те тестват дали наистина си самоуверен или е само фасада. Ти им покажи, че не е.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a40ef38508
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Споко на тези години е нормално да не знаете как да се държите. Всичко с времето си. п. с. Лъскай бастуна редовно да не трупаш напрежение - важно е!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 74d03541fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Обърни внимание кога ти ги казват тези неща. Дали след някоя простотия, дали след нещо друго ..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d0054a574c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако станеш гей, всичко ще ти е цвете.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker