Как да сваля килограми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да сваля килограми?
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1289 пъти
Здравейте,
На 13 години съм висок съм 173см и тежа 90кг. Искам да ми препоръчате диети или режими които са с доказан ефект. Искам да сваля 20кг. Да не е по-дълго от 1-2 месеца. Надявам се да ми помогнете :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: d0865f7c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   20 кг за 1-2 месеца, ти шегуваш ли се? Дори да е хипотетично възможно е изключително опасно за здравето да загубиш такова огромно количество тегло за такова малко време. Може да си докараш диабет като едното нищо. Аз ти препоръчвам да започнеш с фитнес под ръководството на инструктор, а хранителния си режим да го коригираш пак при него или най-добре при професионален диетолог. Мисля, че за между 1 година и 1, 5 години ще може да свалиш, да изчистиш тялото си, да натрупаш мускул и то без да си прецакаш здравето. Запомни, че мазнините най-добре ги горят мускулите, повече мускул - повече изгорени мазнини. И каквото и да ти говорят за БЪРЗО сваляне - избий си го от главата ако не искаш да си с диабет в скоро време и с останалите екстри - сърдечно-съдови проблеми, кръвно и т. н. Бонус на бързото сваляне е и йо-йо ефекта, т. е. тялото ти има "памет" и след брутална загуба на тегло се стреми брутално да я възвърне, т. е. ако по някакъв зверски начин и гладуване свалиш 20 кг. някак си, то после може да качиш 30 кг. за нула време

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c5717ab9f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,
Няма как да отслабнеш с 20 или повече кг за 1-2 месеца само с диети. Препоръчвам ти всеки ден да правиш упражнения за тялото. Има всякакви клипчета в гугъл за това, но не се спирай на първия клип. Разгледай няколко и открий упражнения, които се правят в няколко клипа. Това означава, че се препоръчват и вероятно са с ефект, ако си постоянен. Естествено спазвай някаква диета, но не такава, че направо да те изтощава. Така само ще си навредиш повече. Тренирай усилено. На ден отделай поне 1 час, в който да се потиш наистина. Намали сладките. Намали газираните напитки. Намали мазните храни. Яж по-малко. Но имай в предвид едно! Когато имаш намерение да отслабнеш значително, ти трябва да си постоянен завинаги, а не да тренираш и да спазваш диети и режими за 1-2 месеца и когато отслабнеш, да спреш! Това е голяма грешка. Трябва да продължиш да тренираш, защото ако спреш и пак почнеш стария режим ще напълнееш още повече от преди. Успех.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a852aeb3fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Най-лесно и надъхващо и винаги ще го правиш даже и да не ти се иска е да си вземеш куче! Всеки ден като излизаш да го разхождаш по 2 3 часа на ден и махнеш всички тестени глупости и вършиш физически упражнения и резултата сам ще си дойде :D

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a7ce1b9a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си подрастващ, никакви диети! Ограничавай се от сладкото и въглехидратите. Почни фитнес или някакви интензивни тренировки по 1-2 часа на ден.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e3d5f913df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Няма да е лошо да започнеш постепенно да ги сваляш. Спорта и здравословното хранене са началото. Успех.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e84a0b6391
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, много е важно каква храна приемаш, в какво количество и най-вече дали спортуваш. 20 кг. за два месеца не че не можеш да отслабнеш, можеш, но с гладуване, което е много вредно понеже след като приключиш с него и започнеш да се храниш отново килограмите ти ще се върнат и ще се получи ефекта "йо-йо". Можеш да ги свалиш по здравословен начин с хранителен режим спорт. За твоята височина нормалното ти тегло ще е около 78-83 кг., но всичко зависи и от мусколната ти маса колко е. Та ще ти напиша примерно меню за деня: Сутрин преди закуска е добре да направиш крос (леко бягане) и закуската ти да бъде 30 мин. след края на тренировката. Например: кисело мляко с овесени ядки (не мюсли) или препечен пълнозърнест хляб (1-2 филийки) без масло и такива неща, можеш да добавиш някакъв зеленчук с малко сирене или пилешко филе. На обед можеш да ядеш супа, салата някакво месо (без свинско) най-добре пилешко. Два-три пъти в седмицата можеш на обед да ядеш картофи, ориз, бобови изделия. Следобед можеш да изядеш някакъв плод или 30-40 гр. ядки (без фъстъци) най-добре орехи, лешници, кашу.. Вечерята може да бъде салата (салатите е добре да не се овкусяват) две яйца или салата месо или сирене, кашкавал;Някакво ястие салата.. Сладки, чипсове, пуканки и такива дребни и вредни неща не се консумират. Важно е да правиш 4-5 тренировки в седмицата. Кросове, интервални тренировки са най-подходящи. Надявам се да съм ти помогнала. Успех и не се отказвай :)!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3be1b734d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Спри сладкото във всякаква форма, освен ако не е плод. Спри и белия хляб. Върви бързо или бягай колкото можеш и не се храни след 20:00. Варианта с кучето е мн добър. Вместо бягане или бързо ходвне излизай с приятел. Ще усетиш че отслабваш като създадеш навици и се храниш редовно по едно и също време а същото се отнася о за спортуването/излизането. Запомни че краката с най големия мускул и съответно хабят повече енергия и ходене или бягане са най ефикасни. Но не спирай да ядеш просто когато не спортуваш намали количеството на храната. Успех! :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f8d70b5075
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Започни фитнес и бягай, няма да съжаляваш.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 54340214c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, много е важно каква храна приемаш, в какво количество и най-вече дали спортуваш. 20 кг. за два месеца не че не можеш да отслабнеш, можеш, но с гладуване, което е много вредно понеже след като приключиш с него и започнеш да се храниш отново килограмите ти ще се върнат и ще се получи ефекта "йо-йо". Можеш да ги свалиш по здравословен начин с хранителен режим спорт. За твоята височина нормалното ти тегло ще е около 78-83 кг., но всичко зависи и от мусколната ти маса колко е. Та ще ти напиша примерно меню за деня: Сутрин преди закуска е добре да направиш крос (леко бягане) и закуската ти да бъде 30 мин. след края на тренировката. Например: кисело мляко с овесени ядки (не мюсли) или препечен пълнозърнест хляб (1-2 филийки) без масло и такива неща, можеш да добавиш някакъв зеленчук с малко сирене или пилешко филе. На обед можеш да ядеш супа, салата някакво месо (без свинско) най-добре пилешко. Два-три пъти в седмицата можеш на обед да ядеш картофи, ориз, бобови изделия. Следобед можеш да изядеш някакъв плод или 30-40 гр. ядки (без фъстъци) най-добре орехи, лешници, кашу.. Вечерята може да бъде салата (салатите е добре да не се овкусяват) две яйца или салата месо или сирене, кашкавал;Някакво ястие салата.. Сладки, чипсове, пуканки и такива дребни и вредни неща не се консумират. Важно е да правиш 4-5 тренировки в седмицата. Кросове, интервални тренировки са най-подходящи. Надявам се да съм ти помогнала. Успех и не се отказвай :)!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 02eac1c0b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Пич, аз съм на 15 от Януари до Юни тренирах, лицеви, 3 километра пеш на ден минимум, забравяш сладко и ядеш домати и пиеш вода 1. 5 литра. С диета ще отслабнеш това е виц. Поетапно намаляш сладкото ПОЕТАПНО за да не ти се преяжда и хляба. Успех

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 75b056801a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз искам за един, два месеца да стана милионер, ама няма!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker