Болна съм от любов! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Болна съм от любов!
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 2900 пъти
Здравейте, аз съм на 11 години (почти 12) и съм СЕРИОЗНО влюбена в един съученик! Той вече направи 12, с почти 2 месеца е по-голям (роден е в началото на Февруари, а аз в края на Март.) С него сме наистина много добри приятели и аз имам подозрения, че той ме харесва, но шанса ми е 10% от 100%. Разбираме се идеално, но той е голям лъжльо (може да излъже за всичко, но не лъже често) и може да прикрие всичко! Понеже една приятелка ни видя да сме близо един до друг и да си говорим каза "Ама вие харесвате ли се???" И аз се направих, че не съм я чула, а той каза "Неее!".

Не че аз не можех да го прикрия, но просто аз някак си ИСКАМ и НАСТОЯВАМ той да знае. Но съм срамежлива. Доста срамежлива. И не знам дали и той ме харесва. Колебая се как да му кажа и дали той ще ме хареса. Знам, че съм още малка, но пък започнах да изпитвам това чувство. Днес например в часа по Ф.В.С. (Физическо възпитание и спорт) той играеше на волейбол с едни други и когато топката отлиташе и падаше накъм мен и той идваше и ми я искаше, а в същото време момичетата зад него също я искаха, аз на него я дадох. Когато има спор или нещо от сорта и той е замесен, аз винаги го защитавам! НАИСТИНА! До сега не съм имала такова увлечение, но отново ви моля за помощ - аз съм СЕРИОЗНО ВЛЮБЕНО момиче!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7bc1bf30bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   да да много сериозно при това, ще ти мине всичко е до време, след него ще дойде и друг и друг и така все влюбена ще си ходиш

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 596fa24ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хахаха, голям майтап! Влюбено било детето! Чакай момиченце, чакайййййй. Това, че той ти е симпатичен изобщо не означава любов. Има мноооооого време още , за да разбереш наистина какво е. На детска градина го обърнахте хубавия сайт.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: e310293d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ги разбирам тези малките как успяват да се "влюбват" толкова бързо и после да си губят времето мислейки че са влюбени... деца, та вие дори не знаете какво найстина значи думата "любов". Да си влюбен (на кратко) значи да си готов на ВСИЧКО за този човек, да се хвърлиш пред бус за да го спасиш, да поемеш удара вместо него, да го пазиш повече от колкото пазиш себе си... любов не значи прегъдка и една целувка на кръст...

- Death_Blade^

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 4bfd9fd06c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Напълно съм съгласна с номер 4.
Мило момиче,
вярвам, че на тази земя няма нищо по-прекрасно от любовта, но недей от малка да се впрягаш в това. Не е лошо да си харесваш някого, напротив, много е хубаво, но е съвсем различно от това да си влюбен. Сигурно сега си мислиш ''тези хора какви ми ги говорят, аз съм сериозно влюбена, знам го!'', но се замисли. Вярно е, че децата днешно време много бързат да пораснат..Бъди различна и остани дете докато можеш! След време животът ще те грабне в ръцете си и няма да те пусне повече, няма да ти позволи да си дете отново. Всяко нещо с времето си. Знаеш ли още колко много момчета ще има в живота ти? А за сериозни влюбвания има мнооого време...Сериозно влюбена ще бъдеш в мъжа, за който ще се омъжиш и ще създадеш семейство с него, а до тогава много време ще мине!

До останалите, коментирали историята: Хора, това, което сте казали е много вярно, не противореча... Но не мисля, че това е начинът, по който трябва да се общува с едно дванайсетгодишно момиче.
''На детска градина го обърнахте хубавия сайт''... Да, сайтът е хубав, но не мисля, че има ограничение за възрастта! Всеки може да пише тук, било то дете на 10 или възрастен на 70. Това е сайт, в който се споделят проблеми. Ако момичето не се чувставше така сякаш има проблем, нямаше да пише тук. Писала е, за да получи съвет и подкрепа, а не за да чуе поредният, който ще и каже, че още е малка и не знае какво е любов.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 009a536c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравейте, аз съм авторката на писмото. Благодаря на 4 и 5, а до другите - можехте да го кажете и по-любезно, както е споменал номер 5. Та исках да ви кажа, че има една идиотка от моя клас и тя явно знае, че го харесвам и се опитва да ми го вземе. Като ли, че той също я харесва. Аз мисля да му дам валентинка за 14 и така да му кажа, но не знам... ;( Заради тая пачавра може би всичко ще се оплеска.

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 9877e95b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, аз съм номер 5,
остави нещата да се развият сами. Недей да му казваш, че го харесваш, защото може да се стресне и да спре да подържа всякакъв контакт с теб. Не се притеснявай за това момиче, което се опитва да ти го вземе..ако момчето наистина те харесва няма да и се върже. Това е моят съвет, а решението е твое..
УСПЕХ!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 009a536c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И отново съм аз авторката, до номер 7 :D Посъветвах се с един приятел и той каза да му пращам АНОНИМНИ валентинки и така ще почне да разпитва на него му били направили така и сега бил гадже с момичето, което му правило този номер :D :) И отново до 7 - ти наистина си много мил/а. Радвам се, че и ти ме посъветва!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 39b3a8b223
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Просто винаги изглеждай по-красива от другата и се дръж сякаш не ти пука. Нищо друго не действа по-добре :) Махай ги тия валентинки ...

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 009a536c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Доообре ;)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3d37603370
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Недейте да се присмивате на това момиче.. Ако си мислите, че малките немогат да обичат сте сгрешили.. Прави сте, че това не е " Любов" но се пак е някаква тръпка!

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: fd9aabbbac
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм на 12 и мисля че мога да ти помогна (все пак сме момчета). Ако ти го попиташ дали те харесва правиш ФАЛ, защото и мен 1 момиче ме попита и аз мислех какво да и отговоря, след това тя се разплака и избяга. 2-ро не ходи при него с някоя от твоите "приятелки" защото прави положението още по-напечено и овеличава панса да ти откаже. Просто бъди себе си и се отнасяй с него както обикновенно и когато останете сами той най-вероятно ще те попита дали и ти го харесваш :)

Дано да съм ти помогнал.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 009a536c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   мерси, мерси - и ОТНОВО съм авторката - до последния номер - една приятелка ходила да го пита там, той се усмихнал и питал дали аз го харесвам. Значи НЕ СЪМ сигурна, но щом се е усмихнал, може да има чувства към мен. Аз с всеки ден го харесвам повече и повече. Лошото е, че той закача всички други момичета, особено русокоската, а на мен не ми обръща тотално никакво внимание... . ХЕЛП! ! !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker