Младежки пъпки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Младежки пъпки
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 21686 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче с голям проблем. Преди 2 години започнаха да ми излизат пъпки по брадичката и си мислех, че има алергия и ще ми мине. По-късно се оказа, че са младежки пъпки. По брадичката излизаха по 2-3 и го преживявах. Не се виждаха. По-късно започнаха да ми излизат по челото, а сега и по бузите :/... Ужасно е, пъпките са големи, червени! Отврватително е! Аз и без това съм ниска и това съвсем смазва самочувствието ми. Пробвах ВСИЧКО! Виши, гарниер, биодерма (най-скъпа козметика), и с кремове съм се мазала, там със сяра и подобни. Това вече си е акне...Не знам какво да правя! Моля ви дайте ми съвет... Искам тези неща да се махнат и отново да бъда ,,сладкото миньонче"! Казвам ви, почиствам си кожата, не ги стискам и се появяват големи гнойни пъпки. Моля ви дайте съвет. При дерматолог не съм ходила, защото те предписват най-скъпите лекарства, а ги пробвах! Сега съм 7 клас... И ако знам, че пъпките ще се махнат след година-2 супер, ама като гледам как е тръгнало, ме е страх да не останат завинаги или да не ми останат белези! Много се притеснявам... Какво да правя, какво да опитам? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: b92662e6c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо се пускат нови и нови теми за акне не мога да разбера,има хиляди теми,ние не сме врачки,че да знаем кое как ще ти подейства, аз съм на 20 години и все още имам акне,зависи от много неща интересно ми е как всички пубери мислят,че след 1-2 години всичко минава.Е не минава при някой остава.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: fd7d4f125c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ходи на козметик. Аз съм момиче на 12 години и аз имах изключително гадни пъпки и ходих на козметик. Много ми помогна.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 32a82cac68
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Отиди НА ЛЕКАР, не е вярно, че изписват най-скъпите лекарства, просто се притесняваш, това е. Ти за западна козметика сума ти пари си изхарчила....само демартолог може да каже какво ти е!!!! Най-скъпото лекарство от дерматолога ми е било за 17 лв. а антибиотично вещество.
Едно е сигурно, няма да останат за цял живот и няма да ти останат белези, ако не се стискаш!
Търси козметика с ЦИНК.
Аз имах този проблем, след 19. Тогава емигрирах на запад и това ми се получи от хормоните в месото мисля. Сега и в България е обработено. Съветвам те (пишеш че си и пълничка) да започнеш диета и да пиеш много вода. Откакто ям малко месо, се изчистих, но траеше години. Може и да е свързано с яйчниците и с др. женски проблеми, затова отиди на лекар!
И нещо смешно - влизам аз при дерматоложката с баща ми вътре, а тя казва,че можело да е ОТ ЛИПСА НА СЕКС хе хе хе!!!
Не се комплексирай!!! Този проблем се решава с месеци, няма фокус-бокус. Аз си слагах три пласта козметика и доста хора не забелязваха, гледам си и снимки от това време и не се виждат. Препоръчвам ти фон дю тен на Лореал (течен като с помпичка), не е евтин, но го ползваш година. Отгоре с четчица пудра и малко руж. Гледай да не личи много! Отиди на козметик да ти каже как да се гримираш. Но лекар ЗАДЪЖЛИТЕЛНО, може да те пратят и на гинеколог.(няма да те „ръчка„, гледа с видеозон дали имаш кисти и прави изследвания).
На една моя съученичка й изписаха антибебе хапче, не само й се махнаха пъпките, но и отслабна. Но лекар трябва да ти каже, да ти се направят изследвания за хормоните

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 55e2596d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Това, че се мажеш с крем и ползваш и други неща нищо не значи.Аз съм 8 клас и от 5 клас някъде започнаха да ми излизат пъпки.От лятото на 6 клас всеки ден си мия лицето с Garnier или Clean&Clear, имам 3 крема против пъпки и какво ли още не и пак ми излизат.Някои пъпки са хормонални(сещате се), но няма как по време на пубертета да спреш пъпките, дори и да използваш много продукти и да се грижиш постоянно за кожата си.Аз лично в момента ползвам Clean&Clear ексфлориращ и против блясък за лице.Имам крем на Garnier,на Nivea bye,bye spot и на Neutrogena.Отделно лосиони и пак имам по някоя пъпчица.С времето изчезват, но не бива да се стискат, тъй като остават петна!Най-важното е търпение и постоянна грижа!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 39eecb32d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Ами аз съм на 12 години и на мен още миналата година започнаха да ми излизат пъпки и най-много бяха по челото ми. Казах на мама и тя ми купи едно мазило за акне казва се Anticare. Не е много скъпо, а и е много ефикасно ! мисля че е към 20-25 лв. ! Лично аз съм много доволна от това лекарство, а и сега нямам нито 1 пъпка! Пробвай го няма да съжаляваш! :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 55e2596d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мама ми е обещала, че ще ме заведе на дерматолог за да ми препоръча нещо като за моя тип кожа, но хормоналните пъпки са ми проблема.Ще пробвам крема, който ми каза, но при мен може да не стане, защото аз вече 4 години откакто съм с пъпки по лицето, но не много.Хормоналните ми излизат всеки месец на брадичката по 2,3 и трудно се махат, иначе без тях имам само черни точки, които не могат да изчезнат от много време ;xx

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 0fa6f2dca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Здравейте! Значи аз до преди 1-2 седмици имах много пъпъки: черни точки, червени, гнойни всякакви :D обаче се разболях от грип ии отидох на лекар. Личната ми лекарка ми препоръча следното: Правиш си парна баня у вас смисълл..слагаш една купа с вода да ври на печката и си държиш лицето отгоре около 15 минути да се размекне..след това взимаш златен или сребърен пръстен ии започваш да минаваш цялото лице с него така падат набъбналите пъпки. След това с кислородна вода и памук забърсваш хубаво лицето да се почисти от всичко и накрая от аптеката си купуваш Далацин. И след почистването с кислородната вода максимум 2 пъти да ден се мажеш с лекарството. Първо бях много скиптично настроена но след 1 седмица лицето ми беше перфектно изчистено и не можех да повярвам. Сега продължавам с процедурите за всеки случай и всяка вечер след като се изкъпя директно минавам с пръстена защото лицето ми е меко след като се изкъпя а и докато се къпя ползвам на гарниер пюр 3 в 1 преди да се изкъпя си правя маска ии после докато се къпя го почиствам като ексфолиант. Обаче това е ако се къпеш всеки ден като мен ако не прави парна баня ии след това с процедурите които ти описах горе. Аз съм на 13 години и ме подиграваха много. Без да се хваля ще кажа, че съм много красива и пъпките закриваха красотата ми. Сега обаче имам самочувствие и всички момчета са ми в краката. Пожелавам го и на теб ! Успех!



Хриси*

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 55e2596d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това с парната баня го знам, но за пръстена не знаех.Ще пробвам.Аа нещо против черни точки знаеш ли??Освен продуктите на Garnier, които не действат поне при мен?!! ;s

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: a75fcc1c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   и аз имам този проблем аз сега се мажа с нещо като спрей и ако искаш и ти го опробвай казва се acne out аз мисля че действа е поне на мен де но също помага и за черни точки ако имаш

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 55e9772078
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм на 11 и също имам такива пъпки! Ужас направо! Ще ми се да взема ножицата и да ги одрежа (не реагирайте прекалено остро няма наистина да го направя)

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: fab0245afd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз мога да ти препоръчам нещо, което действа: Сложи студена вода в тенджера и я остави да ври. След това като я махнеш от котлона, постави лицето пред парата и стой. Така се изчиства лицето! Поне при мен действа. Също опитаи и с бирена мая. Не е скъпа. Продава се в аптеките по 60 таблетки, но от нея се пълнее. Ако нямаш проблем с килограмите опитай я! :))

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: f2a3ad7c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   за черните точки бих ти препоръчала отново на Гарниер рол он наистина помага аз преди го използвах, но с течение на времето кожата ми привикна към него и спря да помага за това почнах с гарниер пюр 3 в 1 и наистина ми помага нямам черни точки, но сега забелязвам, че рекламират някакъв нов продукт срещу черни точки пъпки и мазна кожа. Ще отида да си го купя утре незнам дали помага все още, но вероятно Да опитай и ти когато си го купя ще ти кажа как действа ;]

Hrisi*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 9d0dafb32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   и фрикции с най-обикновена хлебна сода на лицето!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: a595ebef90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Аз съм момиче на 11 години също и аз имам младешки пъпки моля ви се кажете как да ги махнаа ! ! ! Ако знаете ми помогнете много са гадни тия пъпки! ! ! Вече се срамувам да отивам на училище с това лицее! !

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 516b726f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   от авторката: Добрее, вече се изчистих и нямам пъпки (йеааах) НО ми останаха петна (доста тъмни) и тук там съвсем малки дупчици по челото;/ Ужассс, какво да си взема сега? Дали с времето ще се махнат, аз си търкам лицето с ексфолиант от ейвън, да си сваля мъртвите клетки всеки път, когато се къпя и се мажа с едно кремче на биодерма за премахване на белези и възстъновяване на кожата. Ако някои знае СИГУРЕН И БЪРЗ начеин за премахване на тия противни петна да пише

Мерси предварително =]

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7888e3768d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   На 11 съм, имам същия прблем и ви моля да ми помогнете! Ужас е. Появиха се като бях на 10 по челото ми!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 25842c320b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   За новото ти чисто, но петнисто лице препоръчвам крем здраве за здравяващ кожата или Кремът на "Рачев" който го произвеждат в Габрово. Когато ходих на екскурзия с родителите ми купихме този крем. Много помага.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ce8078c8e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Знам, че е адски гадно.. и при мен не помага нищо от продуктите на Гарниер... мажех се всеки ден лятото от онова със четката Гарниер Пюр Актив, помагаше съвсем малко, за черните точки, а за акнето пробвай с крем Здраве, то гори пъпките и за 2-3 дни максимум са се махнали. Пи мен помага, пък и съвсем малко ако сложиш и го разнесеш ще прикрие черните точки, който и при мен също са много, но когато ги изстискам помага, и отгоре с маска или някакъв стягащ крем и не оставя големи дупччици или белези : )) USPEH!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a3627966fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Младежки пъпки? Не, няма да минат от разни гарниери, вишита и други кремове. Може да има само временен ефект, защото това е хормонален проблем, не външен. Лекува се само с хормонално лечение. Аз съм момиче и също имах много пъпки.. пробвах всичко, но не ми мина. Най-накрая една гинеколожка ми изписа противозачатъчни и само от тях ми мина.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 57dbfb0d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Вземи си от новото на нивеа all in 1-5 in 1 дето го рекламират, и от новата серия акне оут на здраве и успех.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 53edf68e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Aз съм на 10 и ми излизат младешки пъпки гадост но на мен ми е рано помощ.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 29 дни
hash: a7b69ec9b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Авторката, моля те обясни как се отърва от тези гадости каза, че си се изчистила кажи по кой от всичките начини, които ти препоръчаха помогна най-много?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a85a66418f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   и аз имам пъпки, много са гадни сега ми излезнаха нови, червени по буските и челото гадост, как да ги махна. Моля кажете нещо което найстина помага :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 396219be3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Пробвайте с хума и салицилов спирт. При мен действа, но все пак всяка кожа е различво чувствителна!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9ec27812fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Номер 9 моля те дай повече информация за лекарството

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9ec27812fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Авторката, може ли да споделиш с кое се изчисти?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b765181fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   И аз имах същият проблем до преди 3 месеца
Използвах Гарниер-четката и тогава ми се напука кожата и ми се обели цялото лице
После си купих лосион--акне аут-биотраде-Помогна ми

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6351d3de79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   На 13 сам и имам младежки пъпки и на мен ми казаха да използвам салицилов спирт или на една тубичка ракия и 4 аспирина. Аспиринът се строшава и се слага в тубичката и се разбърква. Ще го направя мисля че ще действа :))))

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 06ac1eafc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   И аз съм на 12 години има доста пъпки и то от около 2 години.. мазала съм се с салицилов спирт и крем здране препоръча ми го една козметичка ама на мен не ми помогна сега се мажа с acne out - активен лосион.. ще видим дали това ще ми помогне..

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b75703fc12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Значи аз също имах доста младежки пъпки но случайно дочух от една баба лекарство за тях. Купувате си от аптеката сяра на прах ихтиол, бебешка пудра и един крем здраве обикновен. След това всичко смесвате в някакъв съд и се мажите всяка вечер. За през деня може да си купите крем здраве лека формула за заличаване на белези. :) Пробваите на мене ми помогна, е лицето ми не е като коприна но е сравнително добре отколкото преди. :)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 00f7f52102
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Крем здраве-против кожни раздразнения. Крем здраве-лека формула. Eveline Pure Control. Спирт. И крем против пъпки(крем cink).
И другото, което мога да ти кажа грижи се за кожата си. Почиствай я ежедневно. Следвай тази програма.
Сутрин:
Pure Control(той е нещо като шампоан за лице със специални песачинки) стой намазана 3 минути.
След това се измий с хладка вода.
Подсуши се със суха кърпа.
След това се намажи със крем здраве лека формула.
На обяд се намажи със спирт.
Стой така известно време
Измий се. И се намажи със крема cink.
Вечерта преди лягане намажи се с крем здраве против кожни раздразнения. И така заспи намазана. (когато се намазваш с крем здраве се мажи със дебел слой. ) на сутринта кремът ще е попил.
Следвай тази програма един месец.
Също така можеш да си правиш ежедневни маски с хума. И да се мажеш и с пенатен крем( penaten крем).
Почиствай също така лицето си с тоалетно мляко. (100% грижа за кожата). Не яж мазни храни. Сладки храни. Не много месо. И спри с газирани напитки. Мий лицето си 3 пъти не ден.
Лятото скоро идва. Капи се често в морето. Солената вода знаеш че лекува рани, кожни раздразнения... Включително и пъпки. Ако това не мопогне отиди на кожен козметик. Той ще ти изтиска гнойта от пъпките, ще се погрижи за лицето ти и може да ти предпише още ефикасни продукти.
А ако ситуацията е толкова зле ще е нужно да отидеш на епилация с лазер. (безопастно е, не боли! )
Поне малко се надявам това да помогне. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 608e554f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   На 14 години съм момче съм! Ходих при дерматолог тя ми каза да спря всичко мазно и ми предписа пак скъпички неща.. Е спрях шоколада, безалкохолното дори и месо не ядох.. Мина се 2-3 месеца и абсолютно никакъв ефект. Купих си акне оут ползвам го от 8-9 месеца лицето бише отвратително по едно време спрях да ходя на у-ще заради това е ползвах този крем помогна ми и то много по челото нямах нито 1 пъпка :ХХ но над устните на носа и на брадичката все още си имам там изобщо не ми помага.. и преди около 1 месец спря крема вобще да ми влияе и всичко започна отначало.. препоръчайте ми нещо да ме горят с лазер ли незнам но да изчезнат завинаги тези пъпки...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5eb902f147
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Ей вижте.. секса е най добия лек, и аз на 15 имах много навсякъде по лицето и се оправиха... ;д ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5f530fe56d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Продукти:Крем "Здраве", спирт, тенджера, вода, пакетче с билка за чай и кърпа от плат :)
Начин на употреба:
Загряваш водата в тенджерата до 100 градуса (докато не започне да пуска много пара), естествено преди да оставиш водата да ври изсипваш билката от пакетчето за чай и ги оставяш да врят заедно. След като заври водата слагаш кърпа така че да покрива главата ти, за да може лицето ти да се спари. След 5-10 минутки взимаш кърпата от плат и с нея започваш да стискаш пъпките една по една. Щом свършиш ги намажи със спирт за дезинфектация а най-накрая ги мажеш с крем здраве. Дано да помогне!!!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: d68789ffc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Здравейте. :) На 14 години съм и имам пъпки някъде от 5 клас. Нямам много бели пъпки, (ако имам ги махам веднага, защото не мога да ги търпя знам, че не трябва, но все пак.. ) но по начало нямам. Повече имам черни точки (по гърба най-много) проблема е че ги пипам (въпреки съветите на майка ми) и сега имам белези (по гърба, малко над деколтето и по лицето, но значително по-малко) наистина искам да ги махна, защото стои много грозно. Ходих на лекар тя ми каза да не пия газирано, да не ям мазно и много сладко. В интересен на истината пия газирано много рядко, мазно ям, но не много, а сладко ям най-много от всичко, но не в огромни количества. Също ми изписа някакви лекарства, но в аптеката казаха, че вече не са се произвеждали. Моля ви помогнете ми, защото с тези пъпки самочувствието ми се понижи, не мога да ходя с потници, рокли или с нещо, което се виждат тези зони. Ще съм ви благодарна, ако ми помогнете.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1012c45d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Аз съм на 12 години и също страдам от акне. Ползвам Garnier energy fruit и съм доволна, въпреки че все още имам пъпки, но те няма ей така да изчезнат. Освен това мажа лицето си вечер с крем Здраве, а през деня когато съм вкъщи си слагам мед на цялото лице, за да го хидратирам и успокоя акнето.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 505a22d649
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Стоп, стоп, стоп! срига с тези скъпи кремове бе момичета. Точно преди малко се намазах с мед. Гледйате да не езахарован и за по-голпм ефект да е домашен, а не купешки. Намажете се и стойте така за 1 час. Разбира се при мен останаха съвсем малки и разбира се на другия ден пак с меда за да се махнат но има голям ефект. След това взимате скилитка чесан. Това с чесано го правите или ако не ви се прави с меда или ако след меда са ви останали гнойните пъпки или други по големи. Вземете скилитка чесъ. И и я обелете. Срежете я на две и намажете много ама много количество на пъпката. Не на бързо аа ако трябва даже една по една. И така стойте за една нощ или 24 часа. На другия ден преди да се измийте вземете кърпа и се избършете и след това измийте. Ако не стане от пътвия път направете го на другия ден. А ако са ви останали съвсем леки пъпчици НЕ ГИ ОСТАВЯЙТЕ. Направете същата процедура на другия ден и разбира се ако ви е останала друга голяма пъпка направете това с чесъна.
СЪВЕТ: Освен това медът помага и за да ти стане по-мека кожата.
Успех ако е имало ефект пишете и кажете дали още от пътвия път са се махнали дали от първия път са останали съвсем малко или дали от първия път не са се махнали. УСПЕХ МОМИЧЕТА КОЛКОТО И ГНУСНП ДА ЗВВУЧИ ИМА ЕФЕКТ ПОВЯРВАЙТЕ.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 6a83d8f1b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Това е от пубертета. :) И аз съм така сега. И трябва да ги стискаш... Знам, че боли, но мен майка ми все иска да ми ги стидка! Спокойно все ще мине! И аз така се притеснявах, но ще мине спокойно! :)

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 7a5bc8343b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   о и аз имах младежки пъпки първо се къпе човек всеки ден и се маже със спирт за да завехне. Мисля. може да не работи при вас но аз имам генетично заложено да се изривам също и атопичен дерматит кофти тръпка е и да не забравя без помади тоест кремове червила балсами за устни и т. н. надявам се да бъда полезна

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: fe1f657c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Този проблем го реших като бвх мома. Благодарение на еднаспоред мен тогава баба. А то си е било жена на възрас около40-45г.като ми даде съвет да масторбирам по често. Въпреки, че аз го правех но доста рядко. И се обедих, че има смисъл. Но чак след два три месеца. Сега съм жена на 50г и питам защо при по нормален полов живот ги няма тези пъпки.. Масторбиране му е маиката, ако няма възможнос за секс. Това е моито мнение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker