На кого да вярвам?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На кого да вярвам?!
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 2345 пъти
Здравейте..
доо скоро четех чуждите истории и се радвах, че аз няма от какво да се оплача, но явно вече има.
Ще се опитам да обясня всичко кратко. Ходя с едно момче година и 2 месеца (почти). Никой от нас двамата не е правил кой знае какви грешки - пример изневяра. И двамата сме много ревниви, контролираме си всичко, но така и на двамата ни е добре, защото и двамата го искаме.

Той имаше една издънка лятото. Аз докато бях на море, той се напиваше всяка вечер, и беше писал на една негова бивша – В., че имал чувства към нея (но той за чувства разбира например симпатии към усмивката й и прочие).. Беше и казал, че сме скъсали, нищо друго интересно не и беше написал. Не ми беше изневерил с нея. На мен всичко ми каза обща приятелка на мен и бившата му – П., след което с В. се чухме и ми каза всичко, което е станало..Той каза, че повечето неща П. ги е измислила. Окей, простих му! Изневяра не е имало, 1 смс. Оттогава сме си заедно, дори не сме и късали. Сега.. точно на Свети Валентин същата П. и една моя съученичка – И. започнаха да ми говорят, че те са се виждали, че мислят да се видят пак, че той й е казал, че има чувства към нея, че му е гадно да ме зареже.. Казаха ми го в час, аз се разплаках и излязох от часа и отидох у тях. Той беше оставил ключа, влязох вътре и от яд счупих всичко, което му бях подарявала, всичко, което му бях написала на лисче, всяка снимка.. оставих среброто, което ми беше подарил, оставих и СИМ картата мии (защото картите ни са 2, с които говорим безплатно).. усилих една песен, излязох, заключих и си тръгнах. Срещнахме се на автобуса - той слезе, аз се качих.. Той тръгна към мен, аз му казах да се разкара. Бях решила това да е края.

След това се прибрах в нас, съкрушена. С майка ми се бяха чули (той се разбира с нашите, идва у нас, аз в тях вече се чувстам у дома си) .. Той започна да пише на майка ми СМС-си, да и звъни, постоянно искаше да ме чуе, поне да знае за какво е станало всичко, накрая дойде в нас. Аз бях много сигурна във всичко !

Звъннах на П. и исках номера на В.. Когато чу, че говоря с П. Той си взе палтото и излезе. Аз се затичах след него. През това време звънех на В, тя отрече всичко, каза че само в училището са говорили. Каза „Абе хора, днес е празник, пък и аз си имам приятел.” И това е.

След което го оставих да си тръгне.
Прибрах се, реших, че съм прибързала с всичко и го настигнах с колелото ми.. спрях го. Плакахме и двамата. Той ми прости. Молих му се да отидем у тях и той най-накрая се съгласи. Взех вино, направихме си пица, той ми беше купил пръстен. Подари ми го, аз плачех през цялото време и му се извинявах.

На другия ден бяхме с него при баба му и дядо му. Ходихме до една болница, защото той си има малко проблеми. Цял ден сме били заедно, беше перфектно. Каза ми ако има нещо първо да го питам. Прибрахме се, и тогава ми звънна И. (другата ми „приятелка”), пита ме какво е станало и й казах на 2 на 3.. Казах, че съм звъннала на В. И тя ми каза „ И тя отрече, нали?!” ии.. след това каза, че В. Е казала на П., че изобщо не мисли за нейния живот и, че само е разказвала, не мислела как ще се почувства тя и била казала, че нямало да ми каже нищо. Казах му, разплаках се.. и той много се ядоса. Поскарахме се.

Също така с приятеля ми сме говорили за неговата бивша, и той ми е казвал (още от началото), че на нея са и говорели някакви неща и тя вярвала. Че това било една от грешките и. Сега съм на дилема. На кой да вярвам. Не ми е давал повод да си вярвам на тези неща, но лятото П. Излезе права. Тя няма причина да иска да ни раздели и е честна попринцип.

Сега ме е страх, но искам да му вярвам. Имам чувството, че засегна ли темата – ще каже, че му нямам вяра и, че няма смисъл да сме заедно, което ако найстина не е вярно ще си е прав. Незнам какво да правя, дайте съвет !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 52f609694b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Леле, че тъпо!!! Бе момиче, ти да не си малоумна та този казал нещо, онзи - друго. Нямаш ли самочувствие и собствено мнение! А колкото до това, че сте ревниви - незнам за жените, но мъжете надали обичат подобни сцени и изпълнения.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: bf02294f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Скъпо момиче,в нашият град има една много важна реплика:Не вярвай на приятели защото те са най-големият ти враг.Когато бях на 15 се запознах с едно момче,тогава той беше на 22,не беше никак момче нито мъж, нещо средно.Още в началото на връзката ни,много хора започнаха да дрънкат глупости.В началото вярвах на всеки близък до мен,каквото ми кажеше за това момче беше от значение.Но един ден ми писна да слушам неща които вече са чиста измислица.Хората виждаха че връзката се развива добре, и че няма начин думите да ни скарат.То не беше:той се *** с друга,той е гей, той е еди какво си.Същото беше и за мен,макар и по-голям от мен доста се влияеше от думите на хората.Но с времето,аз виждах как той пораства и спира да вярва на хората,забелязах че вече никoй не си позволява да ни закача.Пазех своето толкова добре, че няма нужда да посягам на някои,само думите бяха достатъчни.И сега 4 години по-късно ние сме все още заедно,а всички които злобееха против нас са сами или са сменяли партньорите си много често.женската злоба край няма,това трябва да ти е ясно

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: b2f9e15174
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Филми е единственото определение, което мога да дам. "Аз плаках и той плака" и всички плакахме, но филма не свършва! Миличка ако той те кара да се чудиш дали да му вярваш наистина не виждам защо си с него :) а и вярваш на другите преди да си говорила с приятеля си...нали държиш на него, кфо е тва? отделно драмите и сценките да си тръгнеш от час, да отидеш у тях и да обърнеш всичко с главата надолу ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ НЕ ЗНАЕШ ДАЛИ Е ТАКА !! За мен си си просто една филма и трябва много сериозно да премислиш филмите които правиш

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7100aed2c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много се чудих дали да изкажа мнение....ама айде от мен да мине. Това е някаква детска история, каква е тая ваща връзка като сте намесили сто момичета вътре. Аз мисля, че момчето не е направило нищо и не ти е изневерило и явно не познаваш приятелката си П., това са само интриги. Абстрахираите се от всички момичета и не позволявай да ви се мешат.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: b50135c996
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бъдете само двамата-приятелките вън от вашата история!

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ddac27c369
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И на мен така една мръсница, която мислех за приятелка ми пълнеше главата с небивалици, точно преди година. Тогава още свалях сегашния ми мъж. За малко да се откажа заради нея! А, Боже, колко щях да изпусна:) Да не говорим, че ми развали отношенията със сума ти народ!... Както и да е. Та, мисълта ми е: бягай далече от тия интригантки и вярвай на приятеля си! Аз, откакто съм с моя мъж, нямам нито една приятелка. Всички се оказаха злобни завистници и ме зарязаха. ОБАЧЕ НА МЕН НЕ МИ ПУКА! По - щастлива никога не съм била! Направи като мен - повече обичай, по - малко се тормози от хорски приказки! Ще ти хареса;)
Успех!

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ccad13c005
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ква е тая боза, и турските сериали са с по-добър сценарии...Напиши нещо по-реалистично, ти си плакала, той е плакал...аз се напикавах от смях и като решиш да пишеш истории без правописни грешки като "лисче" например...

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 9680259c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От авторката:
П. излезе права.. :) Виждали са се, изневяра не е имало..
Той си ми каза всичко, заедно сме..
Мерси за мненията, бях объркана.. нямаше към кого да се обърна.. :))
Специално на №7 се извинявам за правописните грешки, прекалено много бързах да го напиша !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker