Не ми излиза от главата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не ми излиза от главата
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 4352 пъти
Окей. Работата е там, че сме заедно вече 1 месец и не се чувствам щастлива от това. Имам чувството, че дори с всеки ден ставам по-нещастна. Но как е възможно това, след като той е всичко, което искам. Не мога да разбера къде е проблема. Търся го в себе си, обаче абсолютно винаги причината е той. Той е странен. Обърква ме постоянно. Дори и сега пиша малко несвързано, за което моля да ми простите. Щеше да е добре ако не мислех толкова много. Не мога да си го избия от главата. Имам чувството, че си е построил къщичка там и не иска да излиза. Измъчва ме. Нещо ме пристяга винаги щом се сетя за него. Ужасно чувство. Чувство на тревожност, несигурност, някакъв вид болка. А след като аз нон-стоп само и единствено за него мисля, се досещате какво ми е. Изпадам в депресии и той ги усеща и си въобразява, че не искам да съм с него, че нещо се е променило или че изобщо не го понасям, което е пълната противоположност на истината.

Въпреки това аз имам съмнението, че е възможно да се държа по-отдръпнато, но то е защото ме е страх. Не искам да се привържа прекалено много. Не мога да си го позволя. Не мога да си го позволя с него. Той сменя настроенията си постоянно. Искам да разбера кой е, но не знам как или той не ми позволява. Просто всичко е толкова объркано. И цялата работа идва от там, че ние рядко си говорим, а това определено не е хубаво. Искам да му кажа толкова много неща. Нямам смелост. Страх ме е, че го мисля за някой, който той не е. Но повече ме е страх, че е точно този, за когото го мисля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: a80a6a7533
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А говорила ли си с него за това което изпитваш докато си мислиш за него?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: db1d05ba5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Бих могла да ти кажа, че имах абсолютно същия проблем с едно момче, с което уж бяхме заедно от половин година. В крайна сметка той така и не разбра какви сме били докато аз съм се заблуждавала твърде много и се привързвах все повече и повече. Заобичах го какъвто е.
Той не ми позволяваше да му покажа какво чувствам. Мразеше дори да го докосвам. Каза ми, че ми се дразни на всичко, а аз дори не осъзнавах с какво. Отблъскваше ме постоянно, но едновременно с това ми даваше много напразни надежди. Имам предвид, че аз също не можех да го опозная. Той постоянно се менеше.
Ако не се чувстваш сигурна, по - добре го остави. Такъв човек явно не е за теб. Аз също не говорех често с него. Даже почти изобщо. И резултатът не беше хубав. Той ми каза, че иска да прекратим всякакви взаимоотношения и аз повече не го потърсих. Но само след два дни той веднага ми писа. И до днес не ме оставя. Иска от мен да му обръщам внимание, а когато го направя, удря под кръста. Пред мен дори флиртуваше с момичета, а аз си тръгвах. А когато се разсърдя за това негово държание, той започваше да прави скандали и ме изкарваше виновна за това, колко много съм се дразнила на глупости и как не издържал на това. Но защо иска да вижда как страдам, ако ме е "обичал", се питах и винаги извода беше - той само ме използва.
От личен опит ти казвам, че ако той има желание, ще се занимава с теб и ще ти даде да го опознаваш. Но както в моят случай, той явно търси развлечение докато ти преливаш от чувства.
Замисли се и не се наранявай. Накрая теб ще те боли. :/

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker