Не мога да позная себе си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да позная себе си
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 1583 пъти
Здравейте!
Всъщност не знам как точно да започна темата... Всичко започна от преди повече от година. Едно момче, мой приятел се беше опитал да ме целуне една вечер, но аз не му позволих, защото си мислех че не изпитвам нищо към него. Ние се познаваме от доста дълго време, израснахме заедно и живеем през няколко къщи. Така след тази вечер аз не можех да спра да мисля за него. И след това бях му сърдита и не си говорихме почти 7 месеца, аз го подминавах, където го срещна. Но изведнъж започнах да изпитвам някакви чувства към него. Той не учеше в родния ни град, а беше в по-голям и затова зимата много много не си идваше и ние така се срещахме по-рядко. Но пролетта започна да идва често и започнахме да се срещаме, да се събираме в общи компании. И така започнахме отново да си говорим. Една вечер след като бяхме в една и съща компания той реши да ми пише. Писахме си, но не беше много продължително. Беше ми писал и следващите дни, но се отказа лесно. Защото той е наистина красив и голям женкар. Свикнал е момичетата да му се лепят, но аз не съм такава и за него може би бях трудна и той не се помъчи да ме спечели. След два месеца той пак започна да идва при мен, да ме прегръща, докосва и т. н. И тогава вече беше успял това, което искаше-целунахме се. Аз наистина много го обичах, изпитвах наистина много дълбоки чувства към него. Като се скарвахме аз не ядях, не пиех нищо по цели дни, нито пък спях, само плачех. Наистина изпитвах голяма болка. И така ние не бяхме заедно. Аз също си имам вината, защото той колкото пъти ме покани на срещи аз отказвах, защото му нямах доверие. Беше ме страх, че ще излезем и ще се влюбя още повече в него, после ще ме остави и аз пак ще страдам. Доста страдах покрай него. Имах даже случаи, когато ревях ден и нощ без спиране с продължение на седмици. Не можех да говоря нормално с родителите си, приятелите си, дразнех се от най-малкото нещо. А на него не му пукаше просто, качваше си разни снимки с момичета и така. Аз заради него започнах да пуша, а по принцип съм доста сериозна и примерна и никой не вярваше като започнах да пуша. Той беше една седмица тука и се виждахме, излизахме отново в общи компании. Но това ме дразни, че ние сме около 10 момичета и единствено той е момче. Той е голям женкар и това му харесва да е обграден с красиви момичета. Но като си говорихме и ставаше нещо на въпрос, например, че съм излизала вечерта веднага ме разпитваше къде съм ходила, защо, с кого и т. н. Не допуска да стоя с други момчета, като ме види с някого, веднага идва при нас. Започнах много да се отпускам, пуша, където си искам, закъснявам за часове, не се прибирам през деня. Прибирам се чак вечерта. А по принцип съм отличничка и примерна ученичка, но напоследък не мога да се позная, просто това не съм аз. Имам чувството, че съм излязла от кожата си.
И си мисля, че причината за това е въпросното момче, защото аз за него наистина много сълзи изплаках, много се вих по земята от болка и т. н. Мисля си, че ме ревнува, макар че преди време да ми казваше, че няма чувства към мене. Обичам го ужасно много, но като го гледам как се прегръща с всяка втора, ми става гадно и започвам да си мисля, че той не ме заслужава, и че си пропилявам живота. Наистина вече искам да го забравя и да върна истинската себе си. Опитвах се няколко пъти да го забравя, но не мога. Просто като го видя всичко се променя и аз пак го искам. Моля ви помогнете ми!!! Наистина не знам как да се справя с това нещо.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 20296779fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Влизам ти в положението и аз като малка бях хлътнала по един Иван с щръкнали уши. Беше нисичък, но иначе голям женкар. Лека полека опознавайки го, разбрах какъв е. Хвалеше се, че много момичета, дори са се били за него, в буквалния смисъл, че имал неблагоразумието да ги събере две наведнъж. Казвал им, хайде делете ме тогава! Имаше някакъв комплекс, защото се запознаваше с няколко девойки, завърти им главите и после се правеше на бертва. Всъщност, постояно се правеше на жертва, изневеряваше постояно на вдичките си приятелки и разправяше наляво-надясно, как всички са били курви. Ревнуваше всяка една от тях и не им даваше да говорят дори с момчета. Много пъти, докато бяхме заедно, той изведнъж се намръщваше от нищото, скапваше целия ден и общо-взето, ако бях щастлива, той беше нещастен. А, ако нещо бях нещастна, или не добре, той сияеше. Така, аз автоматично се правех, че нещо ми е кофти, само и само да е щастлив и той наистина беше щастлив. Изпитвах страх да се зарадвам за нещо. Както и да е хванах го три пъти да ми изневерява и бях тъпа, та загубена, че не го зарязах още първия път. И така на третия път му казах, че това е края, той взе да се тръшка и пак да се прави на жертва (за Бога), да ми втълпява вина, че аз съм виновна... Зарязах го и си намерих след години съпруг-мечта.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 1f4ef667be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Била съм в подобна ситуация. Ще го забравиш с времето. Не може просто ей така.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: a001725ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спираш всякакви контакти с него, блокираш го във всички социални мрежи, блокираш му и номера и спираш да излизаш в общи компании, когато се прибира в града! Не си заслужава да си проваляш живота заради един дришльо с извинение! Ако беше направила грешката да си хванеш с него щеше да ти изневерява с всяка втора или да ти държи сметка и да те обсебва! Махай го не ти трябва такъв човек! ж. 23

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker