Помощ - ставам жена! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Помощ - ставам жена!
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 4556 пъти
Ето, вече си на 11, 12, на 13, 14... - не си вече дете, но не си и жена. Тялото ти започва да ти играе номера, чувстваш се тромава, идва ти менструация или пък на другите е дошла, а на теб не, имаш някакви гърди, но не са като на снимките, имаш някакво течение от вагината, изобщо - хич не ти харесва! ! !

Всеки месец се сблъскваш с неудобството, страдаш от страшни менструални болки, дори може и да повърнеш от това. Срам те е да не играеш физическо заради мензис, или пък те е срам да кажеш, че още нямаш... ..
Много е гадно, признавам!

- Помощ, ставам жена!

Започваш да си задаваш въпрости за тялото си - какво е девствена ципа, боли ли първия път... Момчетата почват да те забелязват, идва първата целувка, първото „ходене„... първото истинско предателство от приятелка, все ти се реве, вашите не те разбират, не те пускаш да излизаш... По-големите ти предлагат цигари, алкохол...
Трудно е ставането на жена, сега трябва да се вземат решения, които ще определят живота ти. Ако сега запалиш първата цигара, ще станеш пушач, ако сега свикнеш да пиеш - това ще определи живота ти... .

Най-големият въпрост е обаче за секса, сексуалността и всичко свързано с този въпрос.
Кога, къде, с кого, боли ли... . задаваш си тези въпроси. Появява се и първият 16-годишен батко, които говори за нуждите си, че ще те зареже, ако не получи каквото иска. Може би и ти го желаеш...

И тук се започва

- Помощ - ставам жена! ! !
Има една основна разлика между момчетата и момичетата - отговорността.
И момчетата минават трудно през този период и откриват сексуалността си, но ние сме тези, които носят отговорността. Ето, отново 14-годишна е бременна... ами сега! ! ! Тялото ти изобщо не е готово за това, то става жена, но не е жена!

Затова независимо от всички проблеми на възрастта си, трябва едно да бъде винаги като червена лампичка в мозъка - опстността от нежелана бременност! Момчетата я нямат тази лампичка, те искат да получават и са готови да обещаят всичко - о, да, ще внимавам, обещавам... . Но на практика не е така, защото не те ще бъдат бременни, защото са пияни или просто не им дреме за вас, защото им дреме, но не могат да се контролират - и белята е станала.

Като ностели на цялата отговорност от секса и на само половината от удоволствието, вие трябва да имате претенции и изисквания, които не бива да бъдат по-ниско от ползването на кондом при секс, ако изобщо се съгласите да правите секс. Вие рискувате бременност, а ако момчето не иска да ползва един обикновен кондом, или да ви изчака малко, ако ви поставя ултиматоми - той не ви заслужава! ! !

Дайте си сметка, че на 12, 13, 14... просто не сте жени. Не насилавайте тялото си към нежелан секс, за да не ви зарежат! Ако забременеете, това може да унищожи живота ви и тялото ви, може да останете бездетна при аборт например, а да износите дете изобщо не сте готова физически - рискувате дори живота си!

и лично като жена на жена

Съветвам ви преди 15-16 години да не поемате огромната отговорност да бъдете жени, да не поемате отговорността на секса - бременност и болести! Не казвам, че на 12, 13, 14 е грешно да имате приятели и сексуалност, сексуални нужди - просто не ги задоволявайте със секс (пенетрация на мъжки полов член във вагината).

Изучавайте телата си, тези на момчето и се задоволявайте взаймно с ръце и уста, без да рискувате нежелана бременност и болести. Така и вие, и момчето ще бъдете задоволени сексуално и може да изчакате още годинка две поне до 15-16. Ако преди секса, сте имали времето да се запознаете с тялото си и това на момчето, сексът няма вече да е такъв проблем за вас, а просто още една стъпка по пътя към ставането на жена - път пълен с отговорности и проблеми!

Мери

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 9f680cee0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много добре е написано!
Поздравления!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: fa3c949d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Коя си ти? Много си права. Иска ми се да можеше всички да видят това. Да го видят и да го проумеят. Обаче няма да стане. Ще се съгласят само вече зрелите хора, а тийнейджърите пак ще продължават да бъдат масово неграмотни (относно анатомията си и секса) и безотговорни към собственият си живот. Жалко наистина.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 51378b4fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Да това е самата истина ! ! ! Много добре казано, аз даже мисля и че на 15-16 са малки и бих препоръчала 17-18, но кои ни слуша? Днешните тийнейджарки се срамуват от това, че са девствени а тяхните приятелки вече са го правили или го правят заради някое момче. А това мислене е ужасно, според мен трябва да ги е срам от такива приятелки и ако това момче си заслужава, ще почака. Mary Jane

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 558613af26
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Много ми е интересно кой го е писал това. Много е вярно, правилно и трябва да му бъде обърнато внимание. Моля автора да даде инфо за себе си, дори и малко :)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 9c5d44c324
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Хех, това е откъс от една от любимите ми книги, когато ме вълнуваха тези въпроси я четях и четях... :) Споко, хубаво е да си жена...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker