След раздялата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

След раздялата
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 1280 пъти
Здравейте хора! От известно време нещо ме мъчи и реших да го споделя и да поискам малко съвети или някакво мнение по въпросите ми, че наистина почнаха да ме натъжават тези мисли.
Имах сериозен приятел горе долу година бяхме заедно. Менаха шест месеца от както го видях за последно. Обичала съм това момче повече от себе си, но всичко свърши по негово желание. Както и да е няма да ви разказвам връзката си с подробности.
След раздялата се случиха обаче доста интересни и странни неща с мен и него.
Аз бях в депресия, затворих се в себе си. Станах буквално черно момиче към два месеца, като се антисоциализирах напълно, постоянно плачех в нас, докато един ден не ми хрумна да се взема в ръце. Започнах хранителен режим и фитнес, отслабнах 10 килограма горе долу, запознах се с нови хора, вдигнах си рязко успеха в университета. Косата ми порасна за тези месеци, боядисах я черна, преобразих метал гардероба си на елегантна дама, замених кецовете и раниците с чанти и нежни обувки, позволих си и да ходя на дискотеки. И ето ме сега. Няма човек, който да не ме е видял и да не е казал, че съм се супер много променила към положителна страна, получавам само комплименти.
Доколкото до бившия ми приятел, то той пропуши трева и цигари, обръснал си е главата (имаше много хубава средно дълга коса ), почнал е да движи с доста пропаднали хора. Общо взето върви надолу по пътя, сега си има приятелка, която ес около 3години по-малка и изглеждаха щастливи, а е споделил на моя позната, че я използва само за лични нужди.
И ето тук идва моят въпрос. Той от както се разделихме (половин година) мина 3, 4 момичета, а изглежда доста зле сравнения със стария му външен вид и репутация на свестен, ами аз. Писали са ми доста момчета, към които не изпитвам чувства, освен приятелски, но някак просто любовта при мен не идва. Пробвах с едно доста симпатично момче, но си казах аз го правя насила просто не го харесвам.. Не разбирам - той вече дори не ме помни сигурно след тази бройка от момичета и сексуални актове, а на мен ми беше първия и въпреки, че вече не ми пука за него все още не намирам любовта с друг и понякога (включително и сега) си мисля за него и си казвам - защо съдбата реши той да е щастлив, а аз все още не?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 28c1583dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Остави бившия да тъне в своето щастие! Пада му се на тоя мизерник! ;-) Ти не се тревожи. С тая уникална външност и вътрешност не ти остава нищо друго освен да чакаш Съдбата да почука на вратата ти. Ослушвай се често!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6efdfe0658
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Миличка гледай си живота и си запълвай времето за да не мислиш за този човек! Не си заслужава! Той не струва! По - натам когато най- малко очакваш ще намериш любовта! Дано и приятелката му си отвори очите и види що за стока е! ж. 23

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 9fd893fb1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оооо.. голяма грешка е да си мислиш, че щом е сменил няколко момичета, това значи, че е щастлив. Но дори да е така, какво от това? Обичала си го този човек, държала си на него, не е ли по-хубаво той да е добре и да е намерил някаква форма на щастие в живота си? Защо се сравняваш с него, неговият живот вече няма нищо общо с твоя, пожелай му всичко най-хубаво и толкова. Той сам си е избрал да се държи по този начин и да си живее така, ами жив и здрав да е. Гледай себе си, това е важното в момента. Съсредоточи се върху своите цели, върху всичко, което искаш да имаш и да постигнеш. Ето, успяла си да се промениш в някаква положителна насока, това е чудесно. Удовлетворението и щастието не се измерват само с гаджета и връзки, можеш да ги намериш във всеки един аспект от живота си. Когато се успокоиш и спреш да се връщаш назад, тогава ще можеш наистина да получиш всичко. Любов не се намира под път и над път, не очаквай на секундата да срещнеш перфектния човек. Всичко ще си дойде на мястото с времето, от теб се иска само да си с положителна нагласа за нещата и да не мислиш и премисляш какво, защо и как.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 7a0b7fd09a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не съм на мнението. че той е щастлив. Явно само ти така си мислиш. По всички тези неща. които ти каза си личи. че той определено не е щастлив. Първо. че човек като започне да пуши цигари и трева означача. че вече нещо го е убило вътрешно и започва да се поубива и външно. Аз също преди време пуших трева и съм момиче и го правих от мъка. исках нещо да ме разсее и да ме накара да се смея. Той прави същото. Отностно момичетата тези 3-4 дето и спал с тях са били само и единствено чешане на егото. за да се има за харесван и готин. Щом в момента има и връзка с момиче. което използва само за забавления и не я обича значи той не може да открие любовта и е доста по-самотен отколкото си ти. Според мен ти за това време си постигнала много повече от колкото той. Евала за промяната. И аз като бях по-малка имах метал стил и такива дрехи. но като станах на 18 си накупих чантички. токчета. След 20 годишна въздраст човек трябва да си промени стила. Прекалено шантаво е на тези години да ходи като метал. изглежда несериозно. Добре си направила. Продължавай в същия дух. За нищо на света не се връщай при него. Ще слезеш ниво надолу.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 4144252e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От мен съвет и аз така имах връзка влюбена загубена до уши да ама приказката свърши, разделихме се. Много тежко го приех. След като си изплаках душата 2 месеца реших че аз ще имам приятел какво ли не не правих половин година така и никой не харесах и не стана и накрая си казах ми какво пък толкова нали имам приятели ще съм щастлива с тях не ми трябва никой. И така излизах с 2 момичета и отделно всяка вечер излизах с едно момче абсолютно нищо нямаше помежду ни, но в един момент просто се влюбихме и така сме заедно почти година живеем заедно и осъзнах че с предишния не е било нищо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker