Обичам го, но той е с друга! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам го, но той е с друга!
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 2792 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 16 и от много години си падам по едно момче, което е на 21 години. Познавам го, но той не знае коя съм аз. Проблемът е, че той е имал много приятелки, а аз никога не съм имала приятел и винаги съм искала само него. Не успях да му призная за чувствата си, защото съм ужасно срамежлива и притеснителна. Той харесва всякакви момичета и не се интересува от външния вид. Лятото реших да му пратя покана и да му пиша, но той вече си имаше приятелка и все още са заедно. Ужасно много мразя това момиче, защото аз съм тази, която първа го познава и го харесва. Те са заедно вече от много време. Преди той е бил много нараняван от други момичета, но новата му явно е сериозна. Те са от една и съща зодия и това още повече ме наранява. Когато разбрах, че той има приятелка бях в училище и се разплаках пред всички. Всеки ден и всяка нощ плача за него. Аз бих направила всичко за него. Буквално се побърках и моята приятелка ми казва, че имам нужда от психолог. Скъсвам се от плач, мисля за него и страдам много. Чувствам се ужасно и имам чувството, че те никога няма да се разделят. Как да ги разделя? Вече съм готова на всичко. Късам се от болки и от мъки. Толкова много съжалявам. Най-много се притесних да му пиша, защото той е бил с много момичета, а аз съм нищо. От толкова много години го харесвам. Неговата приятелка е по-малка от мен и не учим в едно училище, за което се радвам. Цели нощи плача, защото той обича друга. Как да ги разделя, за да бъдем заедно? Не ме упреквайте, защото знам, че сгреших. Не издържам да гледам снимките му с нея и да се чувствам на нейно място. Мисля, че никога няма да се разделят. Какво ще правя? Не мога да се откажа от него. Той е първи в сърцето ми и изпитвам чувства, които не мога да опиша с думи. Постоянно ли ще плача? Искам това да се свърши вече. Реших да споделя с Вас, защото няма на кого да си излея мъката. Случвало ли Ви се е? Какво сте правили? Как са се оправяли нещата? Моля, публикувайте историята ми! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 95464eb412
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се познавате. Просто го харесваш, но той не те знае коя си, дори и не знае, че го харесваш. Споко, ще ти минат чувствата все някога.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 58198e6646
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той е голям за теб. На 21 г той иска сериозна връзка, секс и пр. А ти имаш още няколко години, в които да растеш, да учиш, да флиртуваш с момче на твоите години. Успокай се. Той ти озглежда готин, но ти незнаеш дали ще си допаднете с него, дали ще се разбирате. Малко ти е като мечта. Но реалността често е друга.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: d262b11fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък съм тази, която ще те разделя с него, ако се съберете. Не се съмнявай в това!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 86be5744aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Момиченце, неслучайно има една поговорка която гласи Насила хубост не става! Ако той не те харесва и не иска да е с теб ти няма как насила да го накараш да бъдете заедно разбери! Това не ти е играчка, с която да си играеш, когато ти скимне това е друго човешко същество със свое мислене мнение и чувства! Още нещо малката тръгнеш ли да правиш номерца да го скараш с неговата приятелка само ще го накараш да се отврати от теб! Остави ги да си живеят живота нямаш място там! Бягай да си пишеш домашните и не се занимавай с простотии! С това мислене утре и семейства ще почнеш да рушиш бе! Пикла!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 1d5906add6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: Той ще ме хареса, защото неговата приятелка е отвратителна и е дебела, а аз не съм. Няма да ги разделя, защото искам да дам шанс на връзката на в бъдеще. Просто се надявам някои ден те да се разделят и тогава аз ще се свържа с него. Той няма да ме отблъсне, защото никога не е отблъсквал момиче, което го харесва. Аз съм говорила с негови приятели и те ми дадоха тази информация. Не съм малка за него, защото неговата приятелка е доста по-малка от мен. Въпросът ми беше дали според Вас те някога ще се разделят?

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 1d5906add6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Той ще ме хареса, защото неговата приятелка е отвратителна и е дебела, а аз не съм. Няма да ги разделя, защото искам да дам шанс на връзката на в бъдеще. Просто се надявам някои ден те да се разделят и тогава аз ще се свържа с него. Той няма да ме отблъсне, защото никога не е отблъсквал момиче, което го харесва. Аз съм говорила с негови приятели и те ми дадоха тази информация. Не съм малка за него, защото неговата приятелка е доста по-малка от мен. Въпросът ми беше дали според Вас те някога ще се разделят?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 40240a55b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Я намали малко това самочувствие до небесата , защото така както летиш нависоко изведнъж можеш рязко да паднеш на земята! Светът не се върти около тебе и нещата не винаги стават както на нас ни се иска! Освен това външният вид не винаги е най- важното по - важна е вътрешната красота. Може би е той я е харесал заради някое от качествата и. Може под нейната външност се крие едно мило и нежно момиче което се нуждае от обич и подкрепа. Ти откъде ще знаеш каква е като човек след като съдиш хората само по външния им вид? Кел файда, че си красива щом така твърдиш след като отвътре си повърхностна и изтъкана от злоба и омраза към човек, който дори не познаваш!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 1d5906add6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От авторката: Дайте ми съвет!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 13b05d31d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти какво искаш бе момиченце, да ти казваме само това, което искаш да чуеш ли? Ами то не винаги съвпада с истината. Не мислиш ли, че щом нито един не те подкрепи досега, то другите коментари са прави, а ти не си? Разбери не може да накараш някой да бъде с теб, ако той не желае! Стига се бори за безсмислени каузи и ходи да си пишеш домашните!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: dae3d69b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката: Аз първа го познавам и аз първа го харесвам. Просто си мълчах, защото съм много срамежлива. Какво искам ли? Искам да го направя много щастлив, защото страдам заради него. Защо аз да си гледам образованието? Хора, аз съм доста по-голяма от приятелката му. Тя е малка още. Какво мога да направя? Ако исках някой да ме упреква нямаше да пиша тук, защото и без това хората ме натоварват психически. Не мога да спра да мисля за него, но трябва да помисля и за себе си, защото аз съм човек, който не е в добро психическо състояние и съм много агресивна. Ами ако навредя на себе си или на някой друг, без да искам? Какво ще правя? Не издържам да се тровя заради него, а той да е с друга! Дори много бих искала сега да му призная за чувствата си, за да ми олекне, но не мога, защото той е с друга! Тя какво иска от него, не мога да разбера? ! ПОМОЩ..!!

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 305acd7795
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Боже, какви хора има на този свят! Ти го харесваш и искаш да ги разделиш.... и да не мислиш, че ще ти скочи веднага? :D

Спри да действаш като болна. Има достатъчно свободна мъжка плът за теб.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 2adf8d59a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Той е много по-голям от теб според мен трябва да тръгнеш с момче на твоята възраст

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 2adf8d59a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Той е много по-голям от теб според мен трябва да тръгнеш с момче на твоята възраст

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 2adf8d59a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Той е много по-голям от теб според мен трябва да тръгнеш с момче на твоята възраст

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 2adf8d59a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Той е много по-голям от теб според мен трябва да тръгнеш с момче на твоята възраст

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a08d21ddc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   "Аз първа го познавам и първа го харесвам", хайде сега, все има и някоя преди тебе...

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: dae3d69b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От авторката: До номер 21 аз съм почти на 17 години, а той е на 21. Неговата приятелка е на 14-15. Тя е малка, тя трябва да си гледа уроците. Не ме интересува кой е свободен аз искам него! Той ще ме хареса, защото той харесва всички момичета, но с тази са заедно вече от 7 месеца, а аз го познавам от 7 години.. да му се не види, бе! Защо тя? След толкова дълга връзка има ли шанс да се разделят? Тази какво иска от него? Как да я разкарам, искам да призная чувствата си, писна ми да крия!!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a08d21ddc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Дай го на прокуратурата, тя е малолетна, ще го осъдят за педофилия, ти ще му ходиш на свиждане в затвора и като излезе, ще е твой.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8257b31ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Много си разглезена и не мислиш като 17 годишна, а като дете на 6. Надявам се да си трол, защото ако си сериозна ми е жал за теб. Иначе ако пък толкова го искаш и си мислиш, че си много по-добра от нея и веднага ще те приеме - признавай му чувствата си - не е нужно да чакаш докато се разделят, защото може и да не стане.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e22a2e5f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Мило момиче, до преди 1 година и аз бях същата като теб, но аз си харесвах момче мой набор. Познавахме се от много малки. Но учим в различни училища. Умирах за него, докато не разбрах какви неща е говорел заради мен, и че си има др приятелка. От тогава го мразя и ненавиждам. А сега имам прекрасно момче, с което се обичаме истински. Ще ти мине- ще си казваш, , как съм го харесвала този, , . Повярвй ми!

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1f499a3995
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Ако този човек беше свестен щеше да се занимава с момичета или на неговата или близка до неговата възраст минимум на 18 или 19 години, а не с малолетни и непълнолетни момиченца! Моя позната преди години си падаше по един неин съсед от другия блок, тогава беше на 16, а той на 19- 20. Тя му беше признала чувствата си, обаче човекът беше свестен и и каза, че е малка за него, а той си пада по по - големи момичета. Тя страдаше за него и един ден стигна до там пияна да отиде у тях. После се чустваше много зле осъзнавайки колко се е унижила за човек, който не споделя чувствата и. Как и размина ли тя го блокира навсякъде, за да не гледа снимките му, а и малко след това той замина да следва в чужбина и така като не го виждаше лека полека охладня към него. Аз в гимназията също бях в подобно положение положение харесвах момче от по -горен клас, въпреки, че ми беше пределно ясно, че нямам шанс. След като випускът им завърши година преди малкия и той вече беше заминал да следва в друг град аз мислех все по -малко и по -малко за него и му пишех все по -рядко. А когато и аз станах студентка вече го бях забравила съвсем. До ден днешен ми става смешно като се сетя за това и се чудя какво толкова съм харесвала в него. Запази си някъде темата и я прочети отново на глас след няколко години 4 или 5 ще има да се смееш доста!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1d5906add6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   От авторката: Годините нямат значения, майка ми и баща ми имат 9 години разлика...

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: dae3d69b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   От авторката: Моля Ви, пишете нещо.. Съвети?

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 17aa74b3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Като ги разделиш, няма гаранция, че ще бъдете заедно. Но, щом имаш чувства към него, му ги кажи. Нека той знае, че ти харесва. Какво ще произтече от това, не е ясно. Може да те използва за секс, може да не ти обърне внимание и пр.
Изобщо в живота се случва теб да те харесват някои момчета, пък ти да не ги харесваш. Както и обратното - ти да харесваш някого, но той да не те хареса. Има съдба, има карма... Може пък кармата ви да не сте заедно.. Изобщо животът е сложен. А на мен ми се струва, че ти имаш други проблеми, може би в семейството ти и те избиват в отношението с това момче.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b47670ba97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Мила, каквото имахме да ти казваме вече сме ти го казали не знам какво повече очакваш да чуеш от нас! Вземи посети добър психолог, защото твоето вече не е нормално, това не е любов, а мания!

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: dae3d69b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   От авторката: Разбира се, че той ще ме хареса, защото приятелката му е дебела. Той е ходил с много дебели и грозни момичета, а защо мен да не ме хареса, като на мен нищо ми няма... Родителите ми страшно много ме подкрепят, но не могат да ми помогнат по този въпрос. Те знаят, че го харесвам. Вижте, страшно много страдам, защото те са заедно от много време и постоянно си качват снимки, а аз плача, защото те все още не са се разделили! Аз как ще успея да ги разделя? Знам, че си вманиачена, защото много го обичам.. Рязах косите си и вените си заради него, пиех успокоителни. Не издържам вече! Много искам да му призная, но той си има приятелка. Как да му кажа? Искам само него и толкова...

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 22b76fbaea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Момиче , и продължаваш да мислиш простотии ! Ако ми беше дъщеря бързо щеше да си го избиеш от главата заиграе ли шамарената фабрика ! И аз много работи искам ама като не станат ,нито тръгвам да правя фасони ,нито да се самоубивам ! Глезла , свикнала си все твойто да става !

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 22b76fbaea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Още нещо момиченце, с това поведение и начин на мислене си за освидетелстване извинявай, че ти го казвам! Мястото ти е в специализирано заведение, не сред хората! Днес си опасна за себе си, утре ще станеш опасна и за другите, ако вашите не вземат мерки! Дано не те гледаме по новините после?

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a08d21ddc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Ееее, баялдисахме вече от тебе бе, девойко! "Грозна, дебела, отвратителна, какво иска от него... " Какво иска, какво иска, ами сигурно, каквото и ти искаш! Аман!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: dae3d69b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   От авторката: Обиждайте ме, но нищо не разбирате! Защото всеки Божи ден си тровя нервите!... Момчето трябва да е мое, а не на онази пикла, която от ''вчера'' го познава..аз първа го познавам и от много години го харесвам! Тази просто се възползва от него, защото той е богат има пари, коли, всичко..А тя нищо няма, знам че не е от заможно семейство, а моите родители са доста богати, от нищо не съм била лишавана! Мисля си, че понеже тя не е богата и може да го използва, а глупакът тича след дебелия и задник. Аз искам да имам истинска връзка с него, не искам пари, подаръци и глезотиики. Имам си всичко! А тя онази нищо няма и просто се възползва от него. Това просто е самата ИСТИНА, това ме дразни!! Искам да му кажа, че го харесвам, но как? Той сигурно сам не може да се отърве от нея, а аз как да му помогна?

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8257b31ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Може той да харесва само "дебели и грозни" момичета без психични отклонения. "Дебела и грозна" може да станеш, но последното ще бъде проблем.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 14d9c34480
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Като не искаш да те критикуват защо писа темата ? Ще се научиш малко да търпиш критика в живота никой няма да те гали с перце !Лигла ! И парите не са всичко на тоя свят момиченце ! Навярно ти си едно от онези момиченца които нямат достатъчно интелект да влязат в хубаво училище и се налага мама и тати да те бутат с парички . Прекалено много са те разглезили и то си личи . Ти с това поведение и начин на мислене не само ще отблъснеш този човек ,но и всички други мъже ! Аз не виждам ако не се промениш и не осъзнаеш , че светът не се върти около теб кой нормален мъж ще те търпи !

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a08d21ddc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   42 съм. Ама ти продължаваш!!! Абе, аз бях писала, да пратиш вашите с жива музика и по-големичка зестра, да го искат от родителите му, ама редакторите не им се видя подходящ съвета ми и го изтриха.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: dae3d69b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   От авторката: До номер 44...Той не живее с родителите си! Не съм лигла, никога не съм била егоистка, но щом харесвам някого съм готова на всичко за него.....

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 30e0753657
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Тази история ми прилича на сериала „Огледален свят”. Ако не си го гледала намери в интернет епизодите и си прави съответните изводи. Защо ти го давам за пример ли? Ами защото виждам големи прилики между теб и отрицателната героиня там. Тя е разглезена богаташка, с лабилна психика, свикнала да и се угажда за всичко и светът да се върти около нея. Злобее срещу приятелката си, защото бедното момиче успява с много усилия в един от най-добрите университети, докато тя въпреки ходенето на частни уроци не успява. Пада си по богатото момче Емир, но той хабер си няма от нея. Дори, когато се запознават пак не е по -различно. А, когато разбира, че харесва бедната и приятелка прави сцени и се опитва да ги убие. И знаеш ли какво постига с това на 2 пъти лежи в лудница и хората я сочат с пръст. Чак накрая осъзнава, че не може да принуди някого да бъде насила с нея.

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: dae3d69b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   От авторката: Мисля, че са се разделили и много се радвам... Кажете ми сега как да действам? :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 42687e76b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Да ги разделиш? То тогава ти не го обичаш. Та ти си егоиска. Та на теб не ти пука за неговото щастие. Ако го обичаше истински щеше да се откажеш, защото е щастлив. И да скъсат лицемерен егоист като тебе няма шанс. Ти ако ги разделиш ще си същата като другите момичета който са му разбивали сърцето. Ако го обичаш... остави го с щастието му.

D2

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker