Помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Помощ
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 938 пъти
Здравейте, .... започваммм... лятото отслабнах с нискокалорична след това бавно увеличавах калориите, а когато с прекаля и надвиша отгладувам например: (днес съм на 1700... на др ден няма да ям или ще ям около300 ккал.. така като събера 1700+300 да се получи под 1200.
Правилен ли е този начин на отгладуване? .. и така продължавам.. досега успявах да си запазя 47кг. макар че лятото бях по малко... та както и да е.. искам да ви попитам как мога да отслабна още малко... не съм се теглила скоро но знам че съм напълняла... Не ми казвайте че това са нормани. кг.. или дори по малко... изобщо не ми личи колко кг.. съм изглеждам все едно съм 56.. 57и не се харесвам не мога да се понасям вече... искам да отслабна ограничавам се от нездравословните храни.. единствено което не смятам към дневния си прием на калории това са ябълките и понякога изглеждам дори около десет на ден.. въпрос... наистина ли са с отрицателни калории.
Колкото до спорта... просто нямам нито време нито място... но искам да пробвам с бягане... отслабва ли се от бягането и колко калории се горят примерно от един час бягане.. ии дали след като спра да бягам ще стана както преди... смисъл ще си върна килограмите... ако и дори след това намаля храната.. благодаря ви...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: c153dc53be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! За баланса с калориите не мога да ти кажа дали е правилен. Аз съм жена 1. 62 висока 56кг, но никой не ми вярва, че тежа толкова. Даже 50кг не ми дават. Бягам по 45-60 минути през ден. Бягането на всеки влияе различно на килограмите. Сега ще ти обясня какво имам предвид. Когато започнах да бягам преди една година бях 52кг и изглеждах по-пълничка от колкото в момента. Качих 4кг, но си го обяснявам, че съм качила мускулна маса. Затова спрях да гледам кантара и започнах да гледам сантиметрите - обиколка на талията, бедрата и т. н. Имам познат, който с бягане свали много килограми, но той беше с наднормено тегло. При всеки е различно, зависи какво е тялото ти. По описанието, което даваш моето лично мнение (абсолютно непрофесионално) е, че точно като мен ще качиш няколко килограма, но ще започнеш да изглеждаш по-добре. Нали си чувала, че мускулите тежат, за разлика от мазнините. Сама си се убедила, че цифрите на кантара не са показател за това как изглеждаш. С един час бягане изгарям към 500 калории.

Моят съвет е да започнеш да бягаш. Ще ти отнеме време докато успееш да избягаш 60 минути без спиране (може би около месец), но не се отказвай. Остави кантара и си купи метър, който да ти стане новия критерий за отчитане на резултатите. Бягай пред ден-два, тоест не всеки ден. Тялото има нужда от време за да се възстанови. Измервай се един път на две седмици за да можеш да оцениш резултата. Сигурна съм, че няма да съжаляваш след два месеца като се погледнеш в огледалото. Друго важно е да не се награждаваш за добра тренировка с нещо вкусничко. Ако запазиш режима си на хранене и включиш бягане, резултатите ще са положителни за кратко време. И пак повтарям - забрави за кантара.
Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c153dc53be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм пак номер 1. На въпроса ако спреш да бягаш дали ще напълнееш. Ако си спортувала няколко месеца и спреш, ще свалиш килограми. Мускулите отново още станат мазнини, но вероятно дънките ще започнат да ти стягат, въпреки че кантарът показва по-малко.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: b8603980b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм висока 1. 62 и тежа 48кг. Не съм пълна, но искам да стегна корема си, защото имам малко излишна мазнина. Но проблема е, че обичам сладко и всеки ден или през ден ям по една две вафли или руло и все такива. :) Ако не спра сладкото и почна да бягам ще се стегне ли? Ако не, някой по запознат с нещата може ли да ми каже кои храни да избягвам?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c153dc53be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей номер 3! Тялото на всеки човек е различно и е трудно само по килограми и височина човек да се ориентира как изглеждаш. По мои лични предположение имаш само леко отпуснато коремче (тоест нямаш голям корем, който е непропорционален на останалата част от тялото ти). Затова моят съвет е да ограничиш тестените изделия. Да спираш съвсем сладкото би било добра идея, но аз лично никога не бих успяла да го направя. С ограничаване на тестените изделия малко бягане и малко коремни преси ще имаш резултат. Лично теб те съветвам да не бягаш много - по 15 минути 3-4 пъти седмично. Имаш късмет корема се смъква най-лесно. Само трябва леко да се ограничиш, а с малки упражнения ще го стегнеш. Далеч по-трудно би било ако примерно задника ти беше голям. Така че няма нужда да се изсилваш с диети и мъчителни спортове, съвсем малко ти трябва.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 0ec6c6be42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   За да отслабнеш задължително е да се съчетава спорт с диета. Само с диета няма трайно отслабване, както и само със спорт. Започни да бягаш, да ходиш на танци или просто качвай всички стълби пеша, ако толкова нямаш време. Но само с диета няма да отслабнеш, нито ще задържиш килограмите. И забележи- спортът трябва д го практикуваш за цял живот, ако искаш да си слаба.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker