Как да спре да ме интересува мнението на останалите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да спре да ме интересува мнението на останалите
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1268 пъти
Здравейте. Аз съм момиче, на 13 години. В моя клас има едно момиче, което е много известно, съответно и красиво. За жалост не бих казала, че е добра по характер. Известността я накара да се промени коренно. Аз я познавам преди да стане популярна, и не беше лоша, никак даже. Но всичко рязко се промени, както казах по-горе. Тя си, , вдигна, , самочувствието твърде много, вероятно заради голямото внимание, които всички й дават --- най-вече момчетата. Тя започва да си показва и формите. Под, , показвамчне на форми, , имам в предвид, че започна да слага сутиени и потници под сутиените, които да правят гърдите й по-големи, тесни клинове, слага грим. Това не е важно, молбата ми за съвет към вас не е свързана с външния й вид, ако мога така да се изразя. Проблемът е, че тя не може да мълчи. Всички я мислят за най-красивата, което й придава още по-голямо самочувствие и тя си позволява да мачка всички. По най-гадният начин. Разплаквала е толкова много момичета от класа, включително и мен. Излага и обижда по ужасен начин, че просто няма как да не се разплачеш. Аз съм по-срамежлива и съчувствам на хората, което ме прави твърде добра и затова не си позволявам да обиждам и отвръщам, най-малкото пък да се сбивам. Никой от класа ми не е защитавал някого, когото тя е обиждала. Всички си мълчат. Може ли да ми дадете съвет, как да се справя с емоциалността си, по-скоро как да спре да ми пука за мнението на другите. Знам, че отстрани изглеждам много чувствителна, а може би съм такава. Ще бъда много благодарна ако някой ми даде съвет как да преодолея това и да не ме интересува мнението на хора, които не зачитам и не уважам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: f9d8fe4188
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз до 5ти клас бях така,когато ме обидиха ,веднага почвах да рева и да се самоупреквам.Бях леко пълничка и отличничка, и за това ми се подиграваха.Нямах никакво самочуствие,имах 3-4 приятелки.Беше ме срам да се запознавам с нови хора,излизах само,за да отида до училище и да се прибера.Реших,че вече не искам да е така.Когато стана лято се записах на лека атлетика и свалих доста килограми и така самочуствието ми се покачи рязко.Когато дойде началото на новата учебна година,тоест 6ти клас,никой не можеше да повярва,че това съм аз.Сприятелих се с много хора през тази година,не ми пукаше вече за чуждото мнение,обидеше ли ме някой,веднага му отвръщах тройно и вече не смееха да ме закачат.Но не бях като другите да се заяждам без причина,да се подигравам на хората без да са го заслужили,все пак знаех,че това чуство е ужасно.Вече съм 9ти клас имам много приятели,излизам всеки ден,не мога да кажа,че имам огромно самочуствие всичко е в границите на нормалното и изобщо не Съжалявам за тази моя промяна.Та съветът ми е просто да не мислиш какво е мнението им за теб,да се чустваш сигурна,дори да не знаеш какво правиш,прави го с вдигната глава.Отвръщай им,не им позволявай да се държат с теб така!Третирай ги така както те се държат с теб.Запиши се на някакъв спорт,извънкласни дейности,промени се външно и най-вече общувай!късмет

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0f02acf520
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката до N1: Благодаря ти за съвета, надявам се да ми е от полза..

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 1fa124b5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка, хич не и се връзвай на тая пикла! Ходи с високо вдигната глава на училище и хич да не ти пука! Предполагам щом си на 13 си 7 клас, така че я изтрай още малко до края на годината и после проучи в кое училище ще ходи, за да не попаднеш пак в един клас с нея. Не е важно колко си бил популярен в училище важно е какво ще постигнеш по - натам в живота! Такива като нея, които в училище имат самочувствие до небесата след време животът много яко ги очуква завършат ли и попаднат ли реалността. Работодателите и изобщо няма да ги интересува дали е била звездата на училището, а това как си върши работата и ако и там демонстрира такова самочувствие до небесата директно ще я изритат никой няма да я търпи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: cd660792a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз до 6ти клас бях като теб но вече съм 8 ми и мога да ти кажа че мнението на който и да е не ми влияе вече.Разбрах че няма смисъл все някога ще се намери някой който да не те харесва или да иска да те промени но това не трябва да ти влияе.А за онази по добре отиди при нея и и кажи ако трябва пред целия клас "Виж не се прави на много интересна защото не си и спри да се мислиш за светица...нито си по различна нито си някаква специална а си просто поредната кифла която се чуди как да си изгради самочувствието със страданието на другите...така че се стегни защото сама се излагаш" и колкото и да нямаш смелост го направи повярвай ми така пред вс първо че ще блеснеш второ и ти ще си вдигнеш самочувствието много ;) късмет и не им се връзвай на такива

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 592a07a9aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Май не знам за друг начин освен да превъртиш. Съвсем сериозно - чувал съм за митичните бивши паникьори от чуждото мнение и настоящи непукисти, но не познавам такива. Обикновено дразни ли те чуждото мнение, това си остава. Но иначе редовния съвет е "хич да не ти пука и не му/й обръщай внимание!" Е, ако на теб ти се получи, радвам се! На теория все някой някога ще успее - както се твърди, че маймуни са еволюирали преди много-много години.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0f02acf520
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: принципно се старая да не обръщам внимание на никого, или дори самите провокации, ама понякога удрят по много гадни места и няма как да не те заболи.. ;) Но ви благодаря за съветите.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: c85f1c4a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз бях така. Съветът ми е ако те обиди не и ти да я обиждаш, а да й отговориш остроумно без обиди. Ще ти дам няколко примера и после ще се упражняваш малко, и ще видиш, че сама ще започнеш да измисляш оригинални отговори на нейните обиди без да включват някакви неприлични думи. Ето и примерите.
Тя: Идиотка- Ти: Ами то идиотизма е заразен, сигурно съм го прихванала от теб. Понеже тук само ти имаш симптоми на болна от идиотизъм.
Тя: К*рва- Ти: Ти пък от къде знаеш аз каква съм след като не общуваш с мен.
Тя: Проститутка- Ти:1. А, я гледай ти колежка. Не съм те виждала на магистралата или ти си луксозен ескорт. 2. Аз поне не се обличам като такава.
Тя: К*чка:- Ти:1. Да ти приличам на куче от женски род? 2. Аз не съм кой знае колко умна, но поне знам, че думата кучка означава куче от женски род. А ти да виждаш да имам 4 лапи и опашка?
Тя: Ти не се меси! - Ти: Ако желая ще се намеся. Никъде не пише, че е забранено да се месиш в чужд спор.
Просто помисли малко по различно от обикновеното и ще се залееш от идеи.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: ef4b840380
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И мен ме обиждаха доста само че аз съм момче.
Сега съм на 24 но когато аз бях почти колкото теб ме обиждаха наричаха ме луд, гей, ненормалник- заради заболяването ми.
Въпреки това аз бях най добър в класа.
В 8 клас имахме един алкохолих той псуваше майка ми. Тя по рано му беше ударила шамар, за да ме остави на мира ама не стана.

Горе главата мило дете

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker