Заряза ме заради друга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Заряза ме заради друга
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1631 пъти
Моля администраторите да публикуват историята ми :)
Момиче на 14 години... От тази година съм в ново училище и още в началото си харесах едно момче от класа. Станахме супер близки и той не подозираше че го харесвам (в продължение на половин година) накрая събрах смелост и му го намекнах и така се случи че станахме двойка... бяхме един месец заедно но той тръгна последните 2 седмици от връзката ни да се държи ужасно и да ме игнорира. Вчера говорих с него и той понеже не е искал да скъса с мен е опитал да направи така че аз да приключа връзката. Разделихме се аз се държах да не показвам че ми пука пред него и си останахме приятели. Проблема е че по времето докато бях с него той се запозна с едно момиче и станаха приятели аз изревнувах веднъж от това че прекарваше повече време с нея а мен ме отбягваше и той ми се разсърди защото съм му нямала доверие. Увери ме че няма нищо освен приятелство между тях въпреки че оная го харесваше и като всяка к*рва (с извинение) опита да ме отдели от него... Еми тя успя. Той е имал симпатии към нея и за това се е държал студено с мен. Но те не биха тръгнали защото едно момче (най добрият приятел на бившия ми) харесва от одавна това момиче и бившия ми дори и да иска няма да тръгне с нея или поне за сега няма... Въпроса е че много ме боли и въпреки това че връзката ми беше кратка ми беше първата и не знам какво да правя всички ми казват "забрави го" но не е толкова лесно защото аз държах много на него а той на мен явно не. Всичките ме предупредиха че той не е сериозен но не знам аз очаквах друго да стане. Аз лично имам самочувствие (не голямо ами нормално)и мисля че съм хубава, слаба съм и умна сравнение с онази другата тя е непоносима и съжелявам че го казвам но целия ми клас е на мнението че е грозна (въпреки че не е толкова важно външния вид но да отбележа). Сега след като ме замени за нея си смачках самочувствието и се чувствам като най грозното момиче на света, спрях да се храня защото просто нямам апетит и само рева и съм в депресия. Проблема е че го виждам всеки ден и няма отърване и ако може ми кажете начини как да ми мине по бързо защото имам чувството че поне още година ще рева като луда за този кретен който докато беше с мен обръщаше внимание на всяко момиче но не и на мен. Беше на принципа ако аз не отида при него той няма да се сети за мен :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 856590095a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Oх... Тази история ми е позната :) Аз съм 9 клас сега и миналата година, когато и аз бях в нов също с едно момче от класа се харесвахме...И една година и половина по- късно аз все още съм луда по това момче, а той не е сигурен в чувствата си... Мисълта ми е, че от личен опит знам какво е всички да ти натякват да го забравиш, но знаеш ли какво... Ако го обичаш толкова просто не можеш... Но за твоя случай мисля, че това е по- доброто решение. Ти самата казваш, че си красива и умна. Тогава сигурно има много момчета, които те харесват, но ти не им обръщаш внимание заради един кретен... А според мен е най- добре да отделиш време за себе си и да се отдадеш на някое хоби или на приятелите си, които винаги ще те подкрепят и развеселяват. Успех :3

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: b54f47b531
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вместо да се занимаваш с момчета залягай над учебниците! Историята ти е написана много неграмотно.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: b54f47b531
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   А може ли първо вместо да се занимаваш с момчета да хванеш учебниците по български ?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0139ecb2e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Смени класа или отново училището... КАто виждаш всеки ден този човек ще ти е трудно, все пак сте в един клас... :) Иначе после всичко бързо ще отшуми и втори път никакво влюбване в съученик!!!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 11f280c6ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момче съм на 16 години. Имах наскоро една като теб, обърнах и малко внимание и тя като теб реши, че ще се впрегна с нея за цял живот. Досадно ме преследва и е много отблъскващо. Имам си нова приятелка, която боготворя, защото за разлика от такива като теб няма някакви претенции и очаквания. С нищо не ме натоварва, а и не се занимава, с която и да е друга от познатите ми и не им приписва разни грозни определения. Аз лично повече никога не бих общувал с теб.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c30ca326a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ще ти мине. Времето лекува... А щом всички са ти казвали, че е несериозен, ти защо не се вслуша в тях? Според мен той още е малък и незнае какво иска. Не ти трябва такъв само да ти опъва нервите докато пробва ту тук, ту там какво иска. А и как да ти кажа -Насила хубост не става. Ако харесва нея, а не -теб, ти нищо не може да направиш. Така сигурно има момчета, които те харесват теб, а ти тях-не.
Имаше една песен-Аз търся тебе, ти търсиш друг, той турси друга, тя пък търси друг. Успокой се и започни да се занимаваш с нещо-ходи на танци, запиши се на езикови курсове, ходи на спорт...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 49f0833fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Значи другата е виновна. Вие кога ще разберете, че мъжете свалят, а не обратното. Задушавала си го. И как така си толкова красива и тн., а той не те е харесвал? Сигурно на него нещо не му е наред нали. ХАХА!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0b1b0bdd3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 7 дори не ме познаваш а вече казваш че не би общувал с мен

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0b1b0bdd3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 9 просто казвам че не съм грозна и съм слаба защото спортувам...имам добре-долу самочувствие.Той сам ми каза че ме е харесвал в началото доста но не е по дългите връзки.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0b1b0bdd3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Со 4 и 5 :
1.Защо си го написал два пъти то излиза че е от един и същи човек
2.ако съм допуснала грешки съжелявам на всеки се случва

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker