Двама.. :| ужас! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Двама.. :| ужас!
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 2503 пъти
Здравейте!
Момиче на 15г. съм и съм страшно объркана вече може би 3/4 месец насам. Проблемът е следният:
Ходех с едно момче, страшно много го обичах и все още го обичам (и мнгого моля без коментари от сорта на:ти си малка не можеш да обичаш.. чувала съм го много пъти и повярвайте ми, специално за това не мисля, че съм малка).. та това момче страшно много го обичам, въпреки че сто пъти се карахме, сто пъти късахме, наранявахме се, обиждахме се, изневерявали сме и все някак си прощавахме до моментът, в който той ми посегна и реших това наистина да е края.. И все пак не мога без него.. не знам това любов ли е, глупост ли е? Нямам си ни най-малка представа, както и да е, това не е проблемът ми. Виждаме се отвреме навреме, пием кафе, целуфчица и кой от къде е.. ЗНАМ, че това не е приятелство, но.. някак имам нужда от това.. НО имам нужда и от още нещичко.. или някого..

Има момче, което е от моят клас, с което никога не ми е било тъжно, никога не сме се карали, никога негативно нещо не е присъствало между мен и него.. Лошото е, че той е адски хлътнал по мен и аз по него, но чувствата ми към другия са по-силни.. може би, защото съм преживяла повече неща с него(било то хубави или лоши) не знам защо.. но ми е адски трудно да избирам.. Приятелките ме съветват един от двамата.. Както се пее в песента на Райна-двама "Балансирам аз по острието, колко много струва ми това, всеки миг предавам сърцето, как един да избера.. " и т. н. и т. н. и тази мисъл ми бърка в главицата всеки божи ден в продължение вече на 3/4 месеца.. Какво да правя?

Когато съм с бившия си приятел се чувствам уникално.. може би на моменти, но пак ми е хубаво.. Знам, че нямам бъдеще с него, защото и родителите ми не го одобряват (има си причини), но пък страшно много го обичам, а не мога повече да го гледам в очите и да му казвам, че е единствен за мен, след като не е.. Въпреки че той го е правил, но това са други теми на разговор..
А докато съм с "тайничкото момче" (с което знам, че си заслужава, но нещо отвътре ме спира) също ми е хубаво.. Адски объркано ми е.. Има и трети вариант: с нито един от двамата да не съм, но някак ако можеше и с двамата.. :| не знааам, адски сложно, объркано, детско, ужасно! ! HELPP..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3ca51da8f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти можеш да не си мислиш, че си малка за това, ама си малка...

bile

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 7647ea8cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Почти ти повярвах докато не стигна до Райна. Както прочетох някъде из сайта: Ако я нямаше чалгата, какво щяха да си пишат 14-годишните по скайповете.

Може да си мислиш, че го обичаш, но това е детска, незряла любов, което не е лошо, а даже прекрасно : )

Та, така .. аз на твое място бих избрала със сигурност вторият. Повярвай, погледнато отстрани можеш да изразиш обективно мнение ; ] Моето не е много обективно, поради факта, че не знам какви са ти отношенията нито с един, не знам как се държат те, какви се общо взето. Но попитай някоя близка приятелка честно да ти каже какво мисли : ) Без да е пристрастна.

Но аз съм за втория. И по-бързо, че мене така ме чака, чака един 4 месеца и накрая тъкмо да се съглася и той се отказа. Няма да те чака вечно.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: df0f7e0b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката:

Към номер 1: .. виж, наистина познавам себе си, наистина за моята възраст съм преживяла много и все още продължавам да преживявам и тежки и хубави моменти, да... това не ме прави пораснала, но разсъждавам много по - зряло в някои отношения дори от майка ми... приятелките ме съветват да избера втория, но, както казах, нещо ме спира... не знам какво, но изпитвам силни чувства и към двамата ии... не ми помагате като казвате, че съм малка... искам просто няколко предложения как да се справя =]
Към номер 2: Благодаря! =]

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e4ae69e99f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, мила!

Убедена ли си:

1) Че това с първия не е по навик? Или пък просто те привлича адреналинът?

2) Че вторият не те е привлякъл с това, че ТОЙ те харесва? Понякога жените сме толкова поласкани от нечие внимание (ако човекът е симпатичен и особено ако се намираме в труден момент), че наистина почваме да си вярваме, че го обичаме...

Помисли върху това.

Преди време бях в подобна ситуация - да избирам между много силна, но и много трудна любов и нова такава, която беше лека и безпроблемна като ухание на роза в слънчев майски ден... Обаче, с времето почнах да се усещам, че новият полека - лека ме превзе докрай и старата любов сама "умря"... Избрах новото и до ден дншен не съжалявам. Още съм с този човек, смея да кажа, много сме щастливи. Но това е строго индивидуално и зависи от случая и от конкретните хора.

Съветът ми към теб: Прави това, което ти радва сърцето най - много. А, това само ти си го знаеш, ние не бихме могли да ти го кажем, даже и да искаме. Сега си много млада и трябва да използваш времето, за да си доставяш радост, а не да си докарваш проблеми (те са за възрастните:) Не се вглъбявай толкова в теми от типа: "Родителите ми не го харесват.", "С него нямам бъдеще" и т. н. Ти няма да се омъжваш сега за нито един от тях, затова просто мисли за щастието си, за това, което те радва. Сега можеш да си го позволиш. На 25 вече няма да можеш:) Успех!

Борония, 21 год.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: d5b558f207
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   не мисля че си малка да си влюбена. Според мен трябва да не се виждаш с бившия особено ако ти е посегнал. Дай шанс на момчето в твоя клас. Пробвай се. Може би пък да се получи! Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker