Да се оженя ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да се оженя ли?
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 2266 пъти
Здрасти, момче съм на 17, не знам кво да направя адски ми е трудно, забил ми е мозъка на едно място, моля да ми дадете някакви съвети или мнения просто не знам.. Имам приятелка от 8 месеца сме заедно, и двамата не живеем България, по чужбина сме, лятно време се прибираме за България, миналото лято се запознахме.. възнамеряваме това лято 2017, да се оженим, ( сериозно сме го решили ), двамата се обичаме адски много, тя е моето щастие както и аз нейното, повече нейното можем един без друг, който е влюбен знае как е да искаш един човек а да не е до теб, да го чуваш и да го гледаш на камера само.. пък дойде ли нощ е адски тежко и болезнено, който има човек до себе си ще ме разбере.. хора помогнете ми какво да направя, не мога да мисля, мисля само за нея, как искам да сме заедно, как искам да заспивам и да се събуждам до нея, знам че съм на 17, но знам че тя е човекът за мен, тя е моят свят, ако не е тя аз пропадам.. кажете ми да го направя ли или не.. ние с нея го искаме на 1000%, просто не знам родителите ни как ще реагират особено мойте, понеже аз имам сестра която е на 20 и е само сгодена.. помогнете ми, ще съм ви благодарен от цялото ми сърце.. и Моля редакторите да одобрят историята ми.. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 74ab90a1c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За какво ви е да се жените сега? ! Просто си живейте заедно, докато на някой от двамата му мине влюбването.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: eaeff59e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И като се ожените - какво?

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d949cace23
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Наистина, какво ви пречи да си заживеете заедно, без да сте подписали? Не мога да ви се начудя на акъла.
Да не говорим как познавах една двойка, която по подобен начин се филмираше, годежи, еднакви татуировки, живееха заедно.. глупости. Накрая се разделиха по най-бруталния начин и се унижаваха по социалните мрежи един друг (само им гледахме сеира). Не само че не е имало любов, но не е имало и елементарно уважение към отсрещния. Днешните връзки са много странни.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: ccc4559e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момченце, в момента не разсъждаваш разумно. На тая възраст ти трябва да мислиш за бъдещето си не за сватби! Добре и да се ожените какво ще и предложиш след като и двамата сте непълнолетни и още мама и тате ви издържат? Това означава, че ако приятелката ти забременее двете семейства ще трябва да гледат и детето ви, тъй като вие няма да сте дорасли за подобна отговорност. Свали си филма „ Баща първокурсник ” -ситуацията е подобна на вашата и филмът е по -действителен случай. Голяма любов между кифлата на класа и умното момче и двамата дванадесетокласници. Момчето го приемат в Харвард и тъй като тя се бои да не го загуби нарочно го прелъстява след бала и забременява от него. Той разбира се си поема отговорността жени се за нея и я взема със себе си. В студентското градче започва да избива комплекси тъй като не прави нищо по цял ден, защото не учи, а с раждането на бебето става още по -зле тя изведнъж си дава сметка, че не се наживяла и зарязва голямата си любов оставяйки момчето да се справя само и със следването и с отглеждането на сина им. Гледай го и хубаво се замисли, сега може и да мислите, че сте намерили голямата любов обаче утре може да ви дойде друг акъл и да съжалявате, че сте прибързвали!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: bff3124023
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От Автора : Пичове, това нашето няма да мине, не знам защо така мислите, колкото до живеенето, ще го обмислим.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 1903f85140
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами скоро ставаш на 18 и по закон можеш да правиш каквото си искаш с живота си. Спокойно ще можеш и да се ожениш значи.
Ако нещо не ви е получи - един развод по взаимно съгласие и готово :)

Само те съветвам да не бързате с децата - поживейте си като двойка само двамата поне 6-7 години... ама в крайна сметка вие си решавате де.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: a4bab0573d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Още си много малък за женитба! Имам приятелка, която беше с нейният 3 години накрая се ожениха, а какво стана за 6 месеца се разведоха. А тя беше тогава на 19 години, едва ли ще повтори, да се омъжи повторно. В момента тя е с друг, а нейният и той е с друга.
Живеете си насемейни начала, но не подписвайте, защото първо сте малки и второ, тази стъпка се прави, когато обмислиш добре, какво искаш от живота, а не защото си мислиш, че си влюбен, а то може да е само едно увлечение, за кратко време.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 724a68b7cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Тоест ти оскаш тя да се премести от държавата, в която е и да дойде да живее при теб, в другата държава. Това повдига няколко въпроса-тя учи ли в училище? Ще може ли да се запише да учи при теб? Как ще я издържаш, щом си на 17 г.? Нали ще станеш глава на семейство. Какво мислят нейните и твоите родители?
Защо просто не се виждате по-често?

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: a8d16cdb36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От Автора : Нито моите нито нейните знаят за нас, и за това което сме решили колкото до подписване няма да се стига, искам просто да живее с мен, мисля че не е проблем поне за нас, иначе за деца не мисля, рано ми е още, искам просто да не се разделям от нея като цяло.. Много благодаря за мненията!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3de2bceb30
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора : Няма как да се виждаме често, разстоянието ни е някъде към 2500км.. И да няма как аз да я издържам, не знам кво ще правя..

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f570b52463
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторе, не отхвърляй така с лека ръка мненията, че любовта ви няма да е вечна. Хората ти го казват като по-опитни и патили.

Всички сме били на 17 и много добре знаем как се чувстваш и как си сигурен, че това е голямата ти любов. Аз също съм имал такава любов на 17 и на мен също ми обясняваха, ама аз си виках "какво им става на тези, нима не разбират, че тя е голяма ми и единствена за цял живот любов".

Дай, Боже, да е голямата ти любов, но всички на 17 са сигурни, че е голямата им любов, а чисто статистически едва под 1% се оказва, че е и после хората страдат, разочаровани са и т. н. Така че малко вероятно е да е наистина голямата ти любов, но това е нормално. Не се раждаме опитни, бъркаме, заблуждаваме се сами, разочароваме се, не вярваме на патилите, докато сами не се опарим. Това са нормални неща, не те виня, защото всички сме минали през това.

Само един съвет имам и се надявам да ме послушаш. Щом толкова се обичате, заживейте си заедно, но бързай да склюваш брак и да правиш деца.

Нека мине малко време, нека се разбере наистина дали се обичате. По-добре си дай срок от 2-3 години, отколкото да направиш някоя глупост, за която после може да съжаляваш цял живот.

Сега си на 17, ще живееш вероятно още 60-70 г. Дали ще си женен 70 г. или 68 г., тов анищо няма да промени, но поне гледай да се застраховаш от евентуални грешки. Пък ако се окаже наистина голямата ти любов и време го докаже, още по-добре.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3de2bceb30
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Автора : Номер 11, Благодаря братле много ще се вслушам в думите ти, и да няма да се женим, просто искам тя да живее с мен, не знам майка ми и баща ми как ще реагират, ще помисля много сериозно у Благодаря на всеки за съветите, Благодаря и на теб братле!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 8de701c20f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторе, номер 11 ти го е казал най-добре. Прочети му коментара още един-два пъти и разсъждавай добре. След неговия коментар аз няма какво да добавя, но искам да му поправя една малка неволна грешка. В третия абзац отдолу нагоре автора пише:
"Само един съвет имам и се надявам да ме послушаш. Щом толкова се обичате, заживейте си заедно, но НЕ бързай да сключваш брак и да правиш деца".
От този по-хубав съвет няма да получиш.

 
  ...
преди: 7 години, 29 дни
hash: 3de2bceb30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От Автора : Благодаря на всички ви, да няма да подписваме, за деца е много рано, има време, проблема е там с моите и нейните родители, не знам как ще реагират особено моите, защото аз ще се прибера сам и като дойде време да си замина кво да ум кажа не съм сам ще взема приятелката ми с мен, пф много съм объркан!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker