Животът ми е толкова сив - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Животът ми е толкова сив
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1358 пъти
Здравейте, момиче на 18 съм, което просто иска да избяга вече. Накратко- нямам много приятели, имам си приятел, щастлива съм, но същевременно откачам. Животът ми е разделен на 2 - хубавата реалност с гаджето и другата черна част, която е ежедневието. Откакто започна лятната ваканция направо умирам. Всичките ми съученици и дори роднини само ходят на море, на планина, на екскурзии, работят и аз съм тук-всеки ден едно и също едно и също. Преди не ми беше така.. може би бях свикнала на това ежедневие, но миналата година имах възможността за първи път да видя нещо, да отида на истинска почивка, да се забавлявам и сега всеки ден ми се плачи от носталгия. Пробвах се да работя, пратих доста сиви-та и нищо. Дори не ми се обадиха. Малкото ми приятели са извън града и дори няма с кой да изляза. Пък и то един град... няма къде да отидеш....

Опитвам се да се разнообразям-уча, пиша статии, спортувам, направих си дори блог ама въпреки това... всяка минута и секунда съм в нас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 401eaca1c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нямам много какво да те посъветвам, но ако това ще те успокои мога да ти кажа, че аз съм в абсолютно същото положение, но дори малко по-зле, защото аз вече и приятел нямам, замина да работи на морето и ме заряза, а аз също като теб нямам никакво разнообразие - нито ходя на почивки, нито имам с кого да изляза, нито успявам за сега да си намеря работа (аз също съм на 18 г. ), за капак и обстановката вкъщи често е напрегната и понякога имам чувството, че ще откача. Иска ми се просто да изляза от вкъщи, да побягна на някъде, да се скрия и да ме няма поне 2-3 дни, но нямам и къде да отида. Лично на мен единствената опция ми остава работата. И там е тегаво докато се адаптира човек към новата среда, но е добър вариант, защото хем е разнообразие, хем си изкарваш твои си парички, пък и вече сме във възраст, в която е време да се ориентираме към това да сме малко по-самостоятелни. Така че това е моят съвет - търси си малко по-усилено някаква лека работа, поне за лятото, поразпитай тук-там, и аз ще правя същото. И само гледай да не изпадаш в депресия, защото това без съмнение ще усложни положението. Имай малко търпение и вярвай, че нещата ще се оправят, скоро лятната ваканция ще свърши и животът ще стане малко по-цветен. :)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c42121d77e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Смяташ ли, че на възрастните им е по-интересно ежедневието, ти поне имаш свободно време-използвай го.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7802d8ae34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Напълно те разбирам. :) При мен е същото. Бленувам си за някакво лятно преживяване, което така и няма да се случи.... Бих те посъветвала да се радваш на малките неща, но как да го направя, когато на мен самата ми е трудно Може би в живота ми липсва малко екшън, малко забава. Повечето ми приятели са извън града, живея в малък град и нямам какво да правя. Общо взето се побърквам. ✌ Бавно, но сигурно. И аз не излизам много. Няма с кого.
Просто исках да ти кажа, че не си сама и определено мога да ти вляза в положението. И все пак се надявам да намериш нещо забавно в живота, на което да се насладиш. А ако някой даде полезен съвет ще мога и аз да се възползвам от него. :Д

Предполагам, че тук ще има съвети от сорта на "Млада си, забавлявай се", "Чети повече" и т. н. Това със сигурност ще е от хора, които не могат да ти влязат в положението. Смисъл, къде е тръпката в това?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7fa6774e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   У вас не ти ли е уютно? Къде ще ходиш сама, само да се тревожат майка ти и баща ти, че и гаджето ти. Не забравяй и с какви пари разполага семейството ти. Глезотиите струват скъпо.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a2b5e09714
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами иди с гаджето си на море?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker