Нямам приятел ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам приятел ?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1564 пъти
Здравейте! Момиче на 18 съм и просто имам огромна нужда да ви се оплача. Живота ми е перфектен (летния) тоест лятото ми е супер и ежедневието и компанията и всичко, нооо... Имам психическа и физическа нужда от приятел. Имах един сериозен преди една година беше ми супер с него. Разделихме се. От тогава не съм имала дори симпатии към друго момче, не ме разбирайте по-грешно, не страдам за бившия си просто имам желание да си имам някого до себе си, на който му пука за мен по различен начин. Да се грижи за мен (не че сама не мога) но знаете какво е чувството, различно. Просто искам някого да си го тормозя, да си го гушкам, целувам. И не изключвам факта, че и ми се прави любов с някого. Не просто секс, любов. Да се обичаме. Да ме обича. Да идва в нас, когато нашите ги няма, да си готвим, да гледаме филми, да си взимаме душ заедно, да се разхождаме из парковете и да се мотаем двамата, да пътуваме, да се лигавим, да ме вижда по моя си сутрешен дебилен начин, да си е мои и аз да съм негова.
Да ми е завършека на хубавото лято и началото на нещо ново. Нещо, което чакам дълго време.
Запознавам се с разни момчета, пишат ми, занимавам се. Няма я тръпката. Наскоро на някакво парти просто се напиках и не ми пукаше. Целувах се с един, но какво е едната целувка ако ги няма чувствата? Просто не намирам момчето, което ще е моето момче. Не знам дори не очаквам съвети. Дори не знам какво очаквам да ми напишете.. Просто изливам всички тайнички събрани копнежи в мен..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5a68ef486f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би съветът ми ще прозвучи ужасно банален и изтъркан, но изчакай правилния човек. Не човек, с когото можеш да живееш, а човек, без когото не можеш да живееш. Не бързай толкова, не си престаряла :). Нещата ще се наредят тогава, когато най - малко очакваш. Да си търсиш гадже, когато просто искаш да имаш гадже, не завършва добре. Вечните връзки никога не са палнирани предварително.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 95d05c698f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто се отпусни, забавлявай се. Не го мисли толкова, не изпадай в депресии, нещата се случват, когато най малко очакваш и ги търсиш. На тези години създавай приятелства, общувай с различни хора, както момчета, така и мъмичета и да не ти пука!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3a268a41b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче ти си се отчаяла от живота. Това зависи изцяло от тебе да отвориш отново сърцето си. Млада си още, едвам на 18. Има още да срещаш, да обикваш, да се разочароваш... Това да идва във вас само, когато вашите ги няма възпира доста момчета. Лично мене много ме е дразнело и отблъсквало преди.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: af6e66fa37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Вземи да оставиш някакви координати за връзка :D На мен лично написаното ми звучи добре..

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 47633faddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   А какво ще кажеш просто за платоничната любов.. не е ли достатъчна..
какво цениш в момчето всъщност.. ми е интересно..
Тоест.. ние хората не сме играчки.. не сме чучела за плътско удоволствие.. но не виня никого ако използва някого по тази причина де.. както и да е.. аз намирам ценностите при връзката в взаимните споделени интереси.. късните нощи прекарани под открито небе в бесетдстване за битието.. ако ме разбираш.. в любовта под душа не намирам нищо с което двама души да се допълват.. можеш да се изкъпеш и със кучето си и да го прегръщаш и целуваш.. но с разумен човек.. човек с повече чувства.. мисля че по благоразумно е да се възползавш от неговия интелект - не просто като уред а като мисле човек.. не знам дали ме разбираш.. но в това е любовта.. не в материалното.. не външното а вътрешното..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker