Казах на майка ми, че съм бисексуална, а тя не вярва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Казах на майка ми, че съм бисексуална, а тя не вярва
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2049 пъти
От доста време съм сигурна, че съм би. След много размишления реших, че едва ли ще е чак токова зле ако кажа на майка ми.
Събрах смелост една вечер и и споделих. Още преди да започне разговора й казах, че всичко което ще и кажа е напълно сериозно и, че не се шегувам. Та, казах й а тя го прие като шега, след като й обясних, че не се шегувам тя продължи да отрича.
Реших, че може би й трябва малко време затова просто оставих ремата за другия ден.
На следващия ден й пратих email на който имаше инфо за бисексуалните хора, и още веднъж и казах, че съм сериозна. Тя ми отвърна с думите, че се надява да е просто фаза и, че едва ли съм такава.

Какво да правя за да може тя да ме приеме такава каквато съм?
П. С. На 15 съм ако това има значение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: d663896a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Възможно е да е така, възможно е и да е просто фаза. Не се впрягай чак толкова, все пак си на 15. Тепърва ще се развиваш и определяш като личност, не си лепвай дефиниции от сега. Експериментирай, няма лошо, просто не бързай да влизаш в пререкания и драми тип "не ме приемат".

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 52c694293c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Приемаш се много насериозно. И аз на 15 сериозно си мислех, че съм гей и даже бях убедил нашите в това и те ме бяха пратили на психиатър. Обаче не съм. Може действително да си объркана.Може и да си би, но какво от това? Имам една позната би, която дълго време ми говореше как никога няма да се омъжи, защото повече я привличали жените, но преди 2 години се омъжи, обича съпруга си и имат дете.

Номер 1 е прав, че нарочно се промотират сексуалните девиации, за да се създават повече бездетни хора (каквото и да си говорим, гей и лесбо двойките имат пъти по-малко деца отколкото хетеро двойките). Контрол над раждаемостта, с други думи. Друго, което правят, е да промотират свръх-индивидуализъм, особено по отношение на децата - "За какво са ти тези деца, само да ти пречат да си живееш живота?".

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f68ecedbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наистина няма какво да си хабиш енергия да спориш с нея. Още 3 години и ще си пълнолетна. Тогава тя законово няма да има правото да ти се меси.
Съвета ми е след гимназията да се преместиш да живееш в някой областен град, защото в малките населени места хората обикновено не приемат нормално различна сексуалност от хетеро. Както и не приемат нищо, което е извън рамките на тяхната затворена общност, та дори и това нещо на никого от тях да не вреди по какъвто и да било начин.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 67e022f73f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Казваш,че си на 15 г. В такъв случай ще ти задам четири въпроса. 1. Девствена ли си или не? Защото ако си девствена как знаеш какво те привлича. Може би имаш само противоречиви мисли по отношение на сексуалността при момчета и момичета. 2. Ако си правила секс с момче какви чувства изпитваш към него и въобще какви сексуални емоции преживяваш. И като цяло изпитваш ли сексуално удоволствие /оргазъм/ по време на самия акт. 3. Имала ли си интимни отношения с момиче и ако си имала какво те е привлякло сексуално към нея? 4. До сега мастурбирала ли си самостоятелно и изпитваш ли удоволствие /оргазъм/ при мастурбиране? Задавам тези въпроси защото имах две приятелки които са пробвали с момичета и са се уверили,че секс със жена не ги удовлетворява,те искат пенис да им влиза и това им доставяло удоволствие. Да кажеш,че си бисексуална ще означава,че си правила секс и с момчета и с момичета и че при двата случая си изпитвала еднакво удоволствие. Как е при тебе и на какво базираш сексуалната си ориентация и към двата пола? Сигурна ли си,че това не е само една фаза както майка ти ти е казала.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1ddfdd7221
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Със сигурност е просто фаза на възрастта, която трябва да отмине като започнеш да се срещаш с момчета. На тази възраст няма как как да си даваш определения какъв/каква си, защото си неоформена като личност.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 96031cb90f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Eдва ли има родител, дето ще се зарадва, че децата му са извън нормите. Сексуалността е интимно лично пространство и не е нужно да се обясняваш с всеки, дори и с майка си. Мислиш ли, че е много щастлива от това, че на 15 ти вече си спала и с мъже, и с жени, че и вече декларираш, че си би. Остави нещата така. Ти всъщност, какво искаш, майка ти да не те закача да си лягаш с когото искаш? Да ти напомня, че най-важното сега е да имаш добро образование, а не кой ще те чеше.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c3bd8070e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Тя не иска да повярва!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 816b6506f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Позната ми е твоята ситуация миличка. Аз съм на 20 години момиче и също съм бисексуална. Когато бях на 16 си имах приятелка и я обичах супер много и с нея осъзнах какво значи да обичаш. Треперих цялата като я видех. Никога не бях харесвала момче толкова колкото харесвах нея. Целувахме се невероятно. Не спре правили секс. защото исках да остана по-дълго девствена. Тогава признах на майка ми за това и поканих момичето няколко пъти у нас и майка ми се изсмя и ми каза. че това е просто етап от живота и не съм бисексуална. а се чудя как да я накарам да ми обърне внимание и се съмняма да съм влюбена в това момиче. Аз обаче наистина бях влюбена. Не беше просто харесване. След това се разделихме и имах дълга връзка с момче с което загубих девствеността си на 18. но той ме разочарова много. Осъзнах. че с момиче ми е по-добре. При него не изпитвах онази силна тръпка която е все едно те удря ток. а при нея ставаше. Майка ми до ден днешен не ми вярва и не го приема. Ако ме види отново с момиче ще смята. че пак искам внимание. Моят съвет към теб е да не й повтаряш постоянно каква си и да й пращаш разни статии от интернет. Бъди каквато си. Имай си приятел или приятелка и бъди щастлива и не споделяй тези неща с нея. Така или иначе никога няма да ти повярва. Ако дори се ожениш за жена тя пак ще ти каже. ч е етап от живота. Най-важното е ти да си щастлива каквато и да си. Ако тя ти се кара ако имаш гадже момиче и те заплашва със спиране на пари или интернет просто й кажи. че има много гейове които са се самоубили заради неприемането им от родителите и тези родители се молят да имат живи и здрави деца. макар и гейове вместо мъртви. Дано тя приеме това. Успех и напиши като коментар какво мислиш за моя съвет към теб. Ще следя темата.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8d1ac9a195
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   За да твърдиш това значи си спала с мъже, с жени и си установила, че и двете ти харесват еднакво. Предполагам, че на15 г. Нямаш чак такъв опит. Тогава какво имаш предвид- че харесваш и момчета, и момичета? Че се влюбваш в тях? Сексуалността се развива постепенно и са нужни години. Така че след няколко години ще може да разбереш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5d16764425
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 8 нямаш си и идея какво е да си би.
Абе хора я се стегнете! Едва ли на 15 само секс ѝ е в главата като на вас. Вие като сте на 20-30 и нагоре все едно може да се определите. Ако искате, пробвайте ;) Бихте казали факти, които се виждат с просто око, и неща от сорта къде сте учили, къде работите, какво притежавате и т.н. НО!!! Никой не може да каже дали е на 100% хетеро, хомо, би или каквото и да е.. Хората се променят. Например аз като малка мразех всеки различен човек, но един ден просто усетих, че имам чувства към момиче. Или един приятел, който въртеше момичетата постоянно, сега е с момче. Не всичко опира до секса! Хората се влюбват в същността на човека ;) независимо от пол, раса и такива неща.. другото е просто лъжа/илюзия.
Та, момиче ти си си герой.. на 15 да имаш смелост да ѝ кажеш. Наистина Браво! Според мен, най-добре я остави така и изчакай за този разговор, докато пораснеш малко. Не че си малка, а за да може тя да го осмисли. Важното е, че знае, че харесваш момичета, че ѝ имаш доверие и ѝ споделяш. Поне няма да се стресне като те види с момиче. Понякога най-доброто решение е да не правиш такова. Може ѝ да е „фаза”, може и да не е, но каквото и да е не слушай никого, а просто живей и прави това, което чувстваш! Е, Успех! <три
П.П. Също съм на 15 :д

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 78439a58e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Щом е би, следователно и с двата пола го прави, следователно може да има деца, което тушира философията на номер 1.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0f64787a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Възможно е да е така, възможно е да е игра на хормоните по време на пубертета. Така или иначе не разбирам едно - защо ти е зор да убеждаваш майка си? Помисли над това.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7d9e203333
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Напълно нормално е на тази възраст да започваш да осъзнаваш каква си. Повечето от горните изказвания са повече от абсурдни. За да знаеш дали харесваш определен пол, не е нужно да си правила секс с човек от дадения пол. Това е усещане, привличане. Бисексуална можеш да бъдеш и без да си имала все още физически контакт с момиче - за това имаш още много време.
С майка ти имай търпение, това е което мога да дам като съвет. И ако нищо в главата й не се промени, докато навършиш 18, гледай по-бързо да станеш самостоятелна и да се изнесеш от там.

Към коментарите досега:
Точно в тази възраст повечето хора откриват сексуалната си ориентация, не ми се изказвайте с тия клишета "много била малка, за да знае каква е". А на 15-годишните, които твърдят, че са хетеросексуални, защо не им се казва, че им е рано да се самоопределят??
Мислите си, че поначало сексуалната ориентация на всички е хетеро, но и тук сте в грешка. Репродукцията по естествен път протича при хетеросексуални двойки и дотук. Секс =/= репродукция.
Към #6: кой по дяволите "промотира" хомосексуализма?? Тва не е начин да се "контролира" раждаемостта, след като деца и тийнове установяват, че не са straight, защото са се влюбили в човек от собствения пол.
Да не казваш, че всички хетеросексуални отглеждат деца? Ами тия, които по здравословни причини не могат да имат?

Отворете си малко умовете и помислете рационално, знам, че не ви е лесно, ама е полезно.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1b3f677c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Не слушай тези които ти казват че си объркана и че това е просто фаза. Пълни глупости. Осъзнах че съм лесбийка на 13 и го приех, майка ми и сестра ми също. Пет години по-късно все още съм лесбийка, да се изразя така за хората които мислят че това е фаза. Няма нищо лошо в това каква си, но внимавай с кого споделяш, защото живеем в общество което обича да съди. Предрасъдъци много в България.
#8 ти от къде знаеш че човек от твоя пол не те привлича щом на си бил/а с един?
#10 в това да си хомосексуалист няма нищо "извън нормите". Съществува от древните векове.
Ако се образовате и погледнете отвъд границите на това което са ви научили че е "нормало", огледате се и видите как стоят нещтата по света, спрете да съдите и мразите "различните" от вас, ще осъзнаете колко глупаво се държите. Човек се влюбва в душата, а не в гениталиите. Не всичко се върти около това жена да "намери правилния мъж". Хомосексуалността не е нещо което се промотира за да се намалираждаемостта. Главна причина за това е високото ниво на безработица и безпаричие. Живеем в 21 век и не е задължително да се омъжиш и родиш на 20, жените искат да получат образование и да се наслаждават на живота.
Всички тук говорят как има нещо нередно с теб, не им вярвай, вярвай в себе си. Имаш значение. Ако майка ти мисли, че е просто фаза остави я да мисли така, ти знаеш каква си и това е важното! Любовта е любов!
Останалите, моля ви влезте в крачка с времето или поне се опитайте да не бъдете такива хомофоби, защото не знаете дали някой ваш познат не е хомосексуалист и се крие, няма нищо по-лошо от това. Обичайте, а не мразете.
С уважение...

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2c6eba83d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Опитай и с двата пола. И живей с максимата че в живота всичко трябва да се пробва. Успех. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker