За бъдещето ни с моя приятел? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

За бъдещето ни с моя приятел?
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 2682 пъти
Предварително Ви за отделеното време.

С приятелят ми сме заедно от три месеца. Има няколко неща за които неспирам да мисля...

1. Бивше гадже което винаги ще ми остане тръка и винаги се появява в живота ми когато забравя какво съм преживяла с него;

2. Разликата в годините със сегашния ми приятел. Той е на 24г. , а аз съм на 17. Да всичко е толкова хубаво и романтично, казва ми че аз съм най - хубавото нещо което му се е случвало;

3. Ами ако един ден реши че иска да е с жена на неговите години... ? Все пак имаме 7 години разлика. След известно време той ще се замисли за жена и деца, а аз искам д продължа да уча.

Толкова много свикнахме един с друг, че вече правим планове как да изглежда нашия дом, но когато започна да говоря как искам да уча в Пловдив и искам той да дойде с мен... се започва: "Аз какво ще правя там... не познавам никой... нямям приятели там... защо ти не си останеш тук? " Аз също не познавам никого там утивам на напълно непознато място без близки и приятели, но бих рискувала.

Моля Ви не ме упреквайте. Кажете ми какво да правя.
Благодаря Ви предварително за отделеното време и за съветите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: cd851b5223
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Честно казано не виждам много голямо бъдеще за вас. Животът е пред теб. Щом имаш желание да продължиш образованието си го направи. Недей да го оставяш в никакъв случай на заден план. А и в интерес на истината вие сте заедно едва от 3 месеца. От начало винаги всичко е прекрасно, но не се заблуждавай. Щом той не иска да те подкрепи да дойде с теб в града, в който искаш да учиш защо ти трябва да пренебрегнеш своето бъдеще.
Да си кажем истината не ти в първия, съмнявам се и да е последния. Изживейте си сега хубавите моменти пък каквото съдбата покаже. Не" тичай" пред вятъра! :)
Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 9960603b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така... Ще си позволя да взема отношение:

1. Бившият ти явно е използвач. Запиши си някъде какво си преживяла с него и си го препрочитай всеки път, когато почнеш да се размекваш.

2. - 3. 7 години изобщо не са някаква фрапантна разлика. Нещо повече - мисля, че е здравословна:) Защото ментално ние се развиваме по - бързо от мъжете. Жена на 20 е жена, а мъж на 20 по - скоро пубер (да ме прощават разумните изключения). Рядко някой мъж с напредването на възрастта си търси наборка:) По - чести са случаите, когато се оглеждат за по - млади. (Със сигурност има и изключения, но те са по - скоро рядкост). Създаването на семейство и раждането на деца винаги може да се отложи с някоя и друга година, особено от мъжа. Аз и моят приятел имаме разлика от 12 години. Аз съм на 21, той на 33. Разбираме се чудесно, нито аз, нито той имаме интерес към набори. Аз се радвам на зрялото му отношение към живота (което мнозина от наборите ми нямат), а той е доволен, че не му опявам за сватби и деца, защото за него това все още е сюжет за кошмар. Не казвам, че така е при всички, просто споделям личен опит. Това е по - полезно, отколкото да се развиват теории на вероятностите.

Виж, това за липсата на обща визия за бъдещето, не е много добре. Но, все пак сте едва в началото, а и сте много млади. Тепърва ви предстоят сума ти неща. Все пак, щом се чувствате добре заедно, защо да не дадеш шанс на човека?

Пожелавам ти много щастие, с него или с някой друг!

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a1d6779089
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Въпросът е как ще съвместяваш образование с бременност, а недай богу и работа.
Сигурно приятеля ти е прав.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 44663ec34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Борония, не е вярно, че мъжете търсят по-млади жени заради някаква разлика в развитието. :Д Такава разлика има сред тийнейджърите. Мъжете искат по-млади жени, за да се чувстват по-млади и защото за тях е голямата работа да си с по-млада жена, тъй като може би за тях струва повече, тъй като явно ние жените си имаме срок на годност за разлика от мъжете. Преди да тръгнеш да говориш как това не е вярно се замисли как се гледа на една- 20 годишна и на 30- годишна. На колкото и години да са мъжете те имат право да се чувстват млади. Жена на 20 може да е момиче, а мъж на 20 за теб, тъй като явно си падаш по по-дърти, може и да е пубер. Или може би харесваш незрели 30- годишни, за мен това представлява такъв мъж, който си харесва 20- годишни, при все, че вече трябва да мисли за семейство. Отлагането на деца може да не е много добро решение, ако жената иска да постигне нещо в живота и иска да роди след 30. Ако разликата с мъжа е поне 10, той няма да е в най-добрата възраст. Тук идва и другият момент с разликата в годините- това, че на 20 момичето не е си е стъпило на краката, за разлика от мъж на 30. Т.е. мъжът винаги ще е водещият. Просто няма как да стане с учещо или тепърва започващо кариера момиче и мъж, който вече се е утвърдил. Явно на теб това много ти харесва, ако искаш може да пробваш и с 50 годишен, ще ти хареса още повече :Д. Не всички искаме да се чувстваме покровителствани като теб, така че престани за пореден път да говориш как това, което ти мислиш е закономерност и твоят живот е най-"здравословен", защото изборът ти не е най-добрият! Аз бих се срамувала. Слава Богу разликата с моя приятел е 3 години и въпреки това се усеща. Той е достатъчно зрял да се представя на 35 вече женен и с деца, което няма да е проблем за мен тогава. Нормалната разлика, мила ми Борония, е даже по-малка от нашата и това, което сега се получава е някаква ненормална мода, която в никакъв случай не е "здравословна", а напротив и причините за нея са точно това, което писах, а ти като искаш да се убеждаваш в нещо друго- давай, но не недей да говориш как твоят модел бил не само правилен, ами и най-правилният. Не мислиш ли, че прекаляваш?

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 332fe3a698
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До номер 4:

И с кое точно прекалявам? Аз съм го казала ясно и в поста си - не налагам модели на поведение, просто споделям личен опит. За мен най - важното нещо в една връзка е хората да са "на един акъл". Досега, такова момче на моите години не съм срещала. И понеже не се чуствам добре сред врътниците си, просто смених средата, вместо да залея горчиви сълзи: "Сама съм, къде ми е принца" etc. Специално уточних, че не смятам избора си за общовалиден. Ти си тази, която лепи етикети (аз съм искала покровителство, прителят ми бил незрял и пр.) и налага модели, най - остро отричайки всичко, различно от връзката между набори (или хора с минимум разлика). Не всички хора са като вас. Може пък това момиче, или някое друго в подобна ситуация да се чувства добре с по - големи. И в този момент идва някой като теб и започва да му размахва пръст колко лоша и страшна е подобна връзка от гледище на плоденето и множенето, които изчерпват целия смисъл на човешкия живот. Аз не съдя хората, които имат връзка с връстник. Затова, моля ви, мили хора, не съдете и вие мен и себеподобните ми. Ние също имаме право да защитим възгледите си.
Всъщност, тезата, която защитавам е не: "Момичета, давайте с големите, че така е по - хубаво", а "Нека всеки сам да си избере партньор, а да не предоставя този избор на обществото". Дано съм била ясна.

Хубав ден на всички форумци! Б.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker