Защо живота е толкова гаден за мене, живея го без желание! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо живота е толкова гаден за мене, живея го без желание!
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 5010 пъти
Едва на 18 години съм а съм видяла ужасно много в този живот. На 10 годинки ми откриха диабет, не съм никак добре със здравето семеиството ми дава сумати пари за лекарста а аз не се отнасям насериозно с болеста си сякаш ми е се едно дали ще живея или не. Няколко години по късно се влюбих в едно момче с което имах две годишна връска но се разделихме преживях го много тежко.. не излизах не се хранех, не контактувах с никои... С годините с отидаха няколко мои приятели кои при автомобилна катастрофа кои сам си прекратил живота трети от левкимия много страдах и тези неща ги преодолях много тежко... Излизах с много и сякакви момчета но връските ни бяха кратки незнам поради какви причини сякаш някои ме е наказал цял живот да страдам!

С наще не се разбирам воабще карат ме да се пребирам в 10 часа а моите набори ходят по дискотеки нявсякаде и се забавляват.. държат се гадно с мене дават ми по малко пари и се ми казват че съм харчела много незнам как ви се струват 10лв на седмица но за мен са малко.. един ден нещо ми стана спрях да излизам, затвярях се в мене си казвах на наще че не искам да живея няма за кого и за какво...

Един ден отидахме на един гледач влезнах при него казах си само първото име и тои започна да разказва всички минали неща от живота ми но ми обеща че всичко ще се промени ще започна да излизам пак да се забавлявам каза че първото дете ще ми е момче и че след няколко месеца ще срещна мъжа на живота ми които ще е униформен. Така и стана след няколко дена започнах да излизам да се забавлявам да се веселя... и така и стана след няколко месеца срещнах едно момче с което отношенията не са ни много добри в смисъл такъв че тои не ме зима насериозно а се виждаме почти 4 месеца. Аз много се превързах към него даже мисля и че го обичам. Виждаме се рятко все намира някакви оправдания лъже ме излиза и с дрги момичета и съм го хващала в заведения и тои ми казва че не е тои. Преди месец правихме секс (не за първи път) и стана беля каза че се е изпснал в мене защото нямахме тогава презерватив. Не можех да спя не можех да ям и си казвах дали този гледач наистина не позна маи съм бременна от този човек ами сега какво да правя? ? продадах си от дрехите на приятелки за да можех да сабера пари за хапче а тои не ми даде и 1 стотинка не ми се обади да ме пита как съм след като съм го изпила дали съм добре... . всичко мина за мое щастие но не и чуствата ми към него.. Сега тои се премести да живее сам в един апартамент и почвам да си мисля че там ще ги води разни курви че ще ме лъже а аз не мога повече така не издържам. Говорила съм с него много пъти че искам да съм с него да е до мене че ми е трдно искам да има човек до мене на които мога да разчитам тои ми каза че е имал сериозна връска 5 години и е бил обичам и е бил държал на някоя си и тя накрая го зарязала заради друг(даже и бил купил годежен пръстен преди да разбере за раздялата им) и ми каза ''мина времето когато обичах и държах на някоя не искам пак някоя да ме нарани'' Виждам го че още я оби1а като се напие даже ми говори за нея но мен тя не ме интересува искам него и само него. Моля ви кажете ми какво да правя всеки важ коментар ще ми е от полза! Благодаря на всички които ще напишат нещо! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 14b2b3c7f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1: Кога ще разберете, че дори да извади члена си преди да е свършил пак може да забременееш, защото по време на целия полов акт се отделя семенна течност макар и по-малко. 2: Този постъпва с теб много лошо, въобще не си заслужава, само те използва.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2a37e971b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   да, но ти поне виждаш родителите си. аз съм разделена с тях за 2 години. знаеш ли какво ми е на мен. а аз съм само на 12. имам и малко братче. а баба и дедо се държат с мен ужасно. така че не си само ти разочарована от живота!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2c00c629ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако прочетете историята хубаво, ще резберете, че е измислена.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker