Постоянно мисля за него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Постоянно мисля за него
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1229 пъти
Здравейте!
Пише ви момиче, което сега ще е в 12. клас. Имам амбиции да следвам, да се развивам, красива съм, момчета и внимание не липсват, но.. ето и къде се появи проблемът ми. Ходя на уроци по математика при едно момче, той е на 20. Страшно е умен, забавен, висок и хубав е, страшно симпатичен, изобщо е направо мечта. Един такъв скромен е, но толкова много знае по какви ли не теми, чак се чудя къде я побира всичката тая информация понякога. Уроците са индивидуални и ходя у тях. Винаги е подредено и изчистено, винаги предлага кафе, чай, нещо сладко, много е мил с мен и предполагам с другите, които го посещават. Взима супер малко, дори не знам каква му е ползата от това, но явно обича да го прави и му е хубаво. Къде е проблемът ли, ами.. харесвам го и то много и с всеки ден все повече. Харесва ми гласът му, докато ми обяснява, докато го гледам как пише и най-обожавам момента, когато тъкмо ми е обяснил нещо, което не съм разбирала и в този момент ме поглежда в очите с една красива усмивка и очаква реакцията ми на това, което е казал дали съм го разбрала. Лятото ходих на уроци, сега мисля също да продължа, много ми помага, напредвам, благодарение на него, много е добър и разбира наистина много, страхотен е. Но това ще започне да ми пречи, аз го гледам и си представям как ме целува, искам да ме гушне, направо го гледам и съм на косъм аз да го целуна. Устните му, гласът му, косата, очите, движенията на ръцете, говора, изказа.. всичко му е невероятно просто. Но съм почти убедена, че от това няма да излезе нищо и съм също толкова убедена, че той едва ли гледа така на мен. Аз съм просто една от многото, които ходят при него на уроци. Предимно се занимава с 8-12 клас, но и на по-малки и на студенти помага, той самият е студент. Винаги посреща с усмивка, личи си, че с удоволствие си води урока, не гледа да претупа или да ти вземе парите. Дори веднъж забравих да му платя и се сетих чак 2-3 седмици по-късно като на следващите ходения му плащах, нито го е направил на въпрос, нито е казал "ами ти предния път май не ми плати", извиних му се, казах, че съм забравила и пожелах да му платя въпросния урок, но той не ми взе парите, каза, че е забравил и ми предложи да изляза на кафе и да се почерпя с приятелки. Просто е много мил, навън винаги поздравява с усмивка, спира се, когато ме види да си поговорим малко и забелязвам, че с всички се държи така.
Поразпитах за него и всички, които го познават просто казват, че е много готино момче и не е само забил в учене, ами спортува си, излиза, забавлява се, когато има време. Как да впечатля такова момче, при него на уроци има и други красиви момичета и с всички е мил, просто явно си е такъв. По-важното е, че изпитвам страшно силни чувства към него, а не искам това да повлияе на концентрацията ми и на подготовката ми за матури и изпити. Не искам и да се махам от уроците при него, харесват ми и са евтини, а и когато той обяснява, говори с теб като с приятел, като с близък, а не както някои госпожи да те изкарат дебил едва ли не. Помогнете с нещо, посъветвайте ме, какво да направя? Да опитам ли да се сближа с него извън часовете ни или да не правя нищо, да му намекна ли, че го харесвам или по-добре не и ако да как да го направя, как да го впечатля, кое ще му хареса и кое не? Само знам, че адски го харесвам, не знам дали съм влюбена, но мисля много често за него. Нямам представа какво да правя, а заедно с това не трябва и да се разсейвам от целите си. Помогнете ми, вие какво бихте направили на мое място?
Благодаря ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 868b7c5cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами следващият път пак забрави да му платиш и по-следващия му дай парите, а той ако каже да ги изпиеш на кафе с приятелки, му кажи да ги изпиете заедно на кафе. Вие двамата. Кажи му го на шега, но виж как ще реагира.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5a09344c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз винаги съм казвала, каквото чувствам. От 10 пъти да речем, 8 не съм съжалявала. Но това е нож с две остриета. Има два варианта: и той да откликне на чувствата ти или да ти каже да спре да ходиш на уроци. Има и трети де, да продължиш да ходиш и всичко да е както преди, но на теб винаги ще ти е странно. На твое място бих си казала, иначе как ще знаеш дали и той има чувства към теб? После може с месеци да се чудиш дали нещо е щяло да стане. Ако има чувства сам няма да си каже, защото все пак ти е учител. Пиши какво си решила да направиш, че ми стана интересно. :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e98b081572
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   По-добре не дублирай пропуска както номер 1 предлага. Попитай го дали на всички опрощава таксата за уроците ако я пропуснат и тогава следи реакцията му. След това вече можеш да му предложиш да се почерпите с партите от въпросния урок.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker