Как да се справя с баща си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да се справя с баща си?
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1218 пъти
На 14 съм и имам приятел от 9 месеца само майка ми знае за приятелят ми. Лъжа баща ми че отивам при приятелка в люлин но разбра че не е при приятелка а при момче. Брат ми които е на 17 ми ми каза че тати му е казал че знае че не ходя при приятелка и че някой ден ще ме хване и ще ме строши от бой. Днес трябваше да се видя с приятелят ми но не се видяхме защото има голяма вероятност баща ми да дойде и да ми каже да слизам а аз всъщност ще съм в Банкя. Моля за помощ какво да правя? не мога да му кажа че имам приятел не ми позволява много е строг. Моля Ви за съвет вече не издържаме с приятелят ми само се караме той си нерви аз плача нон-стоп. Моля помогнете ми дайте ми съвет какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 67c16eb5cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вие с тия приятели на по 13-14г. все едно сте в 15 век още. Тогава нали са ги женили на толкова. Вместо да учиш играеш и тн. ти с приятел си тръгнала.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b5d1aa9660
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Признай всичко на баща ти. Кажи му да не ти се бърка в личния живот и се изнеси при приятеля ти :)

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 853c13b481
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Баща ти е напълно прав особено като гледам колко грешки има в историята ти! Вместо да си учиш уроците си тръгнала да ми ходиш по момчета и да лъжеш вашите! Номер 2, ти с кой акъл я съветваш да бяга от къщи и да казва на баща и да не се бърка в личният и живот? Осъзнаваш ли, че ако избяга при момчето ще му навлече проблеми с полицията понеже е непълнолетна? А и как ще се издържа като под 18 не може да започне работа без разрешение от родителите? И баща и има право да и се бърка в живота докато не стане пълнолетна и докато я издържа тя е длъжна да се съобразява с него след 18 нека права каквото иска дотогава ще търпи! Утре келешът може да я зареже, но родителите и колкото и да са разочаровани от нея никога не биха обърнали гръб на детето си в труден момент.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: bd1502344f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лелее наистина си го ударила през просото аз на 14 не смеех момиче да погледна, сама си си виновна.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a34032c160
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз съм от Банкя и имам гадже от 9 месеца. Разликата обаче е че аз съм на 17 и той живее в другия край на София. Според мен му кажи, защото на него явно му е ясно, но по-добре ти да му кажеш отколкото да те хванат.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ee84eea296
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Виж какво, баща ти не трябва да е толкова строг, защото така ти наврежда на психиката.

Но, моя съвет е да се разделиш с този твой прител, с който сега сте заедно, ето заради това: 'с приятелят ми само се караме той си нерви аз плача нон-стоп'

Трябва да се научиш да избягваш да общуваш с хора, които те разстройват и те правят нещастна! Сега причината може да е, че баща ти е прекалено строг и ви пречи да сте спокойно заедно, но такива хора като приятеля ти винаги ще намират причина и повод да те разтройват и разплакват, вместо да те успокояват и да ти действат положително.

Избягвай гаджета, които имат склонност да 'се нервят', ако искаш да си щастлива! Любовта е нещо много хубаво, но не и когато ти създава отрицателни емоции - в такъв случай винаги се придържай към принципа - 'по добре сама, отколкото зле придружена'.

Надявам се да прочетеш внимателно какво ти написах и да се замислиш...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a2481ef597
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момиченце, ти се радвай, че баща ти се интересува и го е грижа за теб има деца, които с месеци не виждат бащите си, защото постоянно са заети! Има и бащи, които изобщо не се интересуват с децата си, както и такива, които компенсират отсъствието си със скъпи подаръци. Татко ти може да е по -строг с теб, но това е защото ти мисли доброто и не иска да тръгнеш по лош път. Сега може и да ти се струва несправедлив, обаче един ден като пораснеш и постигнеш нещо в живота, приятелите ти продължават да тъпчат на едно място ще разбереш, че е бил прав и ще му благодариш. Понякога си трябва повече родителски контрол иначе виждаме какво става едно дете преди месец изгуби живота си заради липса на такъв, понеже родителите не виждали нищо лошо в това 11г. им дъщеря да добавя тоя и ония във фб. Сузанита и тя е на тоя заради прекалено либералните си родители.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker